KÉK FÉNY
#Nyíregyháza
#autófeltörés
Rács mögött a nyíregyházi autófeltörő - videó
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki az elmúlt napokban Nyíregyháza területén tört fel személygépkocsikat, amelyekből eltulajdonította, illetve megkísérelte eltulajdonítani a benne hagyott értékeket.


A nyomozás adatai alapján a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy nyíregyházi férfi gyanúsítható. A rendőrök a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki, ami alapján két nappal később, 2018. február 20-án elfogták. M. Attila 46 éves nyíregyházi lakost a rendőrkapitányságra előállították és három rendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség a büntetőeljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja tovább és vizsgálja, hogy további bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható-e. A nyomozó hatóság előterjesztést tett az illetékes ügyészség felé, a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.