AKTUÁLIS
Pónigolt a Mikulás Gégényben
Gégény Község Önkormányzata évről évre nagy figyelmet fordít a Mikulás érkezésére. A település vezetője, Zakor Ildikó minden decemberben valami egyedi ötlettel áll elő. Ezúttal pónik húzták a Mikulást.

Az évek során a Mikulás jött már Gégénybe lovas hintóval, limuzinnal, tűzoltó autóval, motorral és John Deere traktorral. Képgalériánkban ezt mind megnézhetik.

A gyermekek nagy örömére az idén is különleges járművel érkezett a várva várt piros ruhás, egy pónilovas minihintóval. Az iskolába, óvodába, bölcsődébe is belátogatott és megajándékozta azokat a gégényi kis lakókat is, akik nem járnak bölcsődébe. Persze az apróságokra vigyázó felnőttek és a hivatal dolgozói sem maradtak ajándék nélkül, hisz a Mikulás rájuk is gondolt.

A piros ruhás kíváncsiságtól hajtva pónifogatával ellátogatott az új egészségügyi komplexumhoz is, ahol jókat diskurált a dolgozókkal, majd az Immanuel Nappali idősek otthona ellátottai is felkereste, itt szaloncukrot és mandarint osztogatott.

Ma, azaz csütörtökön 16 órától a falu főterén felállított Mikulásházban fogja várni a gyermekeket a Mikulás. Ne feledjék, a Mikulásházba a belépő egy-egy vers vagy ének, amiért a jutalom ajándék lesz.

- FrissMédia -