SPORT
Labdarúgás
#Pintér Csaba
#stadionavató
#Kisvárda - Fradi
Pintér vezeti a szombati meccset
Holnap sokak szerint az év mérkőzése lesz Kisvárdán, így a várakozásoknak megfelelően pillanatok alatt elfogyott az összes jegy az új impozáns Kisvárda stadion avatásával egybekötött mérkőzésre. Az MLSZ összeállította a játékvezetői csapatot.

Akiknek nem jutott jegy, azok sem maradnak élmény nélkül, hiszen holnap 19.15- től az OTP Bank Liga, Kisvárda Master Good-Ferencvárosi TC mérkőzést élőben közvetíti a M4 televízió.

Ahogy a futballistáknak, úgy a játékvezetőnek is emlékezetes lehet, ha az ő közreműködésével avathatnak fel egy stadiont. Így aztán Pintér Csaba is megjegyezheti majd a 2018. augusztus 11-i dátumot, hiszen ő dirigálja a szombati Kisvárda Master Good–Ferencváros mérkőzést - írja a klub honlapján. Pintér Csaba segítői oldalvonali asszisztensként Berettyán Péter és Varga Zsolt, az alapvonalaknál Németh Ádám és Urbán Eszter lesznek. A mérkőzés tartalék játékvezetője Farkas Balázs.

Megjegyzi a szerző, hogy Pintér Csabával kapcsolatosan egy rossz és egy jó emléke biztosan lehet csapatnak, hiszen ő vezette 2017. júniusában a Balmazújváros–Kisvárda mérkőzést (1–0), amelyen eldőlt, hogy nem a várdaiak, hanem a Balmaz jut az élvonalba. De ő dirigálta a tavaly őszi Kisvárda–MTK bajnokit is, és akkor emlékezetes győzelmet (1–0) aratott csapatunk.

- FrissMédia -

Fotó: http://kisvardafc.hu