KULTÚRA
Programok
Pedagógusnap Kisvárdán
Kisvárda Város Önkormányzata és a Kisvárdai Tankerületi Központ június 5-én kedden, 14.00 órától rendezi a városi pedagógusnapi ünnepséget.

A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza színháztermében ünnepi beszédet mond Leleszi Tibor polgármester, majd átadja a Werner Gyula városi díjat. A Kisvárda Város Önkormányzata által alapított szakmai díj a pedagógusok munkáját hivatott értékelni, méltatni és elismerni. Minden évben egy ítélhető oda, mely ereklyeként tesz tanúbizonyságot birtokosa kiemelkedő szakmai felkészültségéről és tudásáról.

Pedagógusnapon köszöntik és az "Év pedagógusa" és az "Év diákja" elismerésekkel jutalmazzák azokat a diákokat és felkészítő tanáraikat, óvodapedagógusokat, akik az elmúlt tanévben, a különböző megyei és országos versenyeken eredményesen szerepeltek és öregbítették városunk hírnevét.

Az ünnepség további részében, Leleszi Tibor polgármester, Kisvárda Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében, virággal és ajándékkal mond köszönetet mindazon nyugdíjba vonuló pedagógusok és nevelő-oktató munkát segítő alkalmazottaknak, akik hosszú éveken keresztül áldozatos munkát végeztek a közoktatásban

Kulturális műsorral közreműködik Soós Gábor hegedűművész és Schultz Gellért énekes, illetve a DoktoRock utánpótlás tánckar.

- Friss Média -