PUZZLE
Bulvár hírek
#ali
#bali
#orángután
#orosz turista
Orángutánt csempészett volna egy csomagban egy orosz turista
Indonéziában szigorúan büntetik a védett állatok külföldre csempészését. Ennek ellenére a vállalkozó szellem csomagként szállította volna az orángutánt.

Meglepődtek a vámosok Balin, Denpasar repülőterén, ahol egy orosz turista nagy csomagot akart felvinni a repülőgépre. A kísérő okmányok egy bébiről szóltak, ám a bőröndben egy kétéves orángután feküdt - elkábítva! Mellette voltak a pasztillák,melyeket az út során kapott volna.

000orang1

Az orángután védett állat Indonéziában. A nagy majmokat a kipusztulás fenyegeti, miután a dzsungel fokozatosan visszaszorul a szigetországban. A földművesek üldözik az orángutánt, mely pusztítja a termést. Ezért gyakran legyilkolják őket. Illetve az utóbbi időben elfogják és eladják a ritka majmokat a turistáknak. Ezt adta elő a 27 éves orosz turista is a vámosoknak Bali szigetén. Andrej Zsesztkov az állította: egy másik orosz turista vette az orángutánt 3000 dollárért. Megkérte őt, hogy szállítsa haza. Ebből semmi sem lett. A nagy majmot elkobozták, az orosz turistát lecsukták.

000orangu

Indonéziában szigorúan büntetik a védett állatok külföldre csempészését. A maximális büntetés: öt év börtönben és 7000 dolláros bírság. No meg a kiutasítás. Ezekkel kell számolnia az orosz turistának, aki vállalkozott rá, hogy az állatot egy csomagba rejtve csempéssze fel a repülőgépre - sikertelenül.

Fotók: Facebook - BALAI KSDA BALI