PUZZLE
Életmód
#divat
#trend
#butik
#ruha
Öltözködés, mint meghatározó tényező a mai világban
Manapság a divatot jobban követik, mint bármi mást a Földön. Régen a hovatartozást szolgálta az öltözködés, ma már inkább, azt hogy ki mennyire tudja a divatot vagy az aktuális trendet követni.

Lássuk be, hogy ma már nem lehet úgy végigmenni az utcán, hogy ne legyen valami hirdetés vagy plakát kitéve arról, hogy mi az új divat őrület. Amerika, Franciaország, ez a két ország jellemzi a legjobban, hogy a divat mennyire fontos az emberek életében. Számos olyan híres divattervező van, akinek a munkáit a sztárok viselik, és persze az egyszerű ’’paraszt’’ nem engedheti meg magának. De valljuk be őszintén, hogy azért nekünk is jól esne, ha meg tudnánk venni azokat a holmikat, de elérhető áron természetesen.

Ma már nagyon megnézik az embert, hogyan is öltözködik, és az alapján ítélik meg. Megmondom nektek őszintén, hogy amikor a szeméttelepről jöttünk haza munkatársammal, és az akkori főnököm megkért arra, hogy menjek el neki a postára meg a boltba, és elnézést, ha kicsit vulgáris leszek „ de égett a pofámról a bőr” mert láttam , hogy az emberek milyen szúrósan is tudnak nézni. Ezek a pillanatok a mai napig megvannak, és gondoljunk bele abba, hogy a fiatal nemzedék azt látja, ahogy ezek az emberek, hogy viselkednek az olyanokkal, akik kicsit koszosabbak vagy éppen a szaguk kellemetlen, pedig nem is tudják az adott ember hátterét vagy munkáját. Nagyon előítéletesek vagyunk a másikkal szemben és nem így kéne, hogy legyen.

De sajnos mindenhol ezt lehet látni.

Ma már turiba jár az ember,mivel ez a pénztárcájához közelebb áll, és sokan nem tehetik meg, hogy butikba menjen. Inkább én is turiba járok, mint butikba. Sokkal közvetlenebb az ember és jó érzés olyan helyre menni, ahol nem követik az ember minden lépését.

És még valami: Nem a ruha teszi az embert!!!!


Írta: Nézőné V. Ildikó

-Friss Média-