KÉK FÉNY
#rendőrség
#keres
Őket körözi a kisvárdai rendőrség
A rendőrségi honlapon rendszeresen frissítik a legkeresettebb bűnelkövetők listáját. Önök is segíthetik a rendőrség munkáját! A kisvárdai rendőrök friss adatok alapján 16 személyt köröznek bűncselekmények elkövetésének gyanújával.

Annak érdekében, hogy a körözési felhívások minél több emberhez eljuthassanak, megújították a nyilvános körözések webfelületét. A police.hu/hu/koral címen elérhető közérdekből nyilvános körözési adatbázis listákba rendezetten böngészhető, illetve kategóriák szerint szűkíthető a találati lista. Indítható keresés például eltűnt emberekre, ellopott állatokra, eltulajdonított járművekre vagy elfogatóparancs alapján körözött személyekre. Újdonság, hogy az egyes körözéseket megnyitva az adatlapok megoszthatók a nagyobb közösségi csatornákon.

A kisvárda rendőrkapitányság által körözött személyek listája itt tekinthető meg.

Bejelentések

A körözési adatlapok „Felismeri? Tegyen bejelentést!” gombjára kattintva jelenik meg az online bejelentő űrlap. Itt e-mail formátumban juttathatják el a rendőrséghez az adott körözéssel kapcsolatos információjukat. Bejelentésüket anonim módon is megtehetik, ugyanis az elérhetőségek mezők kitöltése nem kötelező. Azonban a munkákat nagyban segíti, ha megadják a nevüket, e-mail címüket vagy telefonszámukat a felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Emellett a rendőrség továbbra is fogadja a bejelentéseket a 112-es segélyhívó számon és a telefontanú +36-80/555-111-es vonalán.

Osszák meg a közösségi médiában a körözési adatlapokat, hogy minél több bejelentés érkezhessen!