PUZZLE
Ők nyerték a FrissMédia adventi fotópályázatát
Ma délután kihirdették az eredményeket a karácsonyi színpadon. A szakmai és a közönségdíj nyertese kétszemélyes, két éjszakás wellnesshétvégét kapott, félpanziós ellátással.

A FrissMédia tavalyi nagy sikerű adventi fotópályázatának idei fordulójára is csodás képek érkeztek. A pályázók Kisvárdán vagy a megyében készült fotóikkal indulhattak, karácsonyvárás témában. A szavazás és zsűrizés lezárult, péntek délután eredményt hirdettek a sétálóutcában, a karácsonyi színpadon. A képeket Maklári Tót Attila az MTAphoto STUDIO tulajdonosa zsűrizte. A beérkező pályaművek közül a legjobbat a következő szempontok alapján választotta ki:

- Téma megjelenítése

- Kép hangulata

- Kompozíció

- Technikai megvalósítás

A legjobb fotó Haklik Attila felvétele lett.

A kiválasztott képben éreztem azt a pluszt, hogy a felvétel készítője saját egyéni nézőpontján keresztül adja át és jeleníti meg az advent hangulatát - mondta Maklári Tót Attila a nyertes fotóról.

A zsűritől a 2. helyezést Papik Norbert kapta, a 3. helyezést Kovács Klaudia. A közönségszavazást szintén Haklik Attila nyerte. A kandallós képe lett az első a szavazás lezárultakor 312, a Mikulás sapkás a 2. 165 like-kal. A 3. Kovács Klaudia városhàzi, illetve sétálóutcás 149 - 149 like-kal. A szakmai és a közönségdíj nyertese kétszemélyes, két éjszakás wellnesshétvégét kapott, félpanziós ellátással.

2. helyezett: Papik Norbert



3. helyezett: Kovács Klaudia

Csubák István fotói:

Frankovics Anita:

Markó Fruzsina fotója:

Takácsné Tóth Gabriella fotói: