PUZZLE
Bulvár hírek
#celebek
#sztárok
#játék
Ő nyerte Önöktől a megye legnagyobb sztárja címet!
Véget ért a játékunk. Négyen osztozkodnak a dobogó három fokán. Ketten közülük Kisvárdán születtek.

Éjfélkor lezártuk a szavazást. Játékunkban arról dönthettek, hogy ki legyen a megyénkből származó sztárok közül az első számú, a kedvencek közül is a legnépszerűbb. Akire a legtöbben voksoltak, nem más, mint a Fényeslitkéről, illetve Kisvárdáról indult Nagy Sándor.


A 38 éves színész, énekes a Besi diákja volt, középiskolásként lett a Doctorock nevű színtársulat tagja. 18 évesen már a Madách Színház Nyomorultak előadásában játszott, 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán és egyből a Madáchba szerződött. 2005-től 2010-ig az Adagio együttesben énekelt.


Nagy Sándorra a voksolók 28 százaléka szavazott. A második Friderikusz Sándor lett.

Az ismert újságíró, televíziós személyiség 60 évvel ezelőtt Nyíregyházán született. Egyebek között a Pulitzer-emlékdíjat és a Prima Primissima-díjat is a magáénak mondhatja. Készített közéleti műsorokat, vezetett vetélkedőket, show-műsorokat. Egyre-másra döntötte meg a nézettségi rekordokat, 1994-ben beválasztották a világ legnézettebb showmanjeinek nemzetközi televíziós szövetségébe.


A dobogó 3. fokán ketten osztoznak 9-9 százalékkal. Az egyikük Dolhai Attila, aki szintén Kisvárdán született.


A most 41 éves musicalénekes Ajakon kezdte, de már Pest megyében fejezte be az általános iskolát. Középiskolába Budapesten járt, aztán jött a zsámbéki tanítóképző ének-hittan szaka. Ott a Zsámbéki Zúzók frontembere volt, egy tehetségkutató, a Kifutó különdíja hozta meg neki az országos sikert 22 évesen. Aztán jött a Színház- és Filmművészeti Egyetem, ahol 2005-ben diplomázott. Másodévesként már a Mozart! címszerepét játszotta a Főváros Operettszínházban, melynek ma is tagja. Ő is egy sor díj büszke tulajdonosa, köztük a Jászai Mari-díjé.

A másik celeb, aki szavazásunkon a 3. lett, Szabó Győző.


Ő Nyírbátorban látta meg a világot, 1970-ben. A neves színész a Képzőművészeti Főiskolán végzett, színészetet nem tanult. Tehetsége így is eget kért, első szerepét a Bárkában játszotta, első szerződését az ország egyik legjobb teátrumától, a fővárosi Katona József Színháztól kapta. Azóta filmek, színdarabok, improvizációs játékok sokaságában láthattuk, így Herendi Gábor Valami Amerika című mozijának mindhárom részében, a Beugró tévéműsorban, vagy éppen az Ember tragédiája Ádámjaként Szombathelyen. Mindezen túl díszlettervezőként is találkozhatott vele a publikum.

Fotók: Facebook