SPORT
Labdarúgás
Nosztalgiázás a „magyar Xavival”
Erős Gábor asszisztens edzőnek volt kinek örülnie, hiszen összefutott a szintén a Hotel Fame Larában tartózkodó korábbi plovdivi edzőjével, Nedelcho Matusevval.

A szombati két edzőmeccs (délelőtt az ukrán Poltava, kora este a romániai Nagyszeben lesz az ellenfél) előtt Törökországban edzőtáborozó Kisvárdai csapat játékosainak pénteken egy edzést vezényelt Kondás Elemér vezetőedző, aki a délutáni eligazításon ismerteti, hogy mit vár a mérkőzésektől.

A meccsek idején Heffler Norbert és Vermes Krisztián már úton lesznek hazafelé, a két játékos egészségügyi problémák miatt utazik vissza Magyarországra, és otthon kezeltetik majd problémáikat. A pénteki időjárás pompás, a szállodai hőmérő 24 Celsius fokot mutatott.

A csapat ünnepeltje Zöldesi Illés, aki pénteken tölti be huszadik életévét. Erős Gábor asszisztens edzőnek volt kinek örülnie, hiszen összefutott a szintén a Hotel Fame Larában tartózkodó korábbi plovdivi edzőjével, Nedelcho Matusevval. A jelenleg az ukrán Sztal csapatánál dolgozó szakember nemes egyszerűséggel csak „magyar Xavinak” szólította egykori játékosát, akik nosztalgiáztak egy picit a nem is annyira régi szép időkön.