SPORT
Labdarúgás
#Tischler Patrik
#labdarúgás
#DIGI Sport
Nosztalgia Felcsúton, mesterhármas a várdai stadionban
„Ilyen még nem volt a karrierem során, ez volt a negyedik mesterhármasom, de ezeket 90 perc alatt értem el, nem pedig ilyen gyorsan, 22 perc alatt” – számolt be Tischler Patrik a Kisvárda Master Good labdarúgója, NB I 20. fordulójában elért Kaposvár elleni 5-3-as győzelemről és triplázásáról a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

„Győzelmi kényszer volt rajtunk, mindenképpen itthon szerettük volna tartani a 3 pontot” – nyilatkozta Tischler Patrik a Kisvárda focistája, aki csereként az 59. percben állt be a Kaposvár ellen és 22 perc alatt háromszor tudott a kapuba találni. A csatár tavaly nyáron Újpestről érkezett Kisvárdára: „olyan helyre szerettem volna igazolni, ahol minél több játéklehetőséget kapok”. Tischler Patrik a mostani idényben kezdőként 5, csereként pedig 10 meccsen lépett pályára az NB I-ben.

A Kisvárda a hazai élvonal 21. fordulójában viszont kikapott a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiától, ahol Tischler Patrik 4 évig focizott: „mindig fura a volt csapattársaim ellen játszani, hiszen sok barátom játszik vagy edző a Puskásban, sok emlék elevenedett fel bennem, amikor beléptem a felcsúti focipályára” – nosztalgiázott Tischler Patrik név szerint is említve Vanczák Vilmost és Polonkai Attilát. A felcsúti vereség után a Kisvárda együttese a tabella 9. helyén áll és ennél hátrább nem is szeretnének kerülni: „mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy stabilizáljuk a helyünket a középmezőnyben, nem szeretnénk a végén hátrafelé tekintgetni” – osztotta meg Tischler Patrik csapata álmát a DIGI Sport napindító műsorában.