SPORT
Labdarúgás
Nem hagyják magukat a Várkerti Vitézek
A szakmai vezetők már korábban beszéltek arról, hogyan látják a szombati, Mezőkövesd és Kisvárda közti meccsen történteket. Most a várdai szurkolók is közleményt adtak ki az incidensről, illetve annak utóéletéről.

Ezt idézzük az alábbiakban.

A Várkerti Vitézek, a Kisvárda Master Good FC szurkolói csoportja hivatalosan elhatárolódik az elmúlt napokban a magyar sportsajtóban megjelent hírektől, miszerint klubunk szurkolói bántalmazták volna Cseri Tamást, csapatunk volt, a Mezőkövesd jelenlegi játékosát!

Szurkolóinkra soha nem volt jellemző, hogy az ellenfél játékosát bármilyen formában fizikálisan bántalmazzák. Az elmúlt napok történéseit a csapatunk és szurkolói folyamatos lejáratásának tekintjük, ezért nem tudunk szó nélkül elmenni mellette.

Természetesen elismerjük a mezőkövesdi győzelmet, mivel ezen a mérkőzésen jobban játszottak, mint csapatunk, bár amellett se szeretnénk elmenni szó nélkül, hogy az elégtelen játékvezetésnek köszönhetően harapóztak el az indulatok a mérkőzés közben.

Méltatlannak tartjuk, hogy a sajtóban csak Cseri Tamás és klubja véleménye jelenik meg. Ha történt is bármilyen atrocitás, az csak a játékos és az adott ember közötti nézeteltérés miatt történhetett. Nem fedi a valóságot az sem, hogy ha esetlegesen történt is valami, az Cseri Tamás családjának szeme láttára történt volna.

Pontosan ezért méltánytalannak tartjuk, az egész "ügyet", ezért Cseri Tamást arra kérjük, fejezze be a sárdobálást, a magyar sportmédia munkatársait pedig, hogy hozzák le közleményünket.

Tisztelettel: Várkerti Vitézek Szurkolói Csoportja

Képünk illusztráció / FrissMédia archivum