SPORT
Nehezen jött ki a Kisvárda a térfeléről az elején. A letámadás nálunk…
2-2 a félidőben az Újpest-Kisvárda.

Két góllal vezetett a Várda pedig...

Nehezen jött ki a Kisvárda a térfeléről az elején. A letámadás nálunk azért eredményes az átlagnál gyakrabban, mert ha a védő továbbpasszolta a labdát, általában nem kezd újra mozogni, futni, hogy vissza is lehessen neki adni akár, hanem szíve szerint leülne a 16-os vonalára szalonnát sütni, abban a tudatban, hogy elvégezte a dolgát. Így viszont nehéz kijönni a saját térfélről.

A kilencedik percben máris az Újpest szerezhetett volna vezetést. Egy baloldali beadást hat méterről lőtt a kapu fölé az újpesti Perosevics. Lepattant előtte a labda, de így is bődületes helyzet volt.

De csak eddig altatott a Kisvárda.

Elkezdett a csapat remekül focizni, mintha intett volna a mester.

Pöciztek ügyesen az Újpest 16-osa előtt, majd Bumba rálőtte, s be is hussant a labda a kapuba.

Újpest-Kisvárda 0-1.

Még az első félidő derekán álomszép támadásból növelte előnyét a Várda.

Melnyik hatalmas, 30 méteres átadását Bumba szép csel után levitte az alapvonalig, ésszel középre adott, ahol a második hullámban érkező Szimovics teljesen egyedül fejelhetett előrevetődve a bal sarokba. Gyönyörű volt az egész.

0-2.

Hatalmas hibából szépített pár perc múlva az Újpest. A félpályáról hátrapasszolt labdánál egymásra vár a két várdai védő, amíg gondolkodtak, az újpesti Perosevics elvitte és éles szögből berúgta a hosszúba.

1-2.

S hamarosan egyenlített az Újpest. Perosevics három kisvárdai védővel szemezett a 16-os előtt, majd gondolt egyet s ballal gyönyörűen a jobb sarokba tekerte.

2-2. a félidőben.