SPORT
Labdarúgás
Négy játékost igazolt a Kisvárda
Heffler Norbert, Zöldesi Illés, Fodor Ákos és a kisvárdai származású Szőr Leventét is szerződtette a Kisvárda.

Négy játékossal erősített a Kisvárda Master Good. Heffler Norbert személyében élvonalbeli labdarúgót igazolt a klub. A támadó 19 évesen mutatkozott be az első osztályba, és közel másfél száz élvonalbeli meccsel a háta mögött Mezőkövesdről érkezett Kisvárdára. A futballista szombaton már be is mutatkozott a szabolcsi NB II-es csapat színeiben. A Várda Labdarúgó KFT. és Heffler Norbert 1 éves szerződést írt alá.


Fodor Ákossal kettő plusz egy évre szóló szerződést kötöttek a szabolcsiak. A balhátvédként bevethető játékos a Puskás Akadémiától érkezik, és 1997-es születésű, vagyis a kötelezően bevetendő fiatalok kontingensét gyarapítja.


Az 1998-as születésű Zöldesi Illést a Videoton csapatától érkezik. A 19 éves játékos Nyíregyházán született, pályafutása is a szabolcsi megyeszékhelyen kezdődött, majd 2013-ban Győrbe, 2014-ben Diósgyőrbe, tavaly pedig a Videotonhoz került, ahol 12 mérkőzésen jutott szóhoz a klub második számú, NB III-as csapatában. A kapus, aki 2015-ben az U18-as válogatottban is bemutatkozott Csehország ellen. A Várda Labdarúgó KFT. és Zöldesi Illés 1 éves szerződést írt alá.


Hosszú távú, 5 éves szerződést írt alá, a 16 éves Szőr Levente. A játékos az U17-es utánpotlás csapat futballistája. A fiatal kisvárdai tehetség az elmúlt szezonban a Törökországban edzőtáborozó játékoskeretnek is tagja volt.

Tájékoztatta weboldalunkat Major Attila ügyvezető igazgató.

- Friss Média -