PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Március 25.
A kos napja egy nagyszerű hírrel indul, a szűznek kicsit nehezebb a munkája.



Kos

03.21 - 04.19

Számodra a csütörtök egy nagyszerű hírrel indul. A dolog olyasmit érint, amiért sokat dolgoztál vagy küzdöttél korábban. Amennyiben párban vagy, szíved választottja bókok tengerével halmoz el, amit annak köszönhetsz, hogy most különösen vonzó a kisugárzásod. Szingliként ugyanez elismerő tekintetek tucatját hozza, és jó eséllyel egy randimeghívást is.


Bika

04.20 - 05.20

A közelmúlt legnyugalmasabb, legharmonikusabb napja vár, így bizakodón gondolsz a hét további napjaira. Mind a munkában, mind a magánéletben rendben alakulhatnak a dolgaid. Szerelmeddel a szokásosnál több időtök lehet kettesben, ami nagyon jót tesz nektek, és erősíti kapcsolatotokat. Még nincs párod? A véletlen hozhat össze valakivel, aki első látásra megtetszik.


Ikrek

05.21 - 06.21

Bár mindig idő szűkében érezheted magad, végül sikerélmények sora bizonyítja a remek szervezőképességedet. Ha párkapcsolatban élsz, féltékenység kavarhatja fel az állóvizet. Ez viszont nem feszültséget, sokkal inkább bizonyítékot jelent, mennyire fontosak vagytok egymásnak. A békülés megünnepléseként készítsetek ma együtt vacsorát és töltsétek romantikázással az estét.


Rák

06.22 - 07.22

Munkád során olyan feladatot kapsz, amiben nincs sok tapasztalatod. Ne stresszelj, bátran kérj segítséget! Hamar bele fogsz jönni, és mindez fejlődési lehetőséget ad majd a számodra. Pároddal közösen oldotok meg egy hirtelen adódó bökkenőt. Ez újfent bizonyítja, mennyire jó csapat vagytok. Ha nincs kapcsolatod, izgalmas, de kérészéletű flört teszi színesebbé a napod.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Két számodra fontos ember között sikerül elsimítanod egy konfliktust. Bár nem veszélytelen az ilyesmi, tapintatosságodnak és objektív nézőpontodnak hála, most jól jössz ki a dologból. Ha párban élsz, egy harmadik személy megirigyelheti a boldogságotokat. Légy résen! Még nincs kedvesed? Egy régi, akkor csak plátói jelölted kezdeményezhet nálad, ami felvillanyoz.


Szűz

08.23 - 09.22

Most kicsit nehezebb napod lehet a munkában, de szerencsére jól bírod a gyűrődést: energiaszinted nem apad még a sokadik megpróbáltatás után sem. Könnyen lehet, hogy egy szép dicséretet is kapsz a főnöködtől. Szerelmi életed harmonikus: párban vallomások és romantikus pillanatok sora várhat, egyedülállóként pedig egy új jelentkező lép színre, és hív randira.


Mérleg

09.23 - 10.22

Kreativitásod a tetőfokára hág. Ötleteidet legjobban a főnököd értékelheti, így ne tartsd magadban a javaslataidat! Még egy előléptetés vagy fizetésemelés esélyét is megteremtheted magadnak. Szerelmeddel valami olyasmit oszthattok meg egymással, amit eddig nem tudtatok a másikról. Ha még egyedülálló vagy, egyik barátodra kezdhetsz más szemmel nézni…


Skorpió

10.23 - 11.21

Hála egy régebbi, jó döntésednek, pénzügyeid kezdenek stabilizálódni. Bár akarva-akaratlan is ötletelni kezdesz, mire és mennyit fordítanál, de vigyázz, hogy csak olyasmire költs, ami fontos! Pároddal kis vita kerekedhet egy véletlen félreértés miatt, ám végül minden tisztázódik. Ha még szingli vagy, egy kéretlen hódolód akad. Légy határozott vele szemben!


Nyilas

11.22 - 12.21

Jól indul a csütörtök: talán már fel is adhattad, de most mégis teljesülhet egy régen dédelgetett álmod. Mosolyod, örömöd másokra is átragad. Kollégáid minden alkalmat megragadnak, hogy a közeledben lehessenek, hiszen te vagy a mókamester, aki az ő hétköznapjaikat is szebbé varázsolja. Használd ki az adottságod és tervezzetek egy közös társasjátékozást munka után.


Bak

12.22 - 01.19

Régi ismerősöd keres meg telefonon vagy a közösségi oldalon. Ez nagy öröm lesz számodra, és egyúttal egy jó lehetőség arra, hogy megújítsátok a kapcsolatotokat. Kedveseddel most kevesebb időtök lesz kettesben, de az együtt töltött órák minősége mindig kárpótolni fog ezért. Ha még várod a párod, nem kell sokáig, mivel Húsvét környékére rád találhat a szerelem.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Több mindent sikerül véghezvinned ma, mint azt előzőleg hitted. Hatékonyságod büszkévé és elégedetté tehet. Arra mindenesetre vigyázz, hogy a pihenésre is fordíts elég időt. Pároddal a nosztalgia jegyében telik a csütörtök. A nagy beszélgetés közös kalandok tervezgetésébe fordul át. Ha nincs párod, egy régi szerelmed jut eszedbe, aki egykor fontos volt neked.


Halak

02.19 - 03.20

Kolosszális ötleted támad, hogyan oldj meg egy régóta zavaró problémát. Ez az elgondolás segíthet abban, hogy stresszmentesebben, gördülékenyebben haladjanak tovább a dolgaid. Segít átvészelni a Covid miatti bezártságot is. Szerelmeddel egy későbbiekben esedékes utazás ad izgalmas témát. Ha még nincs párod, most kiegyensúlyozott lehetsz egyedül, és nem érzed egy társ hiányát.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-