PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. május 27.
A vízöntőnek minden a tervei szerint alakul, a bikának remek lehetősége adódik.



Kos

03.21 - 04.19

Csütörtökön úgy érezheted, hogy valami nagyon zavar, eléggé bizonytalan vagy, nem tudod, hogyan illene vagy kellene cselekedned. Emiatt frusztrált vagy, nehezen tudnak veled szót érteni, mert ez a bizonytalanság befészkelte magát a fejedbe. Attól azonban nem lesz jobb, hogy bebábozod magadban. Ha ennyire nem hagy nyugodni, nézz szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert különben ez hosszú távon nem lesz neked kedvező.


Bika

04.20 - 05.20

Ma egy olyan remek lehetőség kínálkozik, amelyről korábban álmodozni sem mertél, ám most hirtelen az öledbe pottyant. Ragadd meg az alkalmat, hisz nem mindennap hullik az ember elé egy ilyen lehetőség, a soha vissza nem térő fajtából. Szedd össze minden tudásod, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál még. Ne görcsölj rá, menni fog!


Ikrek

05.21 - 06.21

Olyan szituáció adódik, hogy nem tudod folytatni a korábban megkezdett, a felettesed által rád bízott feladatot, mert csütörtökön más kötelességeknek kell eleget tenned. Mivel a kettő együtt már túl sok lenne, keress valakit a környezetedben, akiben megbízol és nyugodt szívvel adod át neki a tennivalókat. Légy azonban óvatos, csakis olyan embert találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, amennyi neked jutott, ellenkező esetben egy összecsapott maszlagot kell a főnököd elé tenned és hidd el, te fogod a balhét elvinni!



Rák

06.22 - 07.22

Ma egy nagy munka kellős közepén leszel, de némi elkeseredéssel tölt el a tudat, hogy mennyit kell még tenned, mennyi áldozatot kell hoznod annak érdekében, hogy időre be tudd fejezni. Ha azonban nem azon görcsölsz, hogy mennyi van még előtted, talán könnyebben fog menni a munka, nem lesz örökösen az a teher a válladon, hogy minél gyorsabban dolgozz, különben nem leszel kész időben. Próbálj ettől elvonatkoztatni, gondolj arra, mennyit mindent tettél már érte és koncentrálj arra, hogy minél hatékonyabb legyél, mert ha leülsz és negatívumokon morfondírozol, csak a drága idődet vesztegeted.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Úgy néz ki, nem nagyon tudtál nemet mondani senkinek, túl sok mindent vállaltál el, és ezek a feladatok most a fejedre látszanak omlani. Mielőtt azonban végzetes, vissza nem fordítható baj történne, igyekezz rendszerezni a körülötted eluralkodó káoszt! Kérj segítséget, időben valld be, ami nem megy és ne akarj hős lenni, aki a világ megmentésére érkezett. Neked is véges az energiaraktárad, nem fér el egyszerre minden a hátadon, hisz hús-vér ember vagy te is. Ne félj ezt bevallani!


Szűz

08.23 - 09.22

Rendkívül nagy örömmel tölt el, hogy végre bebizonyosodik, nem hiába fektettél bele annyi energiát a mai napba, céljaid elérésébe. Nem hiába áldoztad rá a szabadidőd, megérte a sok utánajárás és várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagykanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy te mindent megtettél és most ennek megfelelően alakult az eredmény is.


Mérleg

09.23 - 10.22

Ma olyasvalakibe botlasz, akire nem számítottál ugyan, de napok óta mindig eszedbe jutott. A sorsszerűség rendkívül kellemes meglepetést okoz, te pedig tudat alatt valahogy be is vonzottad. Nyiss a másik felé, jelezd, hogy részedről érdeklődsz és befogadó vagy, de ne legyél túl rámenős, mert kiábrándulhat belőled, mielőtt még bármi elkezdődött volna. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki.


Skorpió

10.23 - 11.21

Ma el kell döntened merre mész tovább az életedben. Amennyiben úgy döntesz, lehorgonyzol, úgy rendezkedj be, hogy hosszú távra szóljon, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy jobb továbbállni, húzd fel a vitorlát és menj tovább. Hisz ha csak a pocsolyában álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova soha nem gondoltad volna. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne álmodj a lehetetlenről, hanem fogadd el a jelenedet!


Nyilas

11.22 - 12.21

Ma elindulhatsz egy bizonyos úton, ahol ugyan nem volt még kitaposva az ösvény, de pont ez rejtette számodra az izgalmat benne. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, mégis ez a fajta rejtély ösztönzött arra, hogy lépj és a bozótvágóval kiharcold a magad kalandját! Bátor ember vagy, és bár nem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, legalább egyfajta elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amelyre nem biztos, hogy sokan mertek volna.


Bak

12.22 - 01.19

Végre megtaláltad a célod, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd. Nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz az úton, vedd fel a strapabíró lábbelid, mert igen sokat kell majd kopnia, mire odaérsz. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csakis azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgysem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Minden a terveid szerint alakul csütörtökön. Nagyon jó úton haladsz afelé, hogy a korábban befektetett ügyeid most jövedelmezni kezdjenek. Bár nem hitted volna, mégis megérte annyi energiát befektetni, hisz nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, mert nagyon úgy tűnik, már a zsebedben vannak.


Halak

02.19 - 03.20

Ma úgy érezheted, fordulóponthoz ért az életed, most kell olyan komoly döntéseket meghoznod, amelyek hatással lesznek hosszútávon a jövődre is. Épp ezért nem lehet most forró fejjel, meggondolatlanul igent vagy nemet mondanod, zárd ki egy kis időre a külvilágot, amíg eldöntöd, mit és hogyan fogsz tenni ahhoz, hogy ne alakuljon a dolog deficittel. Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve határozd el magad úgy, ahogy neked a legjobb!


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-