PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. május 26.
A vízöntőnek nehezen indulhat a reggele, a bak mozgalmas nap előtt áll.



Kos

03.21 - 04.19

A stressz és a mindennapos gondok egyre feszültebbé tehetnek, de próbálj meg túllendülni ezen, hiszen kár lenne apróságok miatt idegeskedni. A kapcsolatodat sokszor nem érzed túl izgalmasnak, próbálj meg új ötleteket bevetni, hogy színesebbek legyenek az együtt töltött órák. Ha már régóta szingli vagy, érdemes szétnézni a társkereső oldalakon, soha nem tudhatod, kibe botlasz ott bele.


Bika

04.20 - 05.20

Pénzügyi szempontból jól alakulhatnak a dolgaid, sikerül sokat spórolnod, ami a hangulatodra is pozitív hatással lesz. A párod meglephet egy kis aprósággal, ami nem nagy ajándék, neked mégis sokat jelent majd. Ha még nem találtad meg az igazit és a szinglik közé tartozol, akkor jó hír, hogy hamarosan megismerheted azt az embert, akibe teljesen belehabarodsz majd.


Ikrek

05.21 - 06.21

Fontos döntéseket kell hoznod a munkahelyeden, amivel még a kollégák ellenszenvét is kiválthatod, de később be fogják látni, hogy helyesen cselekedtél. A párod romantikus hangulatba kerül, ami jót tesz majd a kapcsolatotoknak. Szingliként is jó napnak lehetsz részese: a barátaidra több idő jut, ami megerősíti a köteléket köztetek. A velük töltött idő pozitív energiákkal tölt fel.


Rák

06.22 - 07.22

Rosszkedvűnek és morcosnak érezheted magad, de később rájössz, hogy jobban telhet úgy a mai napod, ha pozitívan állsz a dolgokhoz. A párodra nagy nehézségek várhatnak a munkahelyén, de te biztos támaszként állsz mellette. Egyedülállóként rosszul érinthet a magány, de a barátaid és kollégáid segítenek túllépni ezen a gondolaton. Ne légy türelmetlen, hiszen hamarosan rád találhat a szerelem!


Oroszlán

07.23 - 08.22

Olyan meglepetések várhatnak rád a mai napon, amikről már régóta ábrándozol, azonban sosem gondoltad volna, hogy megtörténhetnek. A párodnak hála, önmagadat is sokkal jobban megismered, amiből önbizalmat meríthetsz majd, ezt pedig a szerelmed is jó szemmel fogja nézni. Egyedülállóként is van ok a reményre, hiszen közelebb kerülhetsz egy számodra vonzó emberhez.


Szűz

08.23 - 09.22

A pénzügyeidre fektess nagyobb hangsúlyt, hiszen költségesebb kiadások várhatnak rád, érdemes spórolni a mai nap folyamán. A pároddal jól alakulnak a dolgok, sok vicces pillanat fogja színesíteni az együtt eltöltött időt. Szingliként érdemes a barátaid ismerősei közt is szétnézni, lehet, hogy pont itt vár rád a nagy szerelem. Merj bátran ismerkedni az emberekkel!


Mérleg

09.23 - 10.22

Nyugodt és kiegyensúlyozott leszel a szerdai napon, amit a környezeted is észrevesz, és általad ők is kevésbé feszülten élhetik meg a mindennapokat. A kapcsolatod egy kisebb hullámvölgy után ismét szenvedélyessé válhat. Ha pár nélkül éled mindennapjaidat, a szinglik életét most nehezebben fogod viselni, de egy jó barátod ott lesz melletted, és támogat majd.


Skorpió

10.23 - 11.21

Szerencsésen alakulhat a napod, amibe belekezdesz, az mind jól sül majd el. A szerelmeddel az otthoni bújást választjátok a kinti programok helyett, mivel nem is igazán vágytok másra, csak együtt lenni. Egyedülállóként is nagyra értékeled majd a sorozatozós, kuckózós estét, de nincs azzal sem gond, ha néha elgondolkodsz, hogy milyen lenne, ha valaki itt lenne melletted.


Nyilas

11.22 - 12.21

A nap eleje nem éppen a szerencséről szól majd, de amikor már úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj, akkor jöhet egy nem várt, kedvező fordulat, ami elfeledtet minden rosszat. Szerelmeddel egy fontos döntésben kell egyetértenetek. Ha szingli vagy, jó ismerkedési lehetőségek várhatnak rád a mai nap folyamán, ne szalaszd el őket! Az online randioldal is sikerekkel kecsegtet.


Bak

12.22 - 01.19

Mozgalmas nap előtt állsz, a pihenésre kevesebb időd jut, de a sok befektetett munka meghozza majd édes gyümölcsét. A párodnak olyan oldalát is megismerheted, amiről eddig nem tudtál, de jól érint majd az új felfedezés. Szingliként sem kell már sokat várnod a nagy szerelemre, hiszen már az is lehet, hogy felkeltetted valakinek az érdeklődését a környezetedben.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Nehezen indult a szerda reggeled, de napközben rájössz, hogy a változás rajtad is múlik, és új erőre kapsz. A szerelmeddel kisebb konfliktus várhat rátok, amin csak együttes erővel tudtok átlendülni, de a kapcsolatotok ettől még erősebb lesz. Légy nyitott, ha egyedülálló vagy, mert akár izgalmas kalandban is részed lehet. Ám könnyen lehet, hogy exed is feltűnik a színen.


Halak

02.19 - 03.20

Szuper programokon lesz lehetőséged részt venni, amiket kár lenne kihagyni, hiszen örök élményekkel is gazdagodhatsz. A kapcsolatodban felütheti a fejét a féltékenység, azonban a kettőtök között lévő bizalom elég erős ahhoz, hogy legyőzzétek ezt. Ha a szinglik táborát erősíted, most érdemes olyan randira is elmenned, amihez nincs sok kedved, hiszen akár jól is alakulhat.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-