PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. május 06.
Az ikrek nagy fába vágja a fejszéjét, az oroszlán vegyen egy nagy levegőt.


Kos

03.21 - 04.19

Valakinek ma túl hamar szavaztál bizalmat, aki csúnyán vissza is élhet vele, roppant nagy bánatot okozva neked ezzel. Csalódottságod semmiképp nem kell az illető előtt titkolnod, világosan hozd a tudtára, mit gondolsz róla és az általa végzett gonoszkodó tevékenységről. Egyúttal érdemes felvilágosítanod arról, hogy a jövőben nem kívánsz együttműködni vele! Kiszámítani ugyan soha nem tudod, mit hoz a sors, de ezekből a szituációkból tanulva egyre bölcsebb és tapasztaltabb leszel, ez adjon erőt a viharosabb időkben!


Bika

04.20 - 05.20

Mindenki hibázik, ahogy veled is előfordulhat néha. A csütörtököd úgy alakulhat, hogy egy véletlen botlás következtében rád húzzák a vizes lepedőt és arra sem kapsz esélyt, hogy kimagyarázd magad. Folyton a fejedre olvassák, hol és mit hibáztál, amelyet a környezeted szerint neked csendben kellene tűrnöd. Mivel azonban mostanra megelégelted ezt az állapotot, állj a sarkadra, keress olyan eszközöket, amelyekkel korrigálhatsz, vagy egy kicsit kozmetikázhatsz véletlen botlásodon és mutasd meg mindenkinek, hogy kissé igazságtalanul ítéltek el egy javítható hiba miatt. Menni fog, csak hinned kell magadban!


Ikrek

05.21 - 06.21

Csütörtökön nagy fába vágod a fejszéd, olyasmit szeretnél ugyanis elérni, amelyre jelen pillanatban elég kevés az esélyed. Mivel számodra becsületbeli ügyről van szó, egy pillanatra sem inog meg a hited. Ez lesz majd az, amely hozzásegít ahhoz, hogy bármit is elérj, hisz a veled ellentétben, már az elején feladó emberek soha nem lesznek képesek olyasfajta sikereket elérni, amelyek téged többé és nagyobbá tesznek majd! Csak menj előre, felszegett fejjel, a váratlan fordulatokra is felkészülve és nem lehet gond! Bátran fuss neki a nagyobb akadályoknak is.


Rák

06.22 - 07.22

Ma végre lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd, mire is vagy képes, hogy mi az, amin egészen idáig dolgoztál. Nagy büszkeséggel tölt el a tudat, hogy az általad felmutatott eredmény kolosszális elismerést vált ki a környezetedből. Igyekezz a dicséreteket begyűjteni, de próbálj szerény maradni, hisz a siker okozta mámor elveheti a józan ítélőképességed! Teljesen elégedetten adhatod át magad ezután az estének, ne vállalj nagyobb kihívásokat, csak olyasmivel foglalkozz, amely örömmel tölt el és nem teherként éled meg!


Oroszlán

07.23 - 08.22

Olyan érzésed van ma, mintha egy sivatagban sétálnál étlen-szomjan és esélyed sincs arra, hogy valaha is kikerülj onnan. Kimerülten, frusztráltan mész, feladni azonban semmiképp nem szeretnéd, hisz pontosan tudod, hogy soha nem lesz kiút, ha csak összeomlasz és egyhelyben vársz a jó szerencsére. Segítség csak út közben érkezhet, épp ezért igyekezz túllendülni a holtponton, vegyél egy nagy levegőt és menj tovább, mert még az is lehet, hogy a távolban, homályosan sejthető oázis mégsem délibáb!


Szűz

08.23 - 09.22

Barátaid ma egy igen fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményed, amelyben perdöntő lehet az álláspontod. Épp ezért racionálisan végiggondolva az egész helyzetet, a következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végszót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó legyen. Ne sajnáld az időt arra, hogy logikusan levezetve elmagyarázd az álláspontod. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga a megoldás is. Hidd el, hálásak lesznek neked.


Mérleg

09.23 - 10.22

Váratlan fordulat következik be a magánéletedben, mely az első pillanatban eléggé megrémít, fogalmad sincs, hol kellene változtatnod ahhoz, hogy megállíthasd a folyamatot és a megfelelő mederbe visszatereld. Ne hagyd azonban, hogy a félelem úrrá legyen rajtad, igyekezz összeszedni magad és a megfelelő koncentrációval megoldani a helyzetet. Mivel elég tapasztalatod van már ezekben a dolgokban, így nem fog gondot okozni az, hogy megmentsd a helyzetet, ehhez azonban higgadtnak kellene maradnod. Menni fog, csak hinned kell magadban!


Skorpió

10.23 - 11.21

Exeddel kapcsolatban kaphatsz ma aggasztó híreket, amelyek nem hagynak nyugodni, de mivel a legutóbbi alkalommal elég viharosan váltatok el, nem tudod, hogyan reagálna megkeresésedre. Mivel azonban egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog és egyfolytában ezen kattog az agyad, érdemes a kételyeid és félelmeid legyőzni és megkeresni őt, hisz soha nem tudhatod, vajon szüksége van-e bármiféle segítségre, avagy boldogul egyedül is. Mindenesetre biztosan értékelni fogja az érdeklődésed, és ha segítséget nem is igényel, legalább megtudhatod, hogyan alakul a sorsa. Így a te lelked is megnyugvásra találhat.


Nyilas

11.22 - 12.21

Van valaki a munkahelyeden, aki túlzott nyüzsgésével rendkívülien frusztrál. Szaladgál körülötted, mint egy mérgezett egér, egyfolytában az eredmény után lohol, egy pillanatra meg nem állva. Amennyiben elviselhetetlenné válik számodra, igyekezz megállítani, segíts neki, amiben tudsz és próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy felhúzza magát és addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Kollégád hálás lesz neked az útmutatásért és te is megnyugodhatsz, hisz mindezt úgy érted el, hogy közben nem bántottad meg őt. Most már nem kell tovább idegesítened magad miatta, oda tudsz figyelni azokra a dolgokra, amelyekre eddig nem tudtál emiatt koncentrálni.


Bak

12.22 - 01.19

Már reggel annyira zsúfolt, munkával teli a napod, hogy szinte azt érzed, egyszerűen ma már nem tudsz hatékonyan működni, mihamarabb szeretnéd letudni a feladataid és átadni magad a semmittevésnek. Most még azonban egy utolsó, nagyobb lélegzetvétellel és kitartással pontot kell tenned a folyamatban lévő ügyek végére, hisz ha nem zársz le mindent úgy, ahogy azt magadtól is elvárod, nem fogsz tudni nyugodt lelkiismerettel pihenni ma este sem. Hidd el, hogy sokkal felszabadultabb leszel, ha nem maradnak lezáratlan dolgaid.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Munkahelyeden szaftos ügyben derülnek ki meglepő részletek, olyasfajta dolgokról szerzel tudomást, melyekről korábban fogalmad sem volt, ám abszolút izgalommal töltenek el, hisz sejtésed szerint sok pozitívumot rejthetnek. Egyelőre ne verd nagydobra az ügyet, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, mert ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet, ha számon kérik rajtad.


Halak

02.19 - 03.20

Túl nagy görcsösséggel szeretnél egy olyan személynek a látókörébe kerülni, aki régóta tetszik. Egyelőre azonban nem hogy közelebb kerülnél, egyre távolabb sodródsz tőle. Emiatt rendkívülien el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné álmaid hercegét/hercegnőjét, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrended és önbecsülésed határát átlépni csak azért, hogy valakinek imponálj.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-