PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. május 05.
A bikának nagy kihívással kell szembenéznie ma, a nyilas gondolkodjon logikusan.



Kos

03.21 - 04.19

Nem kell mindenre igent mondanod. Csakis olyasmikbe engedd magad belerángatni, amelyek még számodra is a teljesíthető küldetések közé tartoznak. Ha a határaidon túlmutató feladatokra mondasz igent, te magad sem fogsz sikerélményt elérni és a környezetednek is csalódást okozhatsz. Épp ezért határozottan mondd el annak, aki a lehetetlent is elvárja tőled, hogy nagyon sajnálod, de nem tudsz és nem is akarsz ilyesfajta nyomásnak engedni.


Bika

04.20 - 05.20

Nagy kihívással kell ma szembenézned, akaratodon kívül ugyanis olyan szituációba kerülsz, amely igen nehéz akadályokkal lesz tele. Ha nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs ahhoz, hogy a végén mindenki elismerését kivívhasd és te magad is elégedett lehess a teljesítményeddel.


Ikrek

05.21 - 06.21

Egy kollégád mindenáron veled akar dolgozni egy projektben, amihez neked egyelőre semmit kedved, abszolút nem érted, hogy mi motiválja az illetőt, hisz te semmi fantáziát nem látsz a dologban. Ne engedj azonban a nyomásnak, amennyiben meghánytad-vetetted a dolgot és még mindig nem lelkesedsz eléggé, egyszerűen és határozottan mondj nemet a dologra. Csak azért ne engedd magad belerántani valamibe, mert nem szeretsz megbántani másokat.


Rák

06.22 - 07.22

Türelmed vészesen fogyni kezd egy bizonyos ügyben. Teljesen úgy érzed, hogy bár te mindent megtettél a siker érdekében, mégis egy helyben toporogsz. Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállnod és visszatekintened, hogy mi mindent tettél már meg és mekkora eredmény vár, ha kitartasz. Ha mindezt végiggondolod, te is rá fogsz jönni, hogy ugyan most nem rohamléptekkel haladsz a kitűzött célod felé, mégis ott van előtted és apró, ám annál hasznosabb lépések fognak majd elvezetni oda, ahol végül majd elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Úgy érzed, bármit teszel, akármilyen keményen dolgozol, főnököd nem ismer el kellőképp úgy, ahogy azt az elvégzett munka után megérdemelnéd. Épp ezért eszeveszett rohanásba kezdesz annak érdekében, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd az elismerését. Elsősorban azonban mégis érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj görcsösen, izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését!


Szűz

08.23 - 09.22

Amennyiben vitás helyzetbe kerülsz, állást kell foglalnod, hisz mindenki előtt kérik ki a véleményed. Általában véve konfliktuskerülő embernek tartod magad, nem is igen szeretsz ilyen szituációkban a tömeg elé állva vállalni az álláspontod. Mivel azonban akadnak olyan helyzetek, ahol elkerülhetetlen az, hogy hallasd a hangod, bátran merd felvállalni azt, amit képviselsz, hisz így nemcsak, hogy nagyobb respekted lesz a többiek szemében, de a lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz!


Mérleg

09.23 - 10.22

Szerdán nem úgy sikerült valami, ahogy eltervezted, emiatt nagyon feszült vagy. Nem nagyon tudod feldolgozni ezt a kudarcot, hisz nagyon fontos volt számodra ez a bizonyos dolog. Mielőtt azonban a benned épp forrásban lévő indulatok felszínre törnének és akaratlanul megbántanál olyan embereket, akiket a legkevésbé sem akarnál, tisztázd magadban az egészet az elejétől a végéig. Igyekezz megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a helyzet tanulságait és lépj tovább.


Skorpió

10.23 - 11.21

Barátaid rendkívül céltudatos embernek ismernek. Gyakorlatilag abszolút nem ismersz lehetetlent, a világ végére is képes vagy elmenni, ha a céljaidról és róluk van szó. Vannak azonban pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, ennek ellenére ezt minden porcikáddal igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad.


Nyilas

11.22 - 12.21

Mivel már amúgy is fogytán van a türelmed, fizikailag tolnád előre az eseményeket, hisz úgy érzed, valamit tenned kell mindenképp. Ennek érdekében gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a siker ízét! Ha úgy érzed, szükséged van a barátaidra, hívd át őket és igyatok meg egy pohár bort vagy üdítőt.


Bak

12.22 - 01.19

Szerdán olyasmi történik veled, amely rendkívül nagy örömmel tölt el. Ma végre bebizonyosodik az, hogy nemhiába fektettél bele annyi energiát a célod elérésébe, nem hiába áldoztad rá a szabadidőd, megérte a sok utánajárás és várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Úgy alakulhat, hogy ma le kell zárnod egy régóta húzódó ügyet. Nem biztos, hogy szándékaid szerint alakultak, most mégis ezt kell tenned, mert nem tudsz már az eseményekre befolyással lenni. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám már nem tudsz mit tenni, kénytelen vagy beletörődni a kissé kudarcos végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél a cél érdekében.


Halak

02.19 - 03.20

Teljesen magabiztosan menetelsz előre, azonban olyan váratlan helyzet adódhat, amelyben azonnal lépni kell valamit, különben beláthatatlan következményekkel számolhatsz. Most állj a sarkadra, amíg nem késő. Bár sokan lemondtak már a dologról, te mégis pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás, s kellőképpen tapasztalt és kreatív vagy, így nem kell aggónod amiatt, hogy olyasmi történik, ami negatívan befolyásolná a végkimenetelt.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-