PUZZLE
Horoszkóp
​Napi horoszkóp - 2021. június 22.
Az ikrek ma a szerelemben az ösztöneire hagyatkozik, a nyilas ne törődjön a negatív dolgokkal.

Napi horoszkóp - 2021. Június 22.


Kos

03.21 - 04.19

Egy igazi partner megérti azt is, ha a másiknak felelőssége és munkája is van. Emiatt veszekedni igazán nem bölcs dolog. A viták negatív energiákat szabadítanak fel bennünk, amik egyáltalán nem segítenek a probléma megoldásában. Mindenki arra törekszik, hogy egészséges egyensúlyt találjon a feladatok és a magánélet között. Légy ebben partnere szíved választottjának!


Bika

04.20 - 05.20

Ne feledd, hogy néha a kevesebb több. Nem kell mindig mindent teljes erőbedobással megcsinálni, ki kell válogatni azokat a feladatokat, melyek fontosak és sürgősek. Ha valamiben elakadsz, akkor inkább tedd egy kicsit félre és folytasd azt a feladatot később. A kapkodás és idegeskedés csak ront a helyzeten. Ha tanácstalannak érzed magad, kérj segítséget egy hozzáértőtől.


Ikrek

05.21 - 06.21

Ma a szerelemben, a romantikában az ösztöneidre hagyatkozol. Ha esetleg úgy érzed, hogy meg kell állni egy pillanatra és átgondolni a dolgokat, akkor ne habozz. Néha hajlamosak vagyunk arra, hogy hagyjuk, hogy elragadjon a hév és nem gondolkodunk logikusan. Vedd le egy pillanatra a rózsaszín szemüveget és pillantsd meg a dolgokat a maguk valójában. Ha így is minden szép, akkor tedd vissza és hajrá!


Rák

06.22 - 07.22

Általában, amikor szerelmes vagy, mindig találsz valamit a kapcsolatban vagy a partneredben, ami nem igazán tetszik és ennek általában hangot is adsz hezitálás nélkül. Gondolkodtál már azon, hogy nem létezik olyan ember, aki mindenben tökéletes? Ha mindig csak a problémákra vagy mások tökéletlenségére koncentrálsz, soha nem leszel boldog. Keresd a jót és adj magadnak lehetőséget a boldogságra!


Oroszlán

07.23 - 08.22

Ahhoz, hogy ma felülkerekedj a napi gondokon, hihetetlen kreativitásra lesz szükséges, de megvan benned minden, ami kell, hidd el. Néha nem elég a napi rutin. Az odafigyelés is kulcsfontosságú és te jó vagy abban, hogy mozgósítsd az energiáidat, ha éppen arra van szükség. Épp ezért bátran engedd szabaddá ezt a tehetséged és hagyd, hogy a gondok maguktól megoldódjanak.


Szűz

08.23 - 09.22

Egy kapcsolatban általában egy kicsit áldozni kell a szabadságunkból is, de ez csak akkor teher, ha annak érezzük. Egy jó kapcsolatban viszont nem érezzük annak. Sőt, ilyenkor szinte kívánjuk, hogy minél nagyobb legyen az elköteleződésünk a másik iránt. Itt az idő, hogy gondolkodj ezen! Ha úgy gondolod, hogy feláldozod az idődet olyan emberért, aki nem érdemli meg, inkább mondj le róla.


Mérleg

09.23 - 10.22

Ha egy működő partnerkapcsolatról beszélünk, alapelem kell, hogy legyen az, hogy mellette biztonságban és nyugalomban érezhesd magad. Ha ez nincs meg, akkor az csak egy laza ismeretség. Ha viszont megvan az említett érzés, akkor nem kellene annyit foglalkoznod az apróságokkal. A fontos dolgokra koncentrálj és értékeld kedvesed feléd irányuló odaadását és önzetlen szeretetét!


Skorpió

10.23 - 11.21

Vannak az életedben olyan pontok, amelyeknél nem terajtad múlik, hogyan alakul az életed és ez megakadályozhat abban, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Tekintsd át ezeket a helyzeteket és ahol lehet, vedd a kezedbe az irányítást. Lehet, hogy ehhez tanácsra is szükséged lesz, egy tapasztalt, idősebb segítségét vedd most igénybe. Ő nyújthat számodra megfelelő megoldást.


Nyilas

11.22 - 12.21

Mindenki érzi, hogy múlik az idő és csak egy rövid ideig tartózkodunk ebben a világban. Viszont amíg itt vagyunk, mi lenne, ha jól is éreznénk magunkat? Nem szabad állandóan túlgondolni mindent. Vedd észre az életed apró és nagyobb örömeit is. Élj a mában és öleld meg naponta azt, akit szeretsz! Ne törődj a negatív gondolatokkal, ami megtörtént, azon már nem lehet változtatni.


Bak

12.22 - 01.19

Természetesen fontos, hogy mindig tisztába legyünk a partnerünkkel, de nem lehet folyamatosan nagyítóval vizsgálni minden cselekedetét. Különösen igaz ez, ha valaki nevetséges vádakkal illeti, amelyre nyilvánvalóan semmilyen bizonyítéka nincs. Gondolkodj el azon is, hogy kinek állhat érdekében, hogy közétek álljon. Ha rájöttél e személy kilétére, derítsd ki, hogy mik a pontos szándékai a kapcsolatodat illetően!


Vízöntő

01.20 - 02.18

Eljött az idő, hogy mélyebben megvizsgáld a kapcsolatodat valakivel, aki talán nem mindenben kívánja a legjobbakat neked. Lehet, hogy az illető intrika és cselszövés segítségével próbál megtudni rólad valamit, vagy kárt okozni a hírnevednek. Ha ez kiderül, nincs más dolgod, mint megszakítani ezzel a személlyel a kapcsolatot. Ha nincs információ, nincs mit felhasználni sem.


Halak

02.19 - 03.20

A lelked, amely általában szárnyal, ma egy kissé komor, különösen, ha a romantikus kérdésekről van szó. Talán te sem tudod megmagyarázni, miért van ez, de lehet, hogy egy megérzés munkálkodik benned. Győződj meg arról, hogy partnerednél minden az-e, aminek látszik. Egy kis odafigyelés néha nem árt. Inkább derüljön ki mielőbb, ha titka van előtted. Ha pedig, ami a legvalószínűbb, hogy minden rendben, akkor a rosszkedved is tovatűnik.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-