PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. június 17.
Az oroszlánnak az önbizalma a csúcson van, az ikreknek remekül alakul a pénzügye.Kos

03.21 - 04.19

Ma nem az a nap lesz, amikor igazán figyelni tudsz a munkádra. A fejedben folyamatosan idegen tájak és romantikus utazások kavarognak. Ez azt is jelentheti, hogy szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra. Persze azért nem kell emiatt egyből a világ végére utazni, már az is sokat lendítene a munkamorálodon, ha kitűzhetnél egy időpontot egy közeljövőbeli pihenésre. Itt a nyár, pihenj egy kicsit!


Bika

04.20 - 05.20

Ma egy régi barátról kiderülhet, hogy valójában romantikus érdeklődést mutat irántad, amitől egy kisebb sokkot kaphatsz. Ellentétes érzelmek kavaroghatnak benned ettől, de fontos, hogy ne dönts hirtelen a jövőről. Egy meggondolatlan lépés most örökre tönkreteheti a barátságot is, ezért fontos, hogy adj időt magadnak. Ha te nem viszonzod az érzéseit, próbáld meg kedvesen kikosarazni az illetőt.


Ikrek

05.21 - 06.21

Ma igazán remekül alakulhatnak a pénzügyeid, mivel valahonnan több bevételed származik, mint ahogyan előzetesen számítottál rá. Ezt a kellemes meglepetést felhasználhatod arra is, hogy betömj vele egy lyukat valahol, de talán ez egyszer megengedhetnél magadnak egy kis luxust is. Vegyél valamit, ami a szívednek kedves! Ha ajándékozni támad kedved, lepd meg szeretteidet!I


Rák

06.22 - 07.22

Különös hangulatban telhet számodra a mai nap. Egy álom, amelyből ébredtél, tudat alatt hatással lesz rád és ösztönzi a kreatív énedet. Lehet, hogy extrém ötletek és szokatlan elképzelések jutnak majd eszedbe, melyek először nem tűnnek megvalósíthatónak. Azért csak jegyezd fel ezeket. Ha a megvalósítás mellett döntesz, előtte alaposan mérd fel az esetleges lehetőségeket.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Az önbizalmad a csúcson, hiszen ma elég reggel a tükörbe nézned, hogy megállapítsd, igazán remekül nézel ki. Ha erre még az öltözködéseddel is rásegítesz, akkor igazán csak annyi a dolgod, hogy nyugtázd az elismerő pillantásokat. Ha valaki figyelmét szeretnéd felkelteni, akkor a mai nap erre különösen alkalmas. Hagyd, hogy rád szegeződjön a figyelem, ez még több önbizalmat adhat.


Szűz

08.23 - 09.22

Bár általában visszahúzódó természet vagy, ma mégis olyan helyzet alakulhat, amikor a társaságban a középpontba kerülsz. Elképzelhető, hogy ezt még élvezni is fogod, különösen, ha a visszajelzések sikerről árulkodnak. Ki tudja, talán még változhat is a hozzáállásod a szereplésekkel kapcsolatban. Próbáld meg kiterjeszteni a szárnyaidat és fedezd fel egy új tulajdonságodat!


Mérleg

09.23 - 10.22

Ma a romantika és a kreativitás a két fő hajtóereje a napodnak. Partnered ihletet ad számodra és ez olyan teljesítményre sarkall, amit még magad sem feltételeztél volna önmagadról. Légy nyitott a változásokra, hiszen ezek az események segítenek megismerni önmagunkat. Hozd ki ebből a napból a lehető legtöbbet, mert ilyen együttállás ritkán adatik meg mindenkinek.


Skorpió

10.23 - 11.21

A karriered és a magánéleted is remekül alakul mostanság és láthatóan sokan irigyelnek ezért, de talán úgy érzed, hogy valami mégis hiányzik az életedből. Talán egy közösségi élmény, vagy egy spirituális közeg jót tenne neked. Keresd a hasonló érdeklődésű emberek társaságát és megtalálod, amit keresel. Az is lehet, hogy csak a természetbe vágysz, és szívesen kirándulnál. Tedd azt, ami jólesik!


Nyilas

11.22 - 12.21

Egy kedves levél vagy telefonhívás érkezhet ma egy régi baráttól, amitől szeretettnek érezheted magad és a hangulatodon is nagyot lendít. Ne hagyd elveszni az érzést, hívd meg egy kávéra az illetőt és erősítsd meg a kötődést köztetek egy meghitt beszélgetéssel. Idézzetek fel régi emlékeket, így a nosztalgikus hangulat garantált lehet számotokra. Az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat.


Bak

12.22 - 01.19

Ma nagy hatással lehet rád valaki, akire eddig egészen más szemmel tekintettél. Talán ez egy hosszú barátság kezdete lehet köztetek, de nem kizárt, hogy valami ennél is több. Ha egyedülálló vagy, akkor engedj a kísértésnek, ha pedig kapcsolatban élsz, akkor talán érdemes megmaradni egyelőre a barátság mellett. Ismerd meg jobban az illetőt, és csak ezután dönts a továbbiakról.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Ha úgy érzed, hogy nem a helyeden vagy és a jelenlegi munkád nem jelent számodra már igazi kihívást, vagy csak egyszerűen nem becsülnek meg eléggé, akkor itt az ideje egy váltásnak. Nézz körül, milyen lehetőségeid vannak és készülj fel a változásra. Tehetséges vagy, akit izgalmas lehetőségek várnak, nem kell megalkudnod a jelenlegi helyzettel. A sorsod a te kezedben van!


Halak

02.19 - 03.20

Te általában a praktikus és gyakorlatias dolgokat szereted, de ma mégis a képzeleted az, ami a legjobban szárnyal. Hagyd szabadon szállni a gondolataidat, mivel azok most olyan ötleteket hozhatnak neked, amelyek később nagy hasznodra válhatnak. Legyen szó álomutazásról vagy munkáról, semmi se lehetetlen, ha teszel is a célod eléréséért. Azonban mielőtt cselekednél, készíts egy tervet magadnak.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-