PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. június 15.
A kosnak jó úton halad a kapcsolata, az oroszlánnak intenzív napja lesz.



Kos

03.21 - 04.19

Már hosszú ideje jó úton halad kapcsolatod a szíved választottjával, de most valami nagyobb dologra készültök közösen. Olyasmire, ami a környezetedet alaposan meglepheti és az életeteket is átformálhatja. Az ilyen döntés előtt érdemes jól átgondolni, milyen járulékos problémákkal kell szembenéznetek. Már ha lesznek ilyenek. A lényeg, hogy próbáljátok meg realisztikusan kezelni a helyzetet és számoljatok minden eshetőséggel.


Bika

04.20 - 05.20

Lehet, hogy nemrég sikerült megsérteni valakit, pedig ez nem igazán a te asztalod. Talán nem tudtad átérezni a problémáját vagy félreértettél valamit, mindenesetre most egy kis munka vár rád, hogy ezt helyrehozd. Nagy dolgokra azért nem kell gondolnod. Egy „sajnálom” kezdetnek éppen megteszi. Az illető valószínűleg nem haragtartó és el fogja nézni ezt a kis incidenst.


Ikrek

05.21 - 06.21

Ha úgy érzed, hogy fontos döntést hoztál, ahhoz szeretsz a végsőkig ragaszkodni és másoktól is ezt várod el. Sajnos azonban mások már nem éppen úgy állnak ehhez a dologhoz, mint te. Te viszont csak cselekedj a hited szerint, az ad gerincet a hétköznapokban. Másokkal ne foglalkozz, mindenki a saját szavahihetőségéért felelős. Ez teljesen természetes, hiszen másokra úgysem számíthatsz annyira, mint saját magadra.


Rák

06.22 - 07.22

Ma ne próbálj meg erőltetni olyasmit, ami láthatóan sehogyan sem sikerül. Az elemek összeesküdtek ellened és bármennyire szeretnéd, bizonyos dologban nem jutsz előbbre. A mai napot töltsd a tervezéssel és hagyd későbbre, amit csak lehet. Hamarosan megváltozik a széljárás és újult erővel vághatsz neki a kalandoknak. Nem kell mást tenned, mint várni a megfelelő időzítésre.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Rendkívül intenzív napod lesz ma és nagyon sok pozitív dolgot tehetsz, a negatívumok most elkerülnek. Fókuszálj az igazán fontos dolgokra és először azokkal foglalkozz. Mindig tartsd szem előtt a hosszú távú céljaidat és ezeknek rendeld alá a napi ügyeket. Ne adj teret az olyan embereknek, akikre csak pazarolnád az idődet. Most célszerűbb inkább magaddal törődni.


Szűz

08.23 - 09.22

Hihetetlenül produktív időszak áll mögötted, de te valahogy mégsem érzel elégedettséget. Talán úgy érzed, hogy valami hiányzik az életedből, vagy csak nem jutott eddig időd arra, hogy élvezd egy kicsit a munkád gyümölcsét. Kezdheted mindjárt egy kis bevásárlással a kényeztetést. Ha úgy érzed, hogy magányos vagy, itt az ideje, hogy időt fordíts a baráti társaságodra.


Mérleg

09.23 - 10.22

Szenvedélyes természeted időnként azt eredményezi, hogy egy-egy ügyre túlságosan hevesen vagy képes reagálni. Ma igyekezz tompítani ezt a tulajdonságod és ha valami bosszant, inkább tartsd magadban. Meg fogod lepni vele a környezetedet. Talán végre te is belátod, hogy ez a viselkedés sokkal előnyösebb helyzetbe juttat téged, mint gondolnád. Ha a változás útjára lépsz, nyugodtan haladj kis lépésekben.


Skorpió

10.23 - 11.21

Az elmúlt időszakban igyekeztél türelmesen bánni egyes emberekkel, de úgy tűnik, hogy más eszközökhöz kell folyamodnod, ha nem akarod, hogy a végén te lásd a kárát az ügyködésünknek. Különösen egy olyan emberrel szemben kell keményebben fellépned, aki természetesnek és egyértelműnek vélte a segítségedet. Azonban most itt az ideje, hogy meghúzz bizonyos határokat. Tedd meg, mielőtt késő lesz!


Nyilas

11.22 - 12.21

Sok minden történt veled a közelmúltban és ezek a dolgok nagy változásokat indítottak be a gondolkodásmódodban is. Összpontosíts most a munkádra és ne foglalkozz olyasmivel, amire nincs befolyásod. Az megtörténik nélküled is. Te annyit tehetsz, hogy a saját szinteden rendben tartod a dolgokat. Viszont ha úgy érzed, hogy valamin gyorsan tudsz változtatni, ne késlekedj vele!


Bak

12.22 - 01.19

Itt az ideje, hogy az álmodozás helyett a gyakorlati feladatokra összpontosíts. Nem jó, ha állandóan a fellegekben jársz, közben pedig elmaradt feladatok sorakoznak az íróasztalodon. Végy egy nagy levegőt, kapcsolj ki mindent, például a telefonodat, és ha biztosra akarsz menni, tégy a füledbe is dugót. Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan végezni fogsz a felgyülemlett munkával.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Ma fontos és halaszthatatlan ügyekkel kell foglalkoznod, mivel a helyzet úgy alakul, hogy nem lehet tovább várni velük. Eljött az idő egy nagy szembenézésre is, végre bizonyos dolgokat el kell rendezni magad körül. A jó hír az, hogy nem vagy egyedül, a szeretteid szívesen segítenek. Erre való a család. Ha úgy érzed, hogy valami bánt, nyugodtan kérj tőlük tanácsokat.


Halak

02.19 - 03.20

Ma annyira intenzív napod lesz, hogy szinte semmihez és senkihez sem lesz türelmed, így jobban teszed, ha messze elkerülöd azokat, akiket szeretsz, mivel még sikerülhet megbántani őket egy elejtett türelmetlen megjegyzéseddel. Halassz kicsit későbbre mindent, amit csak lehet, addigra tisztul az ég. A feszültség levezetése érdekében kezdj el sportolni és szellőztesd ki a fejed!


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-