PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. június 08.
A halak sikert sikerre halmoz, az oroszlánnak anyagilag csodásnak mondható nap a mai.


Kos

03.21 - 04.19

Tölts minél több időt a szabadban! Szükséged van a friss levegőre. Végre itt a nyár, így nagyobb eséllyel vághatsz bele a különböző kalandokba. Folyamatosan melegszik a hőmérséklet, és ezzel párhuzamosan fokozódhat a jókedved is. Hívd el a barátaidat egy találkozóra és használjátok ki a nyár nyújtotta lehetőségeket! A kedd csupa vidámsággal és játékossággal teli pillanattal telhet.


Bika

04.20 - 05.20

Nem ajánlott ingatlannal kapcsolatos ügyeket bonyolítani, mert most sokkal drágábban juthatsz valamihez, illetve kevesebbet tudsz eladni, mint máskor. A vállalkozások azonban sikeresen működhetnek, pénzügyeid kedvezően alakulhatnak. Az életörömöket is habzsolhatod, főként, hogy ezek most olcsóbbak a szokásosnál. Érdemes lenne kuponos akciókban részt venned, mert ezzel is jelentősebb összeget takaríthatsz meg.


Ikrek

05.21 - 06.21

Olyan elképesztő helyzet jöhet létre, amikor a napi rutinnak lőttek! Pontosabban át kell szervezned a keddet, a rutin már nem játszik szerepet a feladat ellátásában. Megtörténhet, hogy egy munkatársad állít téged váratlan helyzet elé, és kénytelen lesz segítséget kérni tőled. Ha megbeszéléseid vannak, akkor azokra készülj fel kellően, ne gondold, hogy elég lesz improvizálni. Az ördög a részletekben rejlik.


Rák

06.22 - 07.22

Párkapcsolatodat az teheti nehézkessé, hogy körömszakadtáig ragaszkodsz ahhoz, amit elképzeltél vagy terveztél. Közben a sors keresztülhúzhatja a számításaidat, és ha nem leszel rugalmas ennek megfelelően változtatni, szerelmetek veszélybe kerülhet. Ha szingli vagy, a sors most érdekes helyzetet teremthet: olyasvalakivel találkozol, aki elsőre ellenszenves lehet, de később akár fantasztikus szerelemre lelhetsz ennek az illetőnek a személyében.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Anyagilag csodásnak mondható ez a nap. Ha megfordult már a fejedben, hogy anyagiak miatt talán más állást kellene választani, akkor eljött ennek is az ideje. Sőt, ha azzal állsz a felettesed elé, hogy más munkahelyen kaptál egy anyagilag jobb ajánlatot, biztos lehetsz benne, hogy a főnököd ráígér. Vagyis lehet, hogy főnöködet érdemes lenne a pénzügyeidbe beavatni.


Szűz

08.23 - 09.22

Hihetetlenül nagy energiával rendelkezel, ezért fontos, hogy fizikailag megterhelő rutinmunkát végezz. Olyat, amelyik koncentrációt igényel, mert ilyen módon az élet e területén vezetheted le a feszültséget, és nem kerülsz összetűzésbe a rokonaiddal vagy kedveseddel. Ha időd engedi, menj ki egy kicsit a szabadba és élvezd a nyári napsugarakat. Meglátod, hogy a természet gyógyító hatással lesz a közérzetedre.


Mérleg

09.23 - 10.22

A mai nap folyamán jellemző lehet rád, hogy teljes szívvel, önzetlenül képes vagy segítséget nyújtani és gondoskodni társadról, illetve családtagjaidról. Mivel őszinte odaadásról van szó, amikor nem vársz ellenszolgáltatást a tetteidért, lelki nyugalom uralkodhat otthonodban. Párkapcsolatodban a kiegyensúlyozottság játszhat fő szerepet. Ha szingli vagy, most a sors összehozhat egy olyan személlyel, akivel annyira harmonikus lehet a kapcsolatod, amilyet eddig még sohasem tapasztaltál.


Skorpió

10.23 - 11.21

Sorsszerű találkozásra kerülhet sor, amelyben nemcsak a te, hanem szíved választottjának életének forgatókönyvében is fordulat várható. Vagyis a találkozásotok elkerülhetetlen és végzetes. A most kezdődő kapcsolatok akár életre szólóak lehetnek, amiért sokan fognak téged irigyelni. Ha még szingli vagy, most olyan változásokra van kilátás, amelyek kedvedre lehetnek. Udvarlók sora várhat rád.


Nyilas

11.22 - 12.21

Minden okod meglehet az örömre, ha pénzről van szó. Most költségvetésed bevétel oldala mutathat nagyobb mozgást. Talán még az is előfordulhat, hogy olyan tárgyat vásárolsz, amelyet rövid idő múlva a vételár duplájáért adhatsz tovább. A szórakozás drága lehet, de ne sajnáld rá a pénzt, ha van mit aprítani a tejbe! Mindenkire ráfér egy kis lazítás még akkor is, ha egy kicsit többet kell rá költeni.


Bak

12.22 - 01.19

Végre eljött az idő, hogy szárnyalj a munkahelyeden. Rendkívüli szakértelemmel rendelkezel, és lendületes haladsz előre céljaid elérésének érdekében. Akkor is, ha csak rövid ideje dolgozol a jelenlegi munkahelyeden, elmondhatod, hogy megismerted a kollégákat, és ők is elfogadtak, megszoktak téged. Kollégáiddal és a feletteseiddel való kapcsolatról elmondható a felhőtlen viszony.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Rejtélyes dolgok történhetnek a munkahelyeden. Lehetséges, hogy felettes váltásra kerül sor, vagy főnököd csalódhat benned. Ezért fogd vissza magad egy kicsit, ne oszd meg vele se a munkád során szerzett tapasztalatokat, se a magánügyi problémáidat! Az illető csak az elért eredményeidre kíváncsi. Össze kell szedned magad és koncentrálnod kell a munkádra. Célodig sok akadályba ütközhetsz, de a kemény munka meghozza gyümölcsét.


Halak

02.19 - 03.20

Sikert sikerre halmozhatsz, ha munkáról van szó. Most még az is megtörténhet, hogy a karrierlétrán nem egy, hanem egyszerre két lépcsőfokot is feljebb léphetsz. Ha idényjellegű munkát végzel, akkor főnököd annyira elégedett lehet veled, hogy olyan helyre ajánlhat be, ahol szezon után dolgozhatsz, és jól fizetnek, megbecsülnek téged. Nem kell aggódnod a „Hogyan tovább?” miatt.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-