PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. június 03.
Az ikreknek új lehetősége adódik, a bika megmutatja kreatív énjét.


Kos

03.21 - 04.19

Munkakörödben megbízhatnak egy olyan feladattal, ami elsőre talán megrémíthet. Légy bátor és magabiztos, hiszen a nagyobb feladatok súlya alatt sokat tanul az ember. Ismered a mondást: teher alatt nő a pálma. Hamar kiderül, hogy minden remekül fog alakulni. Aggodalomra semmi ok. Szerelmeddel a humor jegyében telik a nap. Ha nincs kedvesed, vicceiddel bolondítasz magadba egy helyes lányt/pasit.


Bika

04.20 - 05.20

Kreatívabbik éned mutatkozik meg a mai nap folyamán, ám az alkotás csak akkor sülhet el jól, ha megfelelően felkészülsz, mielőtt hozzákezdenél. Pároddal egy, a távoli jövőben megvalósítható tervetek fogalmazódik meg, és ez izgalmas beszédtémát adhat számotokra. Ha még a szinglik táborát erősíted, most tudatosulhat benned, hogy valójában kire és mire is vágysz.


Ikrek

05.21 - 06.21

Egy új lehetőség kapuja nyílik meg előtted. Talán nem is számítottál rá, mégis pillanatok alatt belelkesülsz. Érdemes hideg fejjel is végiggondolnod, mi következik majd ezután, de még úgy is dönthetsz, hogy nem fordítasz hátat ennek a lehetőségnek. Ha nincs párod, most különösen vonzó a kisugárzásod mások szemében. Valaki titkon kiszemelhet magának, és hamarosan felfedheti kilétét.


Rák

06.22 - 07.22

Nálad most minden a szerelem körül forog. Akár párban vagy, akár a szinglik táborába tartozol, gondolataid elsöprő részét a szívügyek foglalják le. Kedveseddel egy fontos megbeszélnivalód lehet. Erre akár este is sor kerülhet. Egyébként pedig harmonikusan telhet a csütörtökötök. Ha még szingli vagy, egy baráti összejövetelen megismersz valakit, aki sikereket hozhat számodra. Lehet, hogy nincs is olyan messze a nagy Ő.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Ahogy megérkezett a várva várt meleg és a napsütéses idő, környezeted nem győzi csodálni felhőtlen kisugárzásod. Szerelmed szinte újra beléd szeret, és bókok tengerével halmozhat el. Ha pedig még szingli vagy, vonzerődnek ugyancsak hasznát veheted. Valaki, aki régóta tetszik, most felfigyelhet rád. Ehhez nem kell más, csak egy kis magabiztosság, és a kiszemelted megteheti a kezdő lépést. Jó esély van rá, hogy végre elindulhat a közös történetetek.


Szűz

08.23 - 09.22

Elindulhatsz a régóta kitűzött álmod felé vezető úton, ami rendkívül motiválttá és lelkessé tesz. Terveidet folyamatosan szövögeted, és szinte alig tudsz már eligazodni, mit mi után kezdj el megvalósítani. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, de fontos, hogy kettesben kicsit több időt töltsetek el, mint korábban. Ha várod a párod, egy barátod közeledését tapasztalhatod. Hamarosan komolyabb lépést tesz majd feléd.


Mérleg

09.23 - 10.22

Több egyedül eltöltött időre lenne szükséged, amire a feszültségből, ingerültségből is következtethetsz. Kezdj el olvasni egy könyvet, sétálj egyet vagy jógázz, hogy a lelked feltöltődhessen. Szíved választottjával most még nagyobb az egyetértés, mint valaha, így szuperül működtök együtt, és a hirtelen jövő akadályokat is hamar megoldjátok. Szingliként most érdemes kimenned a szabadba, hátha ott bukkansz az igazira.


Skorpió

10.23 - 11.21

Jó hírekkel kezdődik a csütörtök reggel. A dolog egy számodra fontos üggyel kapcsolatos, aminek a megvalósításához most egy lépéssel közelebb kerülhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed és közted kis féltékenység alakulhat ki, de csak úgy számolhatjátok fel, ha nyíltan beszéltek az érzéseitekről. Ha szingli vagy, jelölted körül egy másik fél mozgolódhat. Ne bosszankodj, nem feltétlenül ezen fog múlni, ki nyeri el a szívét


Nyilas

11.22 - 12.21

Új munkalehetőség kerül a látóteredbe, de bizonytalan lehetsz, hogy jelentkezz vagy sem. Bármilyen jól hangzik, mindenképp légy megfontolt. Hallgass megérzéseidre, de ne félj meglépni a változást, ha vonz az új állás gondolata. Kedveseddel, hála egy nagy beszélgetésnek, új dolgokat tudtok meg egymásról, és szorosabb lesz a köztetek lévő kötelék. Ha még várod a nagy Őt, valaki leplezetlenül flörtölhet veled. Vajon többet is akar?


Bak

12.22 - 01.19

Valaki a tanácsodért folyamodik, ugyanis olyasmiben kell döntenie, amiben Te jártas, tapasztalt vagy. Számodra is nagyfokú öröm, hogy segítségére lehetsz. Ha szerelmeddel közösen elvégzendő munkát terveztek a mai napra, akkor az nagyszerűen és akadálymentesen alakulhat. Amennyiben szingli vagy, valaki váratlanul bevallhatja, hogy vonzónak talál, és randira is hívhat.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Pénzügyeid stabilizálódni látszanak. Bár ez megnyugtathat, igyekezz tudatosan kezelni a költségvetésedet. Ha most féktelen vásárlásba kezdesz, hamarosan bánni fogod a felelőtlen döntéseket. Szíved választottja titkolózónak tűnhet, valójában csupán kissé elfoglalt lehet. Bátran beszéld meg vele aggodalmaid. Ha még várod a nagy Őt, egy új jelölt lép színre, aki azonnal elrabolja a szíved.


Halak

02.19 - 03.20

Egy régi ismerősöd keres fel egy internetes platformon vagy telefonon, akitől olyasmit hallasz, amire semmi esetre sem számítottál volna. Ne aggódj, a dolog nem érint majd kellemetlenül, csupán meglep. Pároddal a nosztalgia jegyében telik a csütörtök este. Ennek fényében több kedves emléketek is felidéződik. Ha nincs párod, egyik régi, plátói szerelmed jut eszedbe. Talán nem is véletlenül.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-