PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. június 01.
A halak tele van energiával, az oroszlán megérzései tökéletesen működnek.



Kos

03.21 - 04.19

Valakit hazugságon kaphatsz, és úgy érzed, hogy elvesztetted az illető felé minden bizalmadat. Érthető, hogy miért gondolkodsz így, hiszen az egyik legjobb barátodról lehet szó. Még mielőtt végleg elvágnád a köztetek lévő köteléket, fontold meg, hogy valóban nélküle szeretnéd-e tölteni a hátralévő életedet. Ha párkapcsolatban élsz, egy kisebb vitába torkollhat egy beszélgetés, de hamar kibékültök. Ha még szingli vagy, légy résen, mert egy titkos hódolód fedheti fel kilétét.


Bika

04.20 - 05.20

Ha anyagiakról van szó, akkor összességében a mai nap kiválónak mondható. Még az is lehet, hogy olyan bevétel üti a markod, amelyért nem kell megdolgoznod. Valaki olyan ajándékkal lephet meg, amelyre egyáltalán nem is számítasz majd. Ha párkapcsolatban élsz, a kedd rengeteg romantikát tartogathat számodra. Kedvesed igyekszik a kedvedben járni. Ha szingli vagy, előfordulhat, hogy egy titkos hódoló kezd jeleket küldeni feléd.


Ikrek

05.21 - 06.21

Munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, hogy csak kapkodod a fejed a különböző szituációk között. Nagyon fontos, hogy bármit gondolsz, most ne mondj ki hangosan mindent! Inkább a kegyes hazugság a megengedett, mert így nem haragítasz magadra olyan személyt, akire később nagy szükséged lehet. Ha párkapcsolatban élsz, felütheti fejét egy kis féltékenység a kapcsolatotokban, de megfelelő kommunikációval minden gond megoldható. Ha várod a nagy Őt, egy randioldal lehet sikeres számodra.


Rák

06.22 - 07.22

Időjárástól függetlenül, ma különösen szentimentálisnak és érzékenynek érezheted magad. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, lehet, hogy éppen erre van most szükséged egy akadály legyőzésének érdekében. Ha párkapcsolatban élsz, fontos, hogy több időt töltsetek együtt kedveseddel, mert elhidegülhettek egymástól. Ha még várod a nagy Őt, légy kicsit türelmesebb, hiszen hamarosan randijelölted lesz.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Megérzéseid tökéletesen működhetnek ma, amelyekre hallgatnod kellene, mert így elkerülhetsz egy roppant kínos szituációt. Az is lehet, hogy felettesed jut nehéz helyzetbe, ezért nem lehet vele olyan beszélgetést folytatni, mint amilyet szeretnél. Ha párkapcsolatban élsz, könnyen lehet, hogy kedvesed meglep valamivel, aminek nagyon fogsz örülni. Ez lehet egy apróság is, a lényeg, hogy ne felejtsd el meghálálni neki. Ha szingli vagy, most elképzelhető, hogy egy rendezvényen találhat rád a szerelem.


Szűz

08.23 - 09.22

Rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző a mai nap folyamán. Jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejedből, ám mindezt egyedül kellene megvalósítanod. Nem érdemes emiatt stresszbe merülni, hiszen a siker garantált lesz számodra. Párod ma tanácsodat kérheti egy számára kényes ügyben. Szerencsére megfelelő válasszal rukkolsz elő, társad pedig igen hálás lesz ezért. Ha szingli vagy, ma nagy meglepetésedre az exed léphet újra kapcsolatba veled.


Mérleg

09.23 - 10.22

Megtörténhet, hogy egy kollégádnak otthonnal, rokonokkal alakul ki problémája, és neked nem csak hallgatnod kell a hisztijét, hanem még helyette is kell dolgoznod. Szedd össze magad, mert sok feladatot kell ellátnod. Párban igazán idilli hangulatban telik a nap, kedvesed alig várja, hogy karjába zárhasson téged. Ha még keresed az igazit, légy kicsit türelmesebb, mert a nagy Ő már nem várat sokat magára.


Skorpió

10.23 - 11.21

Ha munkáról van szó, megtörténhet, hogy torkig leszel a jelen helyzettel. Ennek hatására megfordulhat a fejedben a változtatás lehetősége. Azonban ez nem feltétlen jelenti a munkahelyed megváltoztatását. Ma kedvesed rengeteg bókkal halmozhat el, ami a munkahelyi stresszt kicsit oldani tudja. Ha a szinglik táborát erősíted, könnyen lehet, hogy leszólítanak az utcán. Az illető lehet, hogy egy mosolyával is ellágyíthatja a szíved.


Nyilas

11.22 - 12.21

Minden azon múlik, hogy hogyan fogsz ma viselkedni. Előfordulhat, hogy egy kollégád torkig lesz veled, és a munkahelyeden emiatt nehezen viselhető helyzet alakul ki. Ne adj hangot egyből a kellemetlenségnek, inkább várj egy kicsit! Higgadj le és nyugodtan vedd szemügyre a szituációt. Ha szerelemről van szó, párodra abszolút támaszkodhatsz ezekben a nehéz időkben. Ha szingli vagy, egy barátnőd rokona keltheti fel a figyelmedet.


Bak

12.22 - 01.19

Előfordulhat, hogy olyan üggyel kell foglalkoznod, amelyről korábban azt hitted, hogy sikerült pontot tenni a végére. Most napvilágra kerülhetnek olyan részletek, amelyek miatt újra elő kell venni a témát. Ne aggódj, ez a szituáció kellemetlenségektől mentes lesz. Párban az élet a romantikában teljesedik ki, nem vágytok más emberek társaságára. Ha szingli vagy, elképzelhető, hogy exed bukkan fel a láthatáron.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Ma beléd vághat a felismerés, akár a villám. Egy számodra fontos személyt félreismertél, és csak most tudatosul benned, hogy mekkorát tévedtél annak idején. Nyugodtan lépj kapcsolatba az illetővel és beszéljétek meg a dolgokat. Ha párkapcsolatban élsz, pároddal ma kirúghattok a hámból. Meguntátok a folyamatos bezártságot és valami új kalandra vágytok együtt. Ha nincs párod, ne keseredj el, mert ma kifejezetten élvezheted a szingliség előnyeit.


Halak

02.19 - 03.20

A mai nap folyamán tele vagy energiával. Munka terén nem ismersz határokat, és ezt nem csak a kollégáid, de a főnököd is értékeli. Emiatt elképzelhető, hogy egy olyan fontos feladattal bíz meg, ami nem tűr halasztást. Pároddal ma a játékosságé és a humoré lesz a főszerep. Csupa kacagással töltetitek az estét. Ha még várod a nagy Őt, érdemes lenne regisztrálnod egy társkeresőre vagy az is elég lehet, ha nyitott szemmel jársz.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-