PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Január 20.
Az oroszlán ma sokkal eredményesebb lehet, a halak tele van energiával. Napi horoszkóp.


Kos

03.21 - 04.19

Ma jobban odafigyelsz másokra és együtt érzőbb leszel, mint általában. Korábbi kapcsolataid egyszer csak többet jelentenek a számodra, ugyanakkor az újakat hajlamos lehetsz túlidealizálni, ami persze egyik fél számára sem hasznos. Fokozott intuitív képességek és kreativitás jellemzi a szerdát, próbálj azonban nem csak fantáziálni.


Bika

04.20 - 05.20

Olyan élményekben és személyes találkozásokban lehet részed, amelyek elmélyítik és szélesíteni fogják önismeretedet. Kapcsolataid szorosabbá válnak és elmélyülnek, jelentőségteljesebbé válnak számodra, a felszínes dolgok most egyáltalán nem érdekelnek. Erőteljes lelki megújulásban lehet részed, mire elmúlik a szerda, valahogy mindenképpen mélyebben látod majd magad.


Ikrek

05.21 - 06.21

Barátságok területén tudsz ma nagyon beerősíteni. Nemcsak neked van szükséged rájuk, hanem ők is keresik most veled a kapcsolatot. Jelenleg a kölcsönösség mindennél többet ér. Ösztöneid ragyogóan működnek. Szükség van ugyan céltudatra, de minden döntés előtt a belső hang iránymutatása legyen az első, amely vezérel.


Rák

06.22 - 07.22

A túlzott optimizmus, lazaság, nemtörődöm magatartás jellemző ma rád. Próbálj jóval összeszedettebb lenni. Hamarosan meglátod az eredményt is. Néhány nap alatt kitisztulnak a célokhoz vezető utak. Most elsősorban a hivatásod, annak emberi és anyagi vonatkozásai kerülnek a középpontba.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Megfontolt alaptermészeted szerdán lazábbá válik. Ezzel az új arcoddal sokkal eredményesebb lehetsz. Engedj teret minden pozitív kezdeményezésnek. Akkor lehetsz a legsikeresebb, ha az első lépést te teszed meg. Merj álmodni!


Szűz

08.23 - 09.22

Ötleteidet szereted szinte a végsőkig kidolgozni, jelenleg azonban az áll nyerésre, aki a talajtól elrugaszkodva képes alkotni. Keresd ma a segítő szándékú emberek társaságát. Hallgasd meg őket, de a döntést mindig a saját gondolataid szerint hozd meg. Nagyszabású céljaid egyértelműek és stabilak. Most már csak a hozzájuk vezető utat kell kijelölnöd.


Mérleg

09.23 - 10.22

Kreativitásod és önkifejezésed előtt ma szabad az út. Éppenséggel olyannyira könnyű a dolgod, hogy esetleg tétlenül hagyod elúszni az alkalmat. Ne vesztegesd az időt! Figyeld meg önmagad és reakcióidat, hogy ezáltal nagyobb önismeretre tudj szert tenni. Itt az ideje, hogy arra koncentrálj, hogy megteremtsd saját biztonságodat és anyagi függetlenségedet.


Skorpió

10.23 - 11.21

A szerda alkalmas nap lehet a befektetésekre, ha tudod, hol a határ a költekezésben. A szerencse most neked dolgozik! Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba, amit később megbánhatsz, akkor ez egy kiváló időszak lehet a pénzügyi tárgyalásokra. Persze, ha nem tudsz mértéket tartani, most tényleg nagyon extravagáns vágyaid támadhatnak.


Nyilas

11.22 - 12.21

Miközben eltökélten haladsz a céljaid felé, nem is veszed észre, mi mellett sétálsz el. Lehet, hogy itt az ideje átértékelned néhány dolgot, és talán a terveidet is módosítanod kell. Nem biztos, hogy amire mondjuk néhány éve vágytál, ma is boldoggá tenne, bármennyi energiát is fektettél bele azóta.


Bak

12.22 - 01.19

Néha jólesne ágyban maradni egy teljes hétig, és nem csinálni semmit. Kicsit fásultnak, tompának érezheted magadat szerdán, mintha valami szürkeség lengne körül, de az egyhangú napok mögött már ott rejlik valami különösen izgalmas esemény ígérete.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Lehet, hogy valaki régóta melletted áll már, és készen áll, hogy mindenben támogasson, neked csak el kellene fogadnod őt? Ne a csodára várj, az élet nem olyan, mint a filmek. Valami, amibe már sok energiát fektettél, most megtérülni látszik. Készülj, hogy arra is legyen terved, ezentúl hogyan tovább.


Halak

02.19 - 03.20

Ma sokkal több energiád van, ami azt jelenti, hogy az élet több terén is számíthatsz a fejlődésre. Még nem tudod pontosan mit is kellene tenni, de érzed, hogy bármibe is kezdesz, minden sikerül fog. Szinte folyamatosan képes vagy megoldani a sorban érkező feladatokat, és közben nem érzel fáradtságot.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-