PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Január 13.
A szűzre ma nagy nyomás nehezedik a munkahelyén, a vízöntőnek pedig párkapcsolati vitái akadnak. Napi horoszkóp.

Kos

03.21 - 04.19

Szem előtt tarthatod a régi mondást, miszerint csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Fegyelmezettség lehet jellemző rád, ha a pénzről van szó. Biztosítási ügyek intézésekor acélozd meg idegeidet!


Bika

04.20 - 05.20

Fantasztikus kitartással dolgozol egy fontos, közösségi ügyön. Lehet ez vállalati vagy civil ügy, de lehet, hogy csak a lakóközösség szószólója leszel. Lényeg, hogy az eredmény, amit elérsz, mások számára sok pozitívumot ad. Mit kapsz mindezért? Sok elismerést és még több új barátot is.


Ikrek

05.21 - 06.21

Titokzatos lényednek kedveznek a csillagok. Az érzések, mély érzelmek kapnak nyomatékot. Hallgass az ösztöneidre, de azért az eszedre is szükséged lehet. Nagyobb horderejű dolgokkal kapcsolatban támaszkodj nyugodtan a megérzéseidre. Csendesedj el egy kicsit és hamarosan megtudod a választ.


Rák

06.22 - 07.22

A magányos Rákok szerelmi téren most túl magasra teszik a mércét. Ám lehet, hogy mégis a horgára akad valaki, aki minden igényének megfelel. Arra azért ügyelj, hogy újdonsült kedvesed ne lássa, ahogy gondolatban már lagzijukat tervezed. Ha nem tapadsz rá annyira, amennyire azt szíved szerint szeretnéd, nagyon kellemes órákat tölthettek együtt.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, és talán ez lehet az oka annak, hogy kissé felületes vagy ma. Ezért érdemes lenne ma papírra vetni mindazt, ami kipattanhat a fejedből, mert ezeket később megvalósíthatod, és így jelentősebb bevételre tehetsz szert.


Szűz

08.23 - 09.22

Nagyon nagy nyomás nehezedik rád a munkahelyeden, így esténként már csak egy kellemes fürdőre és puha takaróra vágysz. Pedig nincs jobb stresszoldó egy verítékes párnacsatánál majd az ezt követő kellemes masszázsnál! Próbáld ki! Aki nemrégiben ismerkedett, komolyra fordulhat kapcsolata. Közös terveket szőni szabad, sőt kell is!


Mérleg

09.23 - 10.22

Nehéz döntést hozni, hogy a családot vagy a felgyülemlett munkát részesítsd előnyben. A mai nap nem is adja meg az igazi választ, és a megoldásra is várnod kell. Nincs más hátra, mint kitartani. Ismered a helyzetet, hiszen máskor is előfordult, hogy tömegével jelentkeztek a feladatok.


Skorpió

10.23 - 11.21

A csillagok szerint fura helyzetbe kerültél. Két kapcsolatod közül az egyik emberileg kiváló, sziporkázó elme. Élvezet vele társalogni. Viszont a párnacsaták terén labdába sem rúghat. Életednek ezt a részét a másik viszony teljesíti ki, nem is akárhogyan. Ő viszont nem állt az elsők között, amikor az észt és az intelligenciát osztották. Mivel jelenleg még lehetetlen a két emberből egyet összegyúrni, egyelőre kénytelen leszel fenntartani mindkét köteléket, ha teljes életet szeretnél.


Nyilas

11.22 - 12.21

A Nap most olyan helyzetben található, ahonnan jegyed erényeire még nagyobb hangsúly kerülhet. Jöhet a csillogás és a nagylelkűség. Aki szerdán találkozik veled, biztos lehet benne, hogy a jó szó mellé valami kézzel fogható ajándékot, de legalább egy ötletes apróságot kap. A te vágyaid is teljesülnek.


Bak

12.22 - 01.19

Párkapcsolati háborgások jellemzik a mai napot. Semmi nem biztos, még szakítás is előfordulhat. Légy erős, ne törődj a környezeted okoskodó véleményével! Ők nem tudják, nem tudhatják, hogy nap mint nap min mész keresztül.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Szerdán kissé elszabadulnak az indulatok párkapcsolatodban, hiszen több lesz a vita, mint amennyi egy normális életmenetbe belefér. Lassan már ott tartotok, hogy egy fél napot sem bírtok ki veszekedések nélkül. Pedig a csillagok állása szerint mindkettőtök egymásból meríthetné a legtöbb energiát. Érdemes lenne pár napot kettesben eltölteni, amikor is senki által nem zavartatva lehetne tisztázni közös dolgaitokat.


Halak

02.19 - 03.20

A bolygók állása most veszekedésre késztet. Ha fontos neked a kapcsolatod, tedd félre a sértettséged és próbáld meg kívülállóként nézni a kettőtök viszonyát. Egy botlás még nem biztos, hogy szétrombolja a közös terveket. Főleg, ha nem tartasz tocsogós bűnbánattól és annak intim titkaitól, szamár módon bűnbocsánatot remélve.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia