PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Január 08.
A bika ma egy családtagon vagy baráton segít, a vízöntőnek pedig oda kell figyelnie, hogy ne bosszantsa fel magát. Napi horoszkóp.



Kos

03.21 - 04.19

A mostani péntek nem alkalmas érzelmi kibontakozásra. Valószínűleg megint túlvállalod magad, és minden energiádat a hivatásod vagy egyéb, mások számára hasznos tevékenység köti le. Időnként sértődött is lehetsz. A munkádban még ha aggódsz is, a legmagasabb színvonalon teljesítesz. A hétvége érdekes és pihentető lesz.


Bika

04.20 - 05.20

Egy családtag vagy barát ma nehéz helyzetbe kerülhet és megtörténhet, hogy tőled kérnek kölcsön. Ha van miből, akkor adj, mert ezzel nagyon sokat segíthetsz nekik és nem teszik próbára a kapcsolatotokat sem. Nézz szét ma a szekrényedben is! Sok olyan ruhadarabot találhatsz, amit pénzzé tehetsz, vagy akár odaadhatod a rászorulóknak is.


Ikrek

05.21 - 06.21

Titkos szerelmi kapcsolat kialakulására nyílik ma lehetőség. Ha bele is mész a viszonyba, azzal a tudattal tedd, hogy tudod, ez a kapcsolat sosem fog a nyíltan vállalhatók közé tartozni. Ha nem reménykedsz, hogy több is lehet belőle, mint ami, akkor ez az új szerelem boldoggá tehet.


Rák

06.22 - 07.22

A nap első részében a családod, majd a hivatalos ügyek kötik le a figyelmedet. Jól ismered magad, így a következő lépés az önismeret fejlesztésben, hogy megtanuld kezelni a saját magadnak felállított csapdákat. Ne vedd annyira komolyan, ha a hivatal megkeres. Párkapcsolatban legyél laza és engedékeny. A féltékenység rossz tanácsadó.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Megítélés kérdése, de valószínűleg a hét egyik legjobb napja áll előtted. Optimista vagy és kreatív. A hét közepén hozott döntések vagy elhatározások hosszú távra kihatnak. Egy korábbi, talán örökséggel kapcsolatos kérdés is napirendre kerülhet. Általában minden, ami a más pénzével áll kapcsolatban, most fontos lehet.


Szűz

08.23 - 09.22

Felerősödnek a vágyaid és egyértelművé válnak az érzéseid. Kérdés persze, hogy ki a kiszemelt? Meglévő párkapcsolatban a hét közepe, friss vagy éppen bontakozó szerelemben a hétvége hozhat pozitív eseményeket.


Mérleg

09.23 - 10.22

Jól tennéd, ha ma sportolnál és visszavennél az édességek, a hizlaló ételek fogyasztásából! Ugyanis a súlyfelesleg, amit most összeszedsz, nagyon nehezen fog „leolvadni”, ha nem vigyázol. Az is megoldás lehet, ha beteszed a kedvenc zenédet és táncolsz egyet a szoba közepén.


Skorpió

10.23 - 11.21

Ösztönösen elsőbbségre törsz. Egy percet sem gondolkodsz, ha vállalkozni szeretnél, vagy éppen másokon kell segítened. Egészen apró dolgokban érsz el sikereket, de azt is élvezed, ha valakinek átadhatod a helyed a buszon. Egyértelmű, hogy elemedben vagy ma is. Ráadásul a pénz megszerzése és elköltése sem okoz gondot.


Nyilas

11.22 - 12.21

Környezetedben olyan betegségek, események zajlanak le, amelytől megijedhetsz. De ne képzeld azt, hogy veled is biztosan megtörténik ugyanaz, ami mással! Szervezeted erős, és ha gond van, te amúgy is gyorsan regenerálódsz. Azért nem árthat, ha az immunerősítőt sem felejted el bevenni.


Bak

12.22 - 01.19

Ha szülő vagy, akkor ma gyermeked miatt olyan kiadásod lehet, amely érzékenyen érinthet. Talán a félretett pénzedhez kell nyúlnod, hogy a csemetéd jövőben való boldogulását segítsd. Ne aggódj, később pozitív fordulat jöhet, amitől biztonságérzeted újra erősebbé válik.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Kapcsolataid ma azon múlnak, mennyire tudsz kedvesen és megértően viselkedni. Például ne bosszantsd fel magad olyan dolgon, amelyeken úgysem tudsz változtatni. A párkapcsolatokra jellemző, hogy te ragaszkodsz ahhoz a személyhez, aki miatt sok keserűségben van részed. Jobb, ha fontolóra veszed a lehetőségeket.


Halak

02.19 - 03.20

Jól érzed: az erőt adó és a gondolkodásért felelős Nap már ott kopogtat az ajtódon. Egyre fontosabbnak és fittebbnek érzed magad. Eleinte azonban még a Hold és a Mars kapcsolata próbára teszi a párodat. Ma nehezen követi a hangulati hullámzásaidat. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben józan és taktikus leszel. Kivárni tudni kell.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-