PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Április 29.
A vízöntő egy régi vágya teljesülhet ma, a rák pénzügyei remekül alakulnak.


Kos

03.21 - 04.19

Most nagyon jó szemed lehet az akciókhoz, ezért a nagyobb bevásárlásokat, beszerző körutakat érdemes erre az időszakra időzítened. Hangulatod jó, testi-lelki közérzeted harmonikus lehet. Pároddal vitáktól mentes napra és sok humorra számíthatsz. Kedvesed igazi főnyereményként bánhat veled. Ha nincs párod, egy régi ismerős hívhat randira.


Bika

04.20 - 05.20

Örömmel konstatálhatod, hogy befektetett energiád megtérülhet a mai napon. A dolog, amivel mindeddig sokat foglalkozhattál, végre sikerbe torkollhat. Ez kirobbanó energiával tölt fel. Ha párban vagy, egy közös projektbe foghattok, ami izgalommal tölthet el titeket. Ha nincs párod, munkatársad felől észlelhetsz jeleket. Vajon jól érzed vagy csak a képzeleted játszik veled?


Ikrek

05.21 - 06.21

Magánéleti problémáid megoldódni látszhatnak, így bebizonyosodhat, hogy ha teszel a számodra fontos dolgokért, akkor valóban van eredménye az igyekezetednek. Szingliként bemutathatnak egy új munkatársnak vagy üzlettársnak, akivel azonnal meglehet a szikra. A további ismerkedés sikerrel zárulhat. Párban nagy egyetértés és harmónia uralkodhat a kapcsolatotokban.


Rák

06.22 - 07.22

Pénzügyeid remekül alakulhatnak, hála egy korábbi, kedvező döntésednek. Persze arra ügyelj, hogy ne szaladjanak el veled a lovak a költekezés terén. Légy megfontolt! Pároddal újítóak lehettek a hálószobában, kapcsolatotok tüzessé és szenvedélyessé válhat. Ha nincs párod, a társkereső oldalak kedvezőek lehetnek számodra. Sok érdeklődő akad, ezért a választás nem lesz egyszerű.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Munkahelyeden minden flottul mehet, még az eseménydúsabb helyzetekben is remekül helytállhatsz. Kapcsolatod szexuális téren mélyülhet és fejlődhet most, ami az érzelmi oldalnak is nagy töltést adhat. Szingliként új jelölt bukkanhat fel a láthatáron, akiről mindenáron többet szeretnél megtudni. Vajon kölcsönös a vonzalom? Itt az ideje nyomozni!


Szűz

08.23 - 09.22

Ez lehet a legkreatívabb napod a hónapban. Ötleteiddel csak úgy sziporkázol, legyen az egy munkahelyi feladat vagy egy megoldandó probléma. Pároddal nagyobb lépésre szánhatjátok el magatokat, ami lehet pénzügyi, de érzelmi jellegű is. Szingliként érdemes lehet összeszedned magad, majd rámosolyogni jelöltedre. A magabiztosság mágnesként vonzza a potenciális partnereket.


Mérleg

09.23 - 10.22

Energikus lehetsz a mai nap folyamán, ezért most jó az időzítés egy új sport kipróbálására vagy a nagytakarításra. Fáradhatatlanul veheted az akadályokat a munkában is. Pároddal romantikus estének nézhetsz elébe, ami sokat mélyíthet kapcsolatotokon. Szingli vagy? Egy barátod vakrandival rukkolhat elő: bólints rá, egy próbát biztosan megér! Az illető szimpatikus lehet számodra.


Skorpió

10.23 - 11.21

Ha Skorpió vagy, akkor ma lehet, hogy kicsit nehezebben foghatsz neki a munkának, de később sikerülhet belelendülnöd. Családi, rokoni, baráti kapcsolataidban pozitív változás állhat be, ami sok jó energiát adhat és ezzel feltöltődhetsz. Pároddal egy közös ötlet megvalósítása kezdődhet meg, szingliként pedig régi, plátói szerelmed bukkanhat fel ismét.


Nyilas

11.22 - 12.21

Vigyázz fokozottan a testi épségedre, ugyanis ma némiképp szétszórt lehetsz, elejthetsz, elvéthetsz dolgokat. Légy résen! Ha van párod, egyik közös ismerősötök miatt ütheti fel féltékenység a fejét, ami azonban lángoló szerelmetek bizonyítéka lehet. Szingli vagy? Egyik régi ismerősödre kezdhetsz másképp nézni. Nem kizárt, hogy számára sem vagy közömbös.


Bak

12.22 - 01.19

Örömhírt kaphatsz, hozója pedig egy számodra fontos ember lehet. Sajnos negatívumként megjelenhet egy kisebb nézeteltérés is a nap folyamán, de ez egy lappangó problémát hozhat felszínre, ami így megoldásra lelhet. Párban egy távoli közös külföldi utazás ötlete merülhet fel, szingliként pedig egy barátnős kiruccanás, mely új ismeretségeket hozhat magával.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Egy régi vágyad teljesülhet a mai nap, ami bearanyozhatja a kedved. Hangulatod másokra is átragadhat, mosolyodba pedig akár bele is szerethet valaki. Szingliként ez remek hír, különösen, ha lépni is mer az illető. Párban, ha kedvesed tudomására jut, kissé féltékeny lehet, ami szerelme ékes bizonyítéka. Ő is be fogja látni, hogy ellenállhatatlan vagy.


Halak

02.19 - 03.20

Halakként az érzelmi életedre kerülhet nagyobb hangsúly. Szerelmi életed pozitív változásnak indulhat. Ha nincs párod, első látásra szerelembe eshetsz. Cupido a legváratlanabb pillanatban és helyen találhat el nyilával. Párban egy mélyebb beszélgetés várhat kapcsolatotokról, ami nagyon közel vihet titeket egymáshoz. Mindennek a kulcsa a nyitottság és a bizalom.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-