PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Április 28.
A bikának kellemes meglepetéssel indulhat a szerda, a rák új barátra tehet szert.



Kos

03.21 - 04.19

Magánéleted és karriered terén is egyre kerekebb lehet minden, ami magabiztosságot adhat neked. Főnököd elismerése a karrier terén olyan lendületet adhat, ami nagy sikereket is hozhat a továbbiakban. Kollégáid csodálnak téged, irigyeid nincsenek. Szerelmi életedet a kiegyensúlyozottság jellemezheti párban, szingliként pedig egy kisebb kaland lehet a fűszere.


Bika

04.20 - 05.20

Kellemes meglepetéssel indulhat a szerda, ami egyszeriben virágos jókedvet ajándékozhat neked egész napra. Pároddal egy régebbi ellentét feloldódni látszik, hála annak a mélyebb beszélgetésnek, ami érzelmileg is lökést adhat nektek. Szingliként egy új jelölt bukkanhat fel a láthatáron, aki első látásra érdekelni kezd. Ne siess el semmit, várd meg, amíg elkezd komolyabban udvarolni.


Ikrek

05.21 - 06.21

Végre elérkezhet az a pénzügyi fordulat, amit egy ideje vártál. Anyagi helyzeted egy csapásra pozitív irányt vehet. Vigyázz, hogy maradj takarékos, és ne szaladjon el veled a ló a hirtelen jött kedvező változás miatt. Pároddal a humor jegyében telhet a napotok. Szingliként egy helyes pasi szövegével, vicceivel nyerhet meg téged. Légy laza és szabadulj meg a kétségeidtől.


Rák

06.22 - 07.22

Új barátra tehetsz szert. A ritka ajándék egy közös ismerős által érkezhet az életedbe. Pároddal közösen meghívhatnak titeket valahová, ami izgalommal tölthet el benneteket. Ha nincs párod, a meghívás akkor is él, ráadásul ezen a bizonyos eseményen első látásra egymásba habarodhattok egy most még ismeretlen illetővel. Megnyerő mosolyoddal elérheted, hogy a lábaid előtt heverjen ez a személy.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Szinte a levegővel szippanthatod magadba az életkedvet. Most mindenki örömest ülhet le beszélgetni veled, mert jó energiáid másokra is hathatnak. Szerelmi életedben váratlan fordulat állhat be: egy rég vágyott dolog jöhet most össze. Ha még keresed a párod, érdemes lenne most az online randi-oldalakat használni. Sok udvarló állhat sorba a kegyeidért.


Szűz

08.23 - 09.22

Végre elérkezhet az a szerencsés fordulat, amiért már jó ideje dolgozol. Helyzeted így pozitív irányba változhat. Maradj ezen a csapáson, türelmesen haladva célhoz fogsz érni. Pároddal kiegyensúlyozott a kapcsolatod, de érdemes közös időt teremteni a hétköznapokban is. Szingliként maradj laza és nyitott, hogy észrevedd és beengedd saját teredbe a potenciális új kapcsolatokat.


Mérleg

09.23 - 10.22

A mai napon két számodra fontos ember közt alakulhat ki némi ellentét. Te kicsit nehéz helyzetbe kerülnél, ha békebíróként beavatkoznál, ezért érdemesebb lehet kívülállóként szemlélni az eseményeket. Hamar megoldódhat a dolog nélküled is, ezért nincs okod rágódni a helyzeten. Párod és közted felpezsdülhetnek a szexuális energiák. Szingliként az online ismerkedés ígéretes.


Skorpió

10.23 - 11.21

Egy apróbb szívesség megtétele állhat előtted ma, amit egy hozzád közel álló kérhet tőled. Segítőkészségedet nagyra értékelheti, de mindenesetre légy körültekintő. Pároddal egy jövőbeli utazás kerülhet szóba, a szervezkedés pedig mindkettőtöket felvillanyozhat. Szingliként egy barátnős út gondolata merülhet fel, ami egyébként flörtöt is ígérhet.


Nyilas

11.22 - 12.21

Pénzügyeid javulhatnak, ami több szempontból is megnyugvással tölthet el. Az, hogy harmóniába kerülsz kicsit magaddal, szerelmi életeden is érződhet. Párod bókokkal halmozhat el, és tovább nőhet köztetek a vonzalom. Végre meghitt pillanatokban lesz részetek. Szingliként felhőtlen mosolyod megragadhatja egy jóképű idegen figyelmét. Kisugárzásod kifogástalan.


Bak

12.22 - 01.19

Felébredhet benned a sportolási kedv. Amennyiben eddig is mozogtál, most még lendületesebb és kitartóbb lehetsz. Ez kiegyensúlyozott szerelmi életednek is köszönhető. Pároddal minden a legnagyobb rendben alakulhat, ha megfelelően kommunikáltok egymással. Ha nincs párod, most jól is érezheted így magad szingliként, ám Cupido-nak más tervei vannak veled!


Vízöntő

01.20 - 02.18

Füledbe juthat egy pletyka. A dologban ugyan nem vagy érintett, de kifejezetten érdekelhet a dolog. Ne kérdezősködj, inkább várd ki a végét! Párod egy mondatával nagyon kellemes meglepetést okozhat, egyúttal megerősítheti érzelmeid. Egyedülállóként egy régi jelölteddel futhatsz össze véletlenül. A találkozás felélesztheti a szívedben rejlő tüzet.


Halak

02.19 - 03.20

Munkahelyeden ma dicsérő szavak sokasága várhat Rád, ami fokozhatja lelkesedésed és elkötelezettséged a munkád iránt. Párban és egyedül is igaz lehet, hogy szexi kisugárzásoddal elismerő pillantásokat zsebelsz be. Kedvesed nem bír betelni veled, folyton a kegyeidet keresi. Szingliként rengeteg ember érdeklődhet irántad, a te dolgod csupán annyi, hogy kiválaszd a megfelelő személyt.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-