PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Április 13.
A vízöntőnek jó hírrel indulhat a nap, a mérleg új ismerőst szerezhet.


Kos

03.21 - 04.19

A természetbe vágyhatsz, jobban, mint eddig akármikor. Nem is csoda, hiszen napról-napra szebb az idő. Ha így van, mozdulj ki, és légy egy kicsit a friss levegőn! Egy szép park is szóba jöhet, ha kirándulás ma nem fér bele. Pároddal a nevetés és viccelődés jegyében telhet a délután. Ha nincs párod, humoroddal hódíthatod meg mások szívét.


Bika

04.20 - 05.20

Egy régi, bosszantó ügy végére kerülhet pont, amivel nagy kő esik le nemcsak a szívedről, hanem legjobb barátod szívéről is. Nyugalmadnak hála, kreativitásod rózsás helyzetben van, és ötletet ötletre halmozhatsz a munkád terén. Kedvesed jó hírekkel rukkolhat elő, és ezzel egész nap garantálhatja a jókedvedet. Ha egyedülálló vagy, egy párkereső oldalon megismerhetsz egy helyes pasit/lányt.


Ikrek

05.21 - 06.21

Érdemes odafigyelned az egészségedre, mert a kevés pihenés és a rendszertelen étkezés hosszú távon megárthat. Gondold újra a napirendedet! Szíved választottjával vitád lehet, de ez felszínre hozhat egy tisztázandó kérdést. Végre túljuttok azon is. Ha nincs párod, egy forgalmas helyen akadhat össze valakivel a tekinteted.


Rák

06.22 - 07.22

Korábban egy bizonyos illetővel kapcsolatban fenntartásaid lehettek, de egy közös barát beavatkozása során kiderülhet számodra, hogy kellemesen csalódhatsz benne. Ez a személy hálás lenne, ha bizalmat szavaznál neki. Szerelmeddel tervezgetős kedvetekben lehettek. Szóba kerülhet a távolabbi jövő alakulása. Ha még várod a párod, egy régi hódolód tűnhet fel ismét a láthatáron.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Ma fontos elintéznivalóid támadhatnak. Igyekezz alaposan beosztani az idődet, mert egy szükséges dolgot elfelejthetsz, ha hagyod elterelni a gondolataidat. Szerelmeddel mélységes érzelmek szépíthetik meg a napot, szinte újra egymásba szerethettek. Ha egyedülálló vagy, egy barátod bemutat egy jóképű pasinak, így első látásra szerelembe eshetsz.


Szűz

08.23 - 09.22

Választanod kell két lehetőség között. A legjobb, ha pro-kontra listák helyett megkérdezel egy-két barátot, akik tapasztaltabbak a témában. Szerelmeddel egy kellemes kiruccanás várhat rátok a természet lágy ölén, emellett közös baráti programotok is lehet. Ha egyedülálló vagy, exeddel futhatsz össze: az érzéseid meglepő reakciót válthatnak ki belőled.


Mérleg

09.23 - 10.22

Új ismerőst szerezhetsz, aki a karrieredben segíthet előre jutni. Ez akkor is így lehet, ha egyelőre nem tervezel még váltást. Szerelmed miatt féltékeny lehetsz kedden. Valaki kifejezetten zavarhat, aki a környezetében mozog. Vigyázz, ne üldözd el a párod légből kapott feltételezésekkel! Szingli vagy? Nézz fel egy társkeresőre, most érdemes lenne regisztrálni!


Skorpió

10.23 - 11.21

A mai nap megszaporodhatnak teendőid a magánéletben. Valaki szívességet kérhet, és egy számodra fontos elintéznivaló is vár a sorára. Készíts tervet, mikor és mit csinálsz. A napló vezetése is jó ötlet. Pároddal mélyebb beszélgetés várhat, érzelmeiteket a szokásosnál is fokozottabb állapotban fejezhetitek ki. Szingliként új esélyt kérhet egy korábban kikosarazott személy.


Nyilas

11.22 - 12.21

Nem kevés teendőd adódhat a munka terén, de hála energikusságodnak, semmi sem jelenthet gondot. Magánéletedről mindenesetre ne feledkezz meg! Egy közeli barátod kérheti a segítségedet valamiben. Párodnak is hiányozhatsz, tervezzetek hát valamit az estére! Szingliként valaki most érdeklődni kezdhet irántad. Az illető nem fogja véka alá rejteni érzéseit.


Bak

12.22 - 01.19

Sokat gondolkodhatsz rajta, hogy miként javítsd a kiadásaid helyzetét. Támadhat is egy-két ötleted, de ne feledd, a pénzügyek mindig alapos megfontolást igényelnek. Ha nagyon kétségbe vagy esve, kérd ki valaki véleményét. Szíved választottjára valamiért más szemmel kezdhetsz nézni, érzelmeid erősödhetnek. Ha nincs párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz valakivel online.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Jó hírekkel indulhat a nap valami kapcsán, amiről talán már-már kezdtél lemondani korábban. Most fordulhat a sors kereke, és a te malmodra hajthatja a vizet. Szerelmeddel jól működhet a kommunikáció, még a legneccesebb kérdésekben is meglesz a közös nevező. Ha nincs párod, olyan ember kerülhet környezetedbe, aki első látásra megtetszhet. Itt az ideje kideríteni, hogy az a bizonyos személy szingli-e!


Halak

02.19 - 03.20

Pénzügyeiddel elégedett lehetsz. Sikerül egy olyan spórolási módszert kifejlesztened, ami valóban működik, így több maradhat a zsebedben. Ha párban vagy, egy túra, esetleg egy távoli jövőben történő utazás kerülhet szóba a mai nap, ami izgalmas tervezgetésbe torkollik. Szingliként az online ismerkedés hozhat biztos sikert. Ne légy szégyenlős, a magabiztosság rengeteg előnnyel járhat.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-