PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Április 07.
A bak döntéshelyzetbe kerül, az ikrek kicsit erőtlennek érzi ma magát.


Kos

03.21 - 04.19

Új projektbe fogsz, de ne keseredj el, ha első vagy sokadik nekifutásra nem azt az eredményt látod, amit elvárnál magadtól. Inkább tanulj a hibákból, és fordítsd őket hasznodra. Ha van kapcsolatod, annak ellenére sincs veszélyben, hogy egy harmadik személy próbálkozhat a párodnál. Szingliként volt kedvesed láthatod valahol, ami különös érzéseket kelthet benned.


Bika

04.20 - 05.20

Szerencsésen megúszol egy kellemetlen helyzetet, mert sikerül kimaradnod a baráti köröd közös vitájából. Párkapcsolatodban felizzanak az érzelmek, és ezt most szavakkal is sokkal könnyebben és tisztábban kommunikálhatjátok egymással. Az időjárásnak köszönhetően rendkívül jó hangulatban telhet a nap! Még várod a párod? Rájöhetsz, hogy egy régi potenciális esélyt kár volt elszalasztani: érdemes nyomozni, szingli-e még!


Ikrek

05.21 - 06.21

Ma kicsit erőtlennek és kevésbé motiváltnak érezheted magad. Némi dekoncentráltság a munkahelyen is előfordulhat. Viszont egy kisebb adag kávé vagy energiaital könnyen visszaadhatja a lendületed. Szerelmedtől kapott bókok tengerében úszkálhatsz, ami szintén sok erőt ad. Ha még nincs párkapcsolatod, valaki hamarosan felkeltheti érdeklődésedet.


Rák

06.22 - 07.22

Szívesség kérésére szorulsz még akkor is, ha ez nem a te asztalod. Az ügy, aminek az érdekében cselekszel, mégis kivételes, ezért kénytelen leszel a helyzethez alkalmazkodni. Pároddal kisebb vita adódhat egy pénzügyi kérdés miatt. Érdemes közös nevezőre jutnotok a jövőtök érdekében. Szingli vagy? Jó hír várhat: most akadhat egy bátor jelentkező, aki szívesen megszólítana.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Erősen foglalkoztathat valami a mai nap folyamán, ám a megoldásra csak késő délután felé jössz rá. Ehhez egy jó barát véleményére és tanácsára lesz szükséged. Párkapcsolatodban egy kis féltékenység szíthat tüzet. Érdemes tisztáznotok a helyzetet, hogy senkiben ne legyenek kétségek. Esetleg szingli vagy? Vágyakozva figyelhetsz egy ismerős párt. Ne aggódj, mert hamarosan a te időd is eljön!


Szűz

08.23 - 09.22

Amit nagyon szerettél volna, nem sikerül száz százalékig, de kicsivel később rájössz ennek okára. Valami sokkal jobb várhat helyette. Szíved választottja a véleményedet kérheti valamiben, amiben sajnos te is tanácstalannak érzed magad. Mondd el őszintén, minthogy felelőtlenül adnál iránymutatást. Ha netán szingli vagy, most érdemes szétnézned az online társkereső platformokon.


Mérleg

09.23 - 10.22

Anyagilag jól alakulhatnak a dolgaid az elkövetkező időszakban. Az összeg lehet egy várt vagy éppen váratlan összeg is, esetleg egy kölcsön visszatérítése vagy épp talált pénz. Szerelmeddel játékos és könnyed hangulatban tölthetitek az időt. A szokásosnál több időtök lehet kettesben. Ha egyedülállóként éled mindennapjaid, ma számíthatsz egy ismerős érdeklődésére.


Skorpió

10.23 - 11.21

Több ötleted is támad az elkövetkezendő időszakban, lelkesedésed azonban abba a hibába sodorhat, hogy előbb cselekszel, mintsem gondolkodnál. Jobb, ha alaposan megtervezed, hogy mit és hogyan viszel véghez, különben a zseniális szikra hamar kialudhat. Kedveseddel romantikus este vár, érzelmeitek stabilak és erősek lehetnek. Ha nincs párod, régi hódolód tűnhet fel a láthatáron.


Nyilas

11.22 - 12.21

Valaki nem tartja be az ígéretét, amit neked tett, pedig egy számodra igen kényes témáról lenne szó. Bár elsőre bosszús lehetsz, hamarosan rájössz, hogy a megoldás egy új lehetőség formájában érkezik feléd. Pároddal tavaszi kiskirándulások tervezgetésével, izgalmas beszélgetésekkel telhet az este. Ha még egyedül vagy, valaki titkon nagyon sokat gondolhat rád.


Bak

12.22 - 01.19

Döntéshelyzetbe kerülsz, ám nehéz lesz meghoznod a számodra megfelelő választást. Két szék közt a pad alá eshetsz, ha túl sokat gondolkodsz a helyzeten. Kérd egy tapasztaltabb közeli ismerős tanácsát. Szíved választottja örömhírrel lephet meg. Ha nincs még kapcsolatod, most rájöhetsz, hogyan hódíthatnád meg kiszemelted. A magabiztos viselkedés sikeres eredménnyel zárulhat.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Jó hírekkel kecsegtet a szerda: a dolog egy számodra kellemes csalódás lehet. Ez az egész napra garantálhatja jókedved. Mosolygós hangulatodnak köszönhetően mások is szívesen tartózkodhatnak a társaságodban. Mindeközben új barátra is szert tehetsz. Szíved választottja csodálattal figyelheti tündöklő kisugárzásod. Ha egyedülálló vagy, valaki első látásra beléd habarodhat.


Halak

02.19 - 03.20

Remek lehetőség adódhat a karrieredben, de a döntés előtt gondold át alaposan, mivel járhat a változás. Adj időt magadnak, de ne várj túl sokat a döntés meghozatalával. Szerelmeddel nosztalgikus hangulatba kerülhettek. Ennek hála, egy régi félreértés is szóba kerülhet, majd tisztázódhat. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyan tetszhet meg, aki nem is az eseted.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-