PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.09.09
Napi horoszkóp 2020. szeptember 9.: Szerencsés nap a szerda
A Nap és a Jupiter közötti különleges támogató fényszög különleges lehetőséget is jelez mára. Íme minden fontos tudni való.

Kos

A munkáddal kapcsolatosan kaphatsz pozitív híreket szerdán. De ha a jövőddel kapcsolatosan lenne bármilyen komoly terved, most azzal is sokat léphetsz előre. Mindenképpen érdemes lépéseket tenni a változások érdekében, mert a mai szerencsés fényszög épp ebben támogat téged.

Bika

Ha valamikor, szerdán nagyon pozitív fordulatra számíthatsz. A szerencse melléd pártol, s valójában csak rajtad múlik, hogyan használod a kedvező lehetőségeket. Próbálj minél türelmesebb maradni, ne kapkodj, és ne is dönts meggondolatlanul. A sikert hamarosan megízlelheted.

Ikrek

A Hold a jegyedben jár szerdán, s ettől végre kicsit fellélegzel. Uralkodó bolygód, a Merkúr is támogatja a törekvéseidet, a kommunikációdat, a kreativitásodat. Érdemes minél több fontos feladatot, megbeszélést mára időzítened. Meglepően gördülékenyen halad most minden… Élj vele!

Rák

Nagyon pozitív példát láthatsz szerdán. S ebből most mindenképpen érdemes inspirációt merítened. Senkinek sem hullik az ölébe a siker, a szerencse, de kitartó és szorgalmas munkával mindenki nagyon sokra viheti. A lehetőség neked is adott. Csak kezedbe kell venni a szerencsédet…

Oroszlán

Nagyon szerencsés lehetőséget jeleznek a bolygók szerdára a pénzügyekben. Könnyen lehet, olyan munkalehetőséget kapsz, amit nem érdemes visszautasítani. Történjen bármi, az bizonyos, hogy a pénzügyeid pozitív irányba fordulnak. Előre persze ne igyál a medve bőrére. Mindenképpen várd meg, hogy befolyjon ez a pénz a számládra.

Szűz

Kifejezetten inspiráló napod lesz a szerda. Ha kedved tartja, picit tesztelheted Fortuna asszonyt is. Persze, inkább csak a játék kedvéért tedd. Az is bizonyos, hogy amit ma kigondolsz a jövőddel kapcsolatosan, nagyon örömtelien alakulhat. De még az is lehetséges, hogy valaki megdobogtatja a szívedet…

Mérleg

Ha tanulni szeretnél, szerdán különleges és nagyon hasznos tanfolyamra, iskolára bukkanhatsz. De bárhogyan is alakul a napod, most sokkal optimistább és vidámabb a hangulatod. Töltsd fel magad minél több pozitív energiával, mert szükséged lesz még rá a hét második felében, amikor már nem ennyire kedvezőek a lehetőségek.

Skorpió

A kapcsolataid nagyon gyümölcsözőek lehetnek. Szerdán épp ezért érdemes több emberrel is felvenni a kapcsolatot, mert a támogatást is megkapod. De az is lehetséges, hogy épp ma mutatnak be téged valakinek. Az ismerkedésből fontos barátság, de nagyszerű munkatársi kapcsolat is szövődhet.

Nyilas

Különleges hatással lehet rád valaki szerdán. Nagyon vonzó a vidámsága, a pozitív kisugárzása, a lelkesedése. Amikor igazi önmagad vagy, téged pontosan ilyennek látnak a többiek. De épp ezért is annyira vonzó ez az idegen, mert picit magadat látod benne. Jól teszed, ha pozitív emberekkel veszed körbe magad.

Bak

Ha valamikor, akkor ma te lehetsz a saját szerencséd kovácsa. Legyél nyitott a lehetőségekre, adj energiát a céljaidnak. Amibe szerdán kezdesz, könnyen lehet, arannyá válik a kezed között. Szóval mindent bele! Sikerre viheted a céljaidat. Ilyen szuper lehetőség idén már nem lesz…

Vízöntő

Ugyan számodra nem jeleznek a bolygók most kiugró lehetőségeket, de ettől függetlenül érdemes gondolkodnod, ötletelgetned. Bármi jut az eszedbe, jegyezd fel, nehogy később elfelejtsd. Izgalmas inspirációkat gyűjthetsz. Nem mellesleg az egészségedre is figyelj ma. Tölts minél több időt a szabadban!

Halak

Szerencsés találkozásban lehet részed szerdán. Ehhez persze nyitottnak kell lenned. Ne utasítsd vissza senki közeledését, mert nem tudhatod, mit tartogat a sorsod mára. Könnyen lehet, olyan információk jutnak a tudomásodra, melyet egyéb esetben elengednél a füled mellett, pedig nagyon fontosak lesznek.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-