PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.09.30
Napi horoszkóp 2020. szeptember 30. – Szerdán megálmodhatod a jövőt
A szerdai bolygóállások különleges lehetőséget mutatnak: ma megálmodhatod előre a jövődet. S ez most igazán különleges adomány és áldás lehet.

Kos

Kicsit elvarázsolt leszel szerdán. Mintha nem is önmagad lennél. Sokszor elmerengsz, a gondolataidba merülsz. Ne lepődj meg, de ma nem lesz könnyű koncentrálnod, és a munkádra, a teendőkre figyelned. Valahogy próbáld meg átvészelni a napot a nélkül, hogy nagyobb hibát vétenél.

Bika

Szerdán döbbensz rá, hogy a szeptember szinte egyetlen pillanat alatt repült el. Viszont nagyon sok minden történt, számos pozitív élményt, sikert sorolhatsz fel. Semmiképp se sajnáld, a félelmeket pedig mindenképpen próbáld elengedni. Lehet, hogy picit bizonytalannak érzed most a jövőt, de szerencsére ez csak múló állapot.

Ikrek

Nagyon fontos, hogy felírd az álmaidat szerdán. Bármire emlékszel az ébredést követően, vagy bármilyen furcsa gondolataid támadnak napközben, mindenképpen jegyezd le. Nem baj, ha még nem érted, hamarosan kitisztul előtted minden. A jövőddel kapcsolatosak ezek a képek.

Rák

A megérzéseid tűpontosak szerdán. Ha emlékszel az álmodra, mindenképpen gondolkodj el rajta, és persze próbáld megfejteni. Nem baj, ha most még nem érted teljesen, hamarosan úgyis bevillan a megoldás. Ezért figyeld a belső hangokat, mert minden kérdésre választ kaphatsz ma.

Oroszlán

Szerdán csendesebb leszel, mint általában. Nem baj, ha nem akarsz a középpontban lenni. Néha kellenek olyan napok, amikor a háttérből szemléled az eseményeket. A párod támogatására, szeretetére ugyanakkor mindennél nagyobb szükséged lesz ma. Este egy közös fürdőzés nagyon jót tesz mindkettőtöknek.

Szűz

Furcsa találkozásra számíthatsz szerdán. Magad sem érted, miért érint meg ez az egész ilyen mélyen. Ha párkapcsolatban élsz, a bizsergető érzéseken túl nem kéne nagyobb jelentőséget adnod neki. Ellenben, ha még keresed a párodat, lehetséges, hogy elindulhat valami izgalmas az életedben.

Mérleg

Ha bármilyen testi tünetet tapasztalsz magadon szerdán, s legyen ez csak enyhe fejfájás, mindenképpen érdemes odafigyelni magadra. A tested nem véletlenül jelez, gondozást, törődést igényel. Gondolj magadra szeretettel, s tedd meg magadért a lehető legtöbbet. A teák nagyon sokat segítenek az immunrendszerednek.

Skorpió

Ha valakinek elképesztő megérzései lehetnek szerdán, az kétségtelenül te vagy. Már a reggel is nagyon fontos érzeteket hozhat fel benned. Ha pedig emlékszel az álmodra, mindenképpen írd fel magadnak, még akkor is, ha elsőre zavarosnak tűnnek ezek az álomképek. Most minden rólad és a jövődről szól.

Nyilas

Remélhetően tartalékoltál az optimizmusból szeptember utolsó napjára is. Fura érzéseid lehetnek a családdal kapcsolatosan. Jól teszed, ha felhívod, meglátogatod az édesanyádat, a számodra legfontosabb rokonokat, és megkérdezed, hogy minden rendben van-e velük. Legalább megnyugszik a lelked.

Bak

Kettős érzések lehetnek benned szerdán. Az egyik feled azt mondja, persze, csináld és tedd meg a legfontosabb lépéseket. A másik ugyanakkor visszatart, és óvatosságra int téged. Sosem szoktál elhamarkodott döntéseket hozni. Most se tedd, mert még nem látsz teljesen tisztán. Hamarosan választ kapsz a bizonytalanságodra.

Vízöntő

Pénzről, anyagiakról még nem kéne szerdán döntened. Ellenben nagyon erősek a megérzéseid, az intuíciód, amire most különösen jó, ha odafigyelsz. Próbáld ki egyetlen napig, hogy a belső hangokat követed, s nem bírálod felül a tudatos, racionális gondolkodással. Nagyon meglepő napod lesz.

Halak

Jósló álmod lehet szerdán. Valójában előre megálmodhatod az előtted álló időszak legfontosabb eseményeit. Neked egyébként is bámulatosan működik az intuíciód, s most még a szokotthoz képest is erősebb. Írj le mindent, amire emlékszel, vagy ami a legváratlanabb pillanatban jut eszedbe.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-