PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.09.25
Napi horoszkóp 2020. szeptember 25. – Meglepetést tartogat a péntek
A péntek abból a szempontból nagyszerű, hogy közeledik a hétvége. Néhány csillagjegynek pozitív, míg másoknak kellemetlen meglepetést tartogat. A napi horoszkópból megtudod, neked mit jeleznek a bolygók...

Kos

Nagyon fontos, hogy pénteken ne veszítsd el a türelmedet. Ez egy olyan nap, amikor önfegyelemből, önkontrollból tesztel téged az élet. Bármi történik a munkahelyeden, bármi borítja fel a számításaidat, most meg kellene őrizned a higgadtságodat. Fogd fel olyan kihívásként, amiből győztesen jöhetsz ki!

Bika

A pénteki bolygófelvonulás a Bak jelében optimista hangulatba hoz téged. Újra felébred a remény a szívedben, hogy nem volt hiábavaló a befektetett energia, a sok munka. Természetesen ez sosem az, de ma visszaigazolást is kapsz, hogy a legjobb úton haladsz a siker felé…

Ikrek

Pénteken nagyon meg kell nézned, hogy mire adsz ki pénzt. A bolygók szerint fájdalmas veszteség érhet, amit ugyanakkor ma még nem érzel, csak néhány nap múlva jössz rá, hogy olyasmire költöttél, ami egyáltalán nem érte meg az árát. Bármit akarsz megvenni, gondolj a horoszkóp figyelmeztetésére!

Rák

A horoszkóp szerint pénteken négy nagyon különböző emberrel találkozol, beszélgetsz, akik mély benyomást tesznek rád. Mindegyikük másként hat az érzéseidre. Érdemes lenne este összegzést csinálnod, és alaposan átgondolni, vajon mit taníthatnak neked? Miért mozgattak meg belülről ennyire erőteljesen?

Oroszlán

Pénteken több emberrel kell megtalálnod a közös hangot. Vélhetően mindenki más álláspontot képvisel majd, de épp ebből a sokaságból lehet kirakni a teljes képet. Fontos, hogy mindenkinek meghallgasd a véleményét, és rugalmasan állj az elképzeléseikhez. Érdekes felismeréseket is tehetsz ma.

Szűz

A péntek ideális a tervezéshez. Érdemes ezért időt szánni, hogy összeírd, átgondold a következő hetek teendőit. Vélhetően számos változás zajlik az életedben már most is, újdonságok, új lehetőségek várnak rád. Amit lehet tehát, tervezz meg előre, de legyél a lehető legrugalmasabb.

Mérleg

A családban nagyon fontos most, hogy egyértelműen mondd el a kéréseidet, a véleményedet. Úgy érezheted, a többiek összezárnak, összefognak ellened. Ez persze egyáltalán nem így van, egyszerűen csak meglepetést terveznek neked a háttérben. Szóval, ne gondolj összeesküvésre, szó sincs ilyesmiről…

Skorpió

Péntekre érdemes a legfontosabb megbeszéléseket tervezni. Egyértelműen, következetesen kommunikálsz, s mondod el az érveidet, a kívánságaidat. A többiek pedig meglepően nyitottan fogadják a javaslatokat. Persze, még ma is nagyon fontos, hogy csak annyit mondj, amennyit feltétlenül szükséges. A tényekre szorítkozz.

Nyilas

A koncentrációdra, a figyelemre nagy szükséged lesz pénteken. Úgy érezheted, hogy vissza kell fogni magad, de most tényleg ez történik. Higgadtan érheted el a céljaidat. Ne rohanj, ne kapkodj tehát semmivel, hanem szépen, komótosan és átgondoltan végezd a teendőket.

Bak

A péntek legnagyobb nyertese kétségtelenül te vagy. Négy bolygó áll együtt a jegyedben, amelyek téged támogatnak, segítenek a céljaidban, s hogy beválthasd a reményeidet. Az elmúlt napok feszült hangulatát követően üdítő fordulat, hogy mindenkivel egyezségre juthatsz. S ez a hétvége előtt különösen pozitív hír.

Vízöntő

Pénteken lehetnél kicsit lazább és bohókásabb. A környezeted örömmel és nyitottan fogadja a vicceket, a humorodat. Ma kiderülhet, a nevetés tényleg a legjobb orvosság mindenre. Visszatér a jó hangulat is, amire nem igazán volt példa az elmúlt napokban.

Halak

Van a környezetedben valaki, aki nagyszerű tanácsokkal lát el téged. Mindenképpen érdemes pénteken kikérni a véleményét. Persze, imád beszélni, s ha nem szorítod keretek közé, az egész délutánodat „elrabolhatja” a mondandójával. Óvatosan próbáld meg a lényeg felé terelgetni…


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-