PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.09.17
Napi horoszkóp 2020. szeptember 17. – Különleges nap a csütörtök
Csütörtökön a Szűz jelében áll együtt a Nap és a Hold. S ez az együttállás nagyszerű lehetőségeket sejtet. Persze mindenkinek más életterületen kínál újdonságokat...

Kos

Komoly és fontos döntést hozhatsz az életedről csütörtökön. Az újhold támogatja a munkahelyi törekvéseidet, de azt is, ha merőben új életet, életmódot kezdesz mától. Tegyél meg mindent az egészségedért, önmagadért. Neked ez nem jelenthet problémát. Élj a lehetőséggel!

Bika

Könnyen lehet, nagyon sokan irigyelnek most téged, mert bármibe fogsz, abban sikert érsz el. Ne törődj velük, csak magadra figyelj! Ez a te életed, a te sorsod, s most úgy alakítod, formálod, ahogy szeretnéd. Mire vágysz a legjobban? Ebbe tegyél minél több energiát!

Ikrek

Ingatlan és/vagy családi ügyekben hozhat neked változást, új fordulatokat a Szűz újhold. Lehet, hogy nem épp ilyesmire gondoltál, mégse kapkodd el most a döntést. Inkább ízlelgesd magadban néhány napig, hamarosan pontosan tudni fogod, hogyan tovább. S most ez a legfontosabb.

Rák

A Szűz újhold új ismerősöket, új baráti kapcsolatokat hozhat az életedbe. Legyél csütörtökön nyitott és barátkozó kedvű. Nemcsak nagyszerű emberekkel találkozhatsz, de különleges és számodra fontos beszélgetésekbe csöppenhetsz. Nem mellesleg olyasmit is megtudhatsz, ami eddig rejtve maradt előtted.

Oroszlán

Új ötletek juthatnak az eszedbe. Bármi villan át a fejeden, érdemes leírni, mert ezekből inspirálódhatsz. Napok óta nem tudod, mit szeretnél pontosan a jövődben tenni. Csütörtökön választ kapsz a belső bizonytalanságra. Az is lehet, olyan munkalehetőségről mesél valaki, amely minden szempontból tökéletes számodra.

Szűz

Ha valakinek igazán fontos a mai nap, az te vagy. A Szűz újhold a te életedben hozza a legtöbb újdonságot és változást. Bármit szeretnél megvalósítani, bármilyen vágyaid vannak, fogalmazd meg magadban pontosan. Gyújts halványzöld színű gyertyát, és adj energiát az újdonságoknak!

Mérleg

Számodra ez a mostani újhold még nem igazán jelentős. Ennek ellenére élhetsz a lehetőséggel, és gyújts gyertyát, időzz el kicsit a fényénél. Ha lehetséges, csütörtökön tölts minél több időt egyedül, s figyeld a megérzéseidet, a belső hangokat. Fontos felismerésekre juthatsz.

Skorpió

Legyél résen csütörtökön! S legyél nyitott az új ismeretségekre is. A legváratlanabb pillanatban találkozhatsz valakivel, aki előmozdíthatja a karrieredet. Az is megeshet, hogy rég nem látott ismerős hív fel, és tesz olyan ajánlatot, amit képtelen leszel visszautasítani. Nem is kell…

Nyilas

A Szűz újhold a munkádban jelez és hoz változásokat. Új munkatárs érkezhet, talán a főnököd személye változik, de az is lehetséges, hogy a te pozíciódat érinti a mostani döntés. Nagyon fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat! Lehet, hogy először hátránynak érzed, de később kiderül, semmi sem az, mint elsőre látszik.

Bak

Szerencsésnek érezheted magad, hiszen a Szűz újhold minden törekvésedet támogatja. Haladj tovább azon az úton, amit kitűztél magadnak, és ne foglalkozz mások véleményével. Legyél következetes és szorgalmas, a siker úgyis téged igazol. Előbb, mint sejted…

Vízöntő

Az újhold az érzéki életedet, vágyadat frissíti fel. Jól teszed, ha este megleped a párodat valamilyen izgalmas ajándékkal. Nem kell nagy dologra gondolnod, de az nem baj, ha ez valami igazán szokatlan ötlet. Ez a pozitív gesztus mindkettőtökre nagyon pozitívan hat, meglátod…

Halak

A csütörtöki újhold új partner lehetőségét jelzi. Ha keresed a társadat, jó eséllyel teljesülhet most a kívánságod. Persze, ehhez nyitottnak kell lenned, és meg kell adnod magadnak és a másiknak is az ismerkedés lehetőségét. Fontos, hogy ne ítélj elsőre! Ismerd meg őt mélyebben, s csak utána dönts…


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-