PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.09.16
Napi horoszkóp 2020. szeptember 16. – Néhányan most nagyon szerencsések
Szerdán néhány csillagjegy nagyon szerencsésnek érezheti magát. A napi horoszkópból máris kiderül, vajon te is köztük vagy-e, s mi minden vár ma rád...

Kos

Igaz, nem tartozol most a legszerencsésebb csillagjegyek közé, de ez még nem jelenti, hogy búslakodnod kéne. Szerdán sokkal reálisabban és tisztább fejjel tekinthetsz mindenre, ami veled történik. S ez a józanság a problémamegoldó képességedet is erősíti. Most épp erre van a legnagyobb szükséged.

Bika

Szuper szerdára számíthatsz. Minden összejön, amit kigondolsz, kitalálsz magadnak. Szóval cselekedj, lépj előre, és legfőképp gondold át, mit szeretnél a jövőben másképp tenni. Már ma is érdemes a jövődön gondolkodni, de az év hátralévő három és fél hónapjában mindenképpen.

Ikrek

Nem biztos, hogy szerencsésnek érzed a mai napot. S azért, mert a család állíthat megoldhatatlannak tűnő feladatok elé szerdán. Próbálj minél higgadtabb maradni, ne pufogj magadban, s ne is vitatkozz a többiekkel. Inkább figyelmesen hallgasd végig őket, hamarosan kiderül, hogy minden egyszerűbb, mint most hiszed.

Rák

Szerdára érdemes a legfontosabb megbeszéléseket időzítened a héten. Most határozottabban képviseled az álláspontodat, a saját érdekeidet. Épp ideje, hogy a sarkadra állj, és pontosan kimondd mindazt, amit gondolsz, érzel. Persze, kioktatással nem jutsz előre, szeretettel annál többet érhetsz el…

Oroszlán

El kellene végre döntened, hogy mit akarsz tenni a jövőben. Ha eleged van a mostani munkádból, mielőtt kiküldöd a pályázatokat az új állásokra, döntsd el, milyen munkát akarsz csinálni. Ha ugyanolyan állásokra pályázol, mint amilyen a mostani, lehet, néhány hónap múlva ugyanitt leszel, mint most.

Szűz

A szerda legnagyobb nyertese kétségkívül te vagy. Minden a kívánságaid szerint alakul, s talán el sem hiszed, hogy ez még mindig csak egy részlet abból, ami ezen a héten még rád vár. Használj ki minden lehetőséget. Élj mindazzal, amit a bolygók és a horoszkóp jeleznek neked.

Mérleg

Sajnos neked még nem a legjobbat hozza ez a nap. Talán picit irigykedve nézed a többieket, akik felhőtlenül örülnek ma, s nem érted, mitől olyan jó a kedvük. A legjobb és a legokosabb, amit tehetsz, hogy velük együtt örülsz. A negatív érzésekkel csak még mélyebbre sodornád magad. Ne tedd!

Skorpió

Szerdán olyan embertől kaphatsz váratlanul segítséget, akitől erre sosem számítottál volna. S ez a kedves gesztus nagyon feldobja a napodat. Fogadd el bátran, mert önzetlenül, minden hátsó szándék nélkül szeretne neked segíteni. Szóval, semmiképp se gyanakodj, hogy vajon mit vár érte cserébe. Köszönetet persze mondj neki!

Nyilas

Szerdán olyan információ juthat a tudomásodra a munkahelyeden, amitől nem érzel kitörő örömet. Ez a változás valóban érint közvetlenül téged is, de nem jelenti, hogy rosszul jársz. Lehet, hogy eleinte nem fűlik hozzá a fogad, pedig jó lenne, ha mielőbb megbarátkoznál a gondolattal. Vedd elő a híres optimizmusodat!

Bak

Kétségtelenül a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozol szerdán. Olyan csodás napra számíthatsz, mint viszonylag ritkán. Persze a kedvező tendencia még folytatódik, de ettől függetlenül nem baj, ha a mai lehetőségeket is alaposan átgondolod. A kezedre játszanak a bolygók, szóval, nincs miért hezitálnod.

Vízöntő

Furán érzed magad szerdán, mert látszólag olyan, mintha semmi különösen sem történne az életedben. Hidd el, ilyenkor zajlik a háttérben a legtöbb esemény, csak még nem tudsz róla. Ha nagyon vágysz a változatosságra, tegyél valami egészen szokatlan dolgot. Például lepd meg a párodat, tutira váratlanul éri a gesztusod.

Halak

Könnyen lehet, van valaki a környezetedben, akiről nem tudod eldönteni, hogy szimpatikus, avagy sem. Fura módon egyszerre tűnik izgalmasnak, de valami kicsit irritál is benne. Mindkét érzésre választ kapsz, ha adsz neki egy esélyt a beszélgetésre. Persze, hagyd, hogy ő kezdeményezzen.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-