PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.05.27
Napi horoszkóp 2020. május 27.: Kerüld ma a vitákat!
A bolygók állása és a napi horoszkóp szerint szerdán nem érdemes senkivel sem vitába keveredni, mert most nem tudod megvédeni magadat. Inkább nagyvonalúan hagyd a másikra, gondoljon, amit csak akar...

Kos

Többet ésszel, mint erővel – tartja a mondás. S ez a mondat lebegjen a szemed előtt egész nap. Ne akarj versenyezni és harcolni sem senkivel. Nem lesz könnyű, de szerdán minden helyzetben a békét, a megoldást keresd. Ezzel tehetsz magadnak a legnagyobb szívességet. Ugye nem vagy saját magad ellensége?

Bika

Próbálj mindenkivel a megoldásra, az egyezségre törekedni szerdán. Ez főleg a családod körében fontos. Nagyon jól tennéd, ha rugalmasan, megértően közelítenél mindenkihez, s elengednél minden várakozást. Nyitottsággal, önzetlenséggel mindent elérhetsz anélkül, hogy egyetlen szót is szólnál…

Ikrek

Bármilyen jók az érveid, fogadd el, hogy ma nem tudod az akaratodat érvényesíteni. Igazság szerint nem is kell. Hidd el, lesz még sokkal kedvezőbb alkalom, hogy elmondd, amiben igazán hiszel. Szerdán könnyen vitákba sodorhatod magad, ha nem vagy kellően éber. A legjobb, ha ma nem ragaszkodsz az elképzeléseidhez.

Rák

Bárki és bármit mond neked, ne sértődj meg rajta. Engedd el a füled mellett nagyvonalúan, mintha meg sem hallottad volna. Csak arra gondolj, a kritika, a megjegyzés nem rólad szól, hanem őt minősíti. Szóval, ne vegyél ma semmit sem a lelkedre. És a legfontosabb, hogy semmi esetre se sértődj meg…

Oroszlán

Hajlamos leszel szerdán az oroszlánkörmeidet kiengedni. Pedig nagyon nem kéne… Az a helyzet, hogy ma nem győzhetsz. Az ellenfél ugyanis sokkal erősebb nálad, s pillanatok alatt félresöpri az érveidet. Bármennyire sem szoktál megfutamodni, de hidd el, most a “futás” sokkal hatékonyabb megoldás. Csak így őrizheted meg a méltóságodat…

Szűz

Szerdán csukd magadra az ajtót, ha teheted, s csak a saját feladataidra figyelj. Észre sem vedd, ne halld meg a körülötted folyó vitákat. Bármilyen segítőkész is vagy, most az a legjobb, ha megengeded magadnak és a többieknek, hadd rendezzék a nézeteltéréseiket úgy, ahogy ők gondolják.

Mérleg

Bármilyen fontos megbeszélni valód van, semmi esetre se tologasd, hanem még ma intézd el. Szerdán mindent gördülékenyebben, gyorsabban oldasz meg, s a közös hangot is könnyebben találod meg a többiekkel. Holnaptól már más lesz a helyzet, ezért se engedd ki a kezedből a kezdeményezés lehetőségét.

Skorpió

Szívesen lennél békebíró szerdán, de mégse tedd. Figyeld inkább csak kívülről az eseményeket, nagyon tanulságos vitában lehet ugyanis részed. S bár sokkal előbb tudod a problémára a megoldást, mint a vitás felek, mégis hagyd, hadd jöjjenek rá maguktól. Legfeljebb csak óvatos utalást tehetsz, de semmiképp se avatkozz kettőjük ügyébe.

Nyilas

Legyél óvatos szerdán. Baleset veszélyét jelzik a bolygók. S valójában ehhez még csak ki sem kell mozdulnod otthonról. A lakásban is megütheted vagy megégetheted magad. A közlekedésben ugyanakkor legyél minél türelmesebb és megfontoltabb, s akkor biztosan baj sem ér.

Bak

Szerdán nem lesz könnyű megtartani a nyugalmadat. Sokkal könnyebben elveszíted a türelmedet, mint általában, s bizony meglehetős vehemenciával tiporhatod el a másikat. Nincs rá szükség, hidd el. Bármennyire is bosszant a másik viselkedése, azzal egyikőtöknek sem teszel jót, ha vérig sérted valamilyen durva megjegyzéssel.

Vízöntő

Szerdán legyél nagyon körültekintő és óvatos, mert szakításra kerülhet sor. El tudod kerülni a legrosszabbat, de ehhez nagyon megértőnek és türelmesnek kell lenned. Gondold végig, mennyire fontos számodra a másik ember, s ez alapján mérlegelj. Ha fontos a szívednek, meg tudod őt érteni…

Halak

Nagyon bosszant szerdán valaki a környezetedben, mert túlzottan is sokat beszél a cselekvés helyett. Semmi estre se szállj vele vitába, mert az végeláthatatlannak bizonyul, meg egyébként sem lenne sok értelme. Inkább lépj a tettek mezejére, s mutasd meg, mennyivel többet haladsz, ha teszed a dolgodat, s nemcsak beszélsz egész nap.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-