PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.05.25
Napi horoszkóp 2020. május 25.: Érzelmekkel teli hétfő
Nosztalgikus, érzelmes hangulatba kerülsz hétfőn a bolygók és a napi horoszkóp szerint. S ez kifejezetten jó hír, mert nemcsak te értesz meg könnyebben másokat, de a többiek is megértőbbek lesznek veled...

Kos

Nem biztos, hogy érted eleinte, mi zajlik a lelkedben. Hétfőn sokkal érzékenyebben reagálsz mindenre, mint általában. Hidd el, nincs abban semmi rossz, ha elpityerged magad. Teheted örömödben, bánatodban, de mindenképpen megkönnyebbül a lelked. Szóval, sírj, ha sírnod kell…

Bika

Nagyon jól érzed magad hétfőn. Nagyszerűen indul a hét, megértőek veled a többiek, s neked is sokkal könnyebb most elmondani a kérdéseidet. Használd ezt a remek alkalmat, s ha fontos megbeszélnie valóid lennének, mindenképpen hétfőre ütemezd be azokat.

Ikrek

Jól indul a hét és vele együtt a hétfő is. Tele vagy lelkesedéssel, tervekkel. Jól is teszed, ha átgondolod a közeli és távolabbi jövő lehetőségeit. Ha kitaláltad, miben változtatnál, miben újítanál, hétfőn jó esélyeid nyílnak elindítani ezeket az újdonságokat. Vedd kezedbe az életedet, érdemes!

Rák

Meglepően határozott leszel hétfőn. Kiállsz önmagadért, s könnyedén elmondod, mit szeretnél a többiektől. Igazság szerint épp ideje volt, hogy határozottan képviseled magadat és az álláspontodat. Bármit is szeretnél elérni a többieknél, a hétfőnél keresve sem találnál megfelelőbb alkalmat.

Oroszlán

Kicsit lassúnak, nehézkesnek érzed magad. Szíved szerint csak lazítanál egész nap. Ha megteheted, érdemes kivenned két nap szabadságot, s tényleg csak magadra figyelve töltekezned. Ha dolgoznod kell, nem vagy könnyű helyzetben. Próbáld valamilyen jutalommal motiválni magad…

Szűz

Úgy érezheted, elveszel az információk tengerében. Próbálj ezért csak egyetlen dologra fókuszálni, s kizárólag azzal foglalkozni. Ne hagyd, hogy a gondolataidat elterelje valami más. Próbálj megértő lenni a környezeteddel, s ha szükséges, hallgasd meg a gondjaikat. Azzal, ha leteremted őket, nem segítesz nekik…

Mérleg

Hétfőn nagyon jól haladsz a munkával. Úgy érzed, tökéletes az egyetértés közted és a kollégák között. Mindenki sokkal figyelmesebb, segítőkészebb, mint máskor. S ha ismét bejársz a munkahelyedre, ne lepődj meg azon sem, ha az első közösen eltöltött nap többször is könnyeket csal a szemedbe.

Skorpió

Szuperül indul a hétfő és az egész heted is. Egyre optimistábban látod a lehetőségeket, s végre a hitedet is visszanyered. Kellett már neked ez a pozitív hangulat, jól is teszed, ha csupa olyan dolgot intézel és teszel, ami még inkább növeli benned a lelkesedést, a motivációt, az erőt.

Nyilas

Hétfőn könnyen lehet, zsongani fog a fejed a rengeteg információtól, ami szembe jön veled. Jól tennéd, ha nem adnál hitelt egyelőre egyiknek sem, inkább csak vedd tudomásul, és engedd el. Nagyon sok minden változik még az elkövetkező napokban, s lesz alkalmasabb időpont, amikor érdemes visszatérned a lényeges dolgokra.

Bak

Te is tudod, semmire sem jutsz azzal, ha mások sikereit, eredményeit irigyled. Te is sokat teszel a sikerért, s most is az a leghelyesebb, ha csak saját magadra figyelsz. Együtt örülni lehet a többiekkel, de bosszankodni emiatt teljességgel fölösleges. Egyébként meg kezelheted fenntartással, amivel a többiek dicsekszenek.

Vízöntő

Örömteli hírt kaphatsz már hétfőn, s ez valójában még csak a kezdet. Vedd elő az optimizmusodat, s tekints pozitívan a jelenlegi és a jövőbeni lehetőségekre. Most tényleg nincs okod az orrodat lógatni. Amikor bizakodó vagy, mindig jó dolgok történnek veled. Ugye, emlékszel, ez milyen sokszor bejött már neked?

Halak

Végre egy olyan hét, amikor minden tekintetben érezheted és megtapasztalhatod, mennyire szerencsés vagy. Már hétfőn sem lehet okod panaszra, gördülékenyen haladsz mindennel, amibe csak belefogsz. Nem mellesleg örömmel tapasztalhatod, mennyire figyelmesek és kedvesek most veled a többiek.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-