PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.05.19
Napi horoszkóp 2020. május 19.: Aktív és lelkes a mai nap
Kedden is nagyon szép napot és remek lehetőségeket jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp szerint energikusnak, aktívnak és igazán boldognak érezheted magad...

Kos

Kedden érdemes picit magadba tekinteni, és önvizsgálatot tartani. Legyél nagyon őszinte magadhoz, s ismerd el, ha valamiben hibáztál. Türelmetlenebb lehetsz, mint máskor, s bizony nem lenne okos dolog összekapni a többiekkel. Vonulj félre, és gondolkodj egy kicsit. Izgalmas felismeréseket tehetsz.

Bika

Nem igazán találod a helyedet ma. Érzed, hogy ismét változik valami az életedben, pedig most erősen ragaszkodnál mindahhoz, ami épp van. A változások elkerülhetetlenek, te is tudod, s ezért sem érdemes ellenállni semmi újnak, másnak, mint a korábbi. Inkább próbáld meg észrevenni a legapróbb pozitívumot is a napodban.

Ikrek

Egyre izgatottabb vagy. Siettetnéd az időt, alig várod, hogy történjen végre valami. Hamarosan beigazolódik a sejtésed, de erre még legalább egy napot várnod kell. Szóval, nem kell tűkön ülni, inkább koncentrálj a feladatokra, vagy fuss egy nagy kört, s vezesd le a fölösleges energiákat magadból.

Rák

Kifejezetten aktív leszel egész nap. S ez a pozitív életszemlélet tökéletes lehetőség, hogy bizonyítsd a főnöködnek (vagy csak magadnak), hogy érdemes vagy a dicséretre, s lehet rád számítani. Dobd be magad, tegyél meg minden tőled telhetőt, aztán fogadd örömmel az elismeréseket.

Oroszlán

Nagyon jó napnak látszik a kedd - a te szempontodból mindenképpen. Jó a hangulatod, aktívnak, energikusnak érzed magad, s nagy kedvet érzel még a problémásabb feladatok megoldásához is. Fejezd be ezeket, mert ma sokkal hatékonyabban és gyorsabban is végzel mindennel.

Szűz

Még nem tudni, milyen változásokat hoznak az életedben az elkövetkező napok. Az is biztos, eleinte nagyon nem fogsz örülni. Érdemes felkészülnöd minden eshetőségre még úgy is, hogy valójában fogalmad sincs, mi és hogyan változik a munkádban. Az a legjobb, ha a B- mellett C-tervet is készítesz magadnak.

Mérleg

Egész nap siettet a párod, vagy valaki a környezetedben. Úgy érzed, képtelen vagy megfelelni az elvárásainak, pedig tényleg minden tőled telhetőt megteszel. Ha tiszta a lelkiismereted, akkor ne is törődj a másik sürgetésével, megjegyzéseivel. Igazság szerint ő pörög túl kedden, s nem te lassultál be.

Skorpió

Ha ismét bejársz dolgozni, készülj rá, lehet némi perpatvar körülötted. Kimaradhatsz az egészből, ha képes vagy megállni, hogy nem foglalsz állást senki mellett, hanem csak távolról szemléled a vitatkozó feleket. Ha otthon dolgozol, akkor minden a lehető legnagyobb rendben alakul kedden.

Nyilas

Nagy szüksége lesz rád a környezetednek kedden. Nagyon szívesen segítenél nekik, de most nem nagyon fér bele az idődbe. Próbáld megértetni velük, hogy nem lerázni akarod őket, hanem csak befejezni a határidős feladatokat. Ha elkészültél, teljes szívvel, lélekkel hallgasd meg őket.

Bak

Könnyen lehet, épp most romlik el valami az otthonodban. Az is jó eséllyel fordulhat elő, hogy most nem találsz szakembert, aki megjavítaná a hibát. Érdemes a neten videókat keresned, mert megtalálod a megoldást a problémára, s mivel gyakorlatias típus vagy, meg is tudod oldani. Aztán jutalmazd meg magad, mert egy csomó pénzt megspóroltál...

Vízöntő

Nem vagy ma a helyzet magaslatán. Családi gondok foglalkoztatnak. Még szerencse, hogy ez nem tart sokáig, a bolygók ugyanis fordulatot jeleznek az életedben. S ez most igazán pozitív hír a számodra. Jó lenne, ha kezdenéd visszanyerni az optimizmusodat, és a jó hangulatot.

Halak

Kicsit hallgatag leszel ma. Nincs igazán kedved beszélgetni, s ha tehetnéd, inkább a magányodba vonulnál. Sok minden járhat a fejedben a családtól kezdve a munkán át a párkapcsolatig. Melyik életterületről gyűjthetsz most a legtöbb erőt? Ha ez megvan, a többi megoldása is könnyebben halad.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-