PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.05.12
Napi horoszkóp 2020. május 12.: Megérkezik a változások újabb szele
Mozgalmas nap a mai. S ne le lepődj meg, ha mindenki picit türelmetlenebb lehet. És még az időjárás is nagyot fordul kedden. A napi horoszkópból megtudhatod, mire figyelj ma a legjobban.

Kos

Figyelj nagyon az egészségedre. Oké, hogy május közepe van, és az elmúlt napokban nagyon szép idő volt, de kedden megérkezik a változás szele, szó szerint is. Hűvösebbre fordulhat az idő, s te könnyebben megfázhatsz. Inkább vedd vissza a tavaszi kabátot, minthogy az ágyat kelljen nyomnod a hét hátralévő részében.

Bika

Ne lepődj és ne is sértődj meg, ha kedden többen is sürgetnek a feladatokkal a munkahelyeden. Talán picit belassultál, vagy a születésnapod körüli teendők vonják el a figyelmedet. Próbálj ma csak az aktuális munkádra koncentrálni, akkor biztosan nem lesz baj.

Ikrek

Kifejezetten szép napnak ígérkezik a kedd számodra. Tökéletes nap, ha fontos megbeszélést, intézni valót terveztél, netán épp ma vizsgázol. Könnyedén és flottul kommunikálsz, vidám és elégedett vagy. S ez a pozitív hangulat már nagyon rád fért. Örülhetsz, hogy visszakaptad a hangodat.

Rák

Nagyon fontos, ne ess a hibába, hogy elkezded a többiek életét firtatni, s azon merengsz, neked miért jut kevesebb, mint másoknak. Az irigység csak viszi az energiádat, előrébb nem jutsz tőle, nem mellesleg a hangulatod is borús lehet. Hidd el, ennyit egyáltalán nem ér az egész. Egyébként is jobb, ha csak magadra figyelsz...

Oroszlán

Kedden a legcsodásabb hír, hogy végre és végleg megszabadulsz valakitől, aki az utóbbi hetekben nagyon idegesített a viselkedésével. Használd ki a kedvező alkalmat, ünnepelj egy kicsit. Meg is jutalmazhatod magad valami aprósággal. Túlélted, kibírtad és kipipáltad a megpróbáltatásokat. Éljen!

Szűz

Nyíltabban és érthetőbben kommunikálsz a munkahelyeden. S ez pedig nagyon jó, ha érvényesíteni szeretnéd az elképzeléseidet. Meghallgatnak téged a többiek, hiszen logikusan érvelsz és fogalmazol. De közben ne feledkezz meg a főnöködről sem. Ha valamit másként képzel el, az ő utasításait kell követned.

Mérleg

Ha bármilyen fontos megbeszélni valód lenne, érdemes azt mára időzíteni. Nagyszerű ötletekkel vagy tele, s most nagyon jól is tudod magadat képviselni. Tökéletes a kedd a vizsgákhoz, tárgyalásokhoz, bármilyen megbeszéléshez. A múltban nem rendezett viták elsimításához is...

Skorpió

Kicsit nyugtalan leszel ma. Nem igazán találod a helyedet, feszültebbnek is érezheted magad. Arra nagyon figyelj, hogy ne a családodra önts a feszültségedet. Nem ők tehetnek a hangulatodról. Inkább kérj időt, s picit vonulj vissza a magányodba. Így senki sem bántódik meg, ők is tudják, néha szükséged van az egyedüllétre.

Nyilas

Kedden nem találod a megfelelő hangot a többiekkel. Türelmetlenebb is lehetsz, mint máskor, főleg, ha irodában dolgozol. A legjobb lenne, ha egész nap mászkálnál, most úgy sem tudsz egy helyben ülni. Ha ezt nem teheted meg, legalább este mozogj a szabad levegőn minél többet. Ne törődj az időjárással sem!

Bak

Kedden érdemes visszapillantanod az elmúlt hetekre, hónapokra. Amolyan félévi költségvetést, összegzést végezhetnél. Milyen célokat tudtál megvalósítani, miben kellett változtatnod, s mit tennél másként, ha második esélyt kapnál? Írd is le ezeket, a második esély ugyanis hamarabb tér vissza, mint sejtenéd...

Vízöntő

Nyugtalan leszel, s fogalmad sincs, miért érzed mindezt. A Mars bolygó szerdán kilép a jegyedből, s veszítesz az elszántságodból, a lendületedből. Lehet, hogy ettől vagy ma feszültebb, viszont az mindenképpen jó hír, hogy a higgadtságodat, a kimértségedet meg visszanyered. Sok mindent értél el az elmúlt hetekben, de még ma is érdemes új célt kitűzni magadnak.

Halak

Bármilyen megbeszélést is halogatsz egy ideje a családdal, ma bepótolhatod. Arra figyelj csak, hogy te is elmondd a saját érveidet. Az nagyon jó, hogy meghallgatod a többieket, de az nem, ha nem reagálsz semmit, közben meg magadban bosszankodsz mindazon, amit mondtak neked.

Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-