PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.06.25
Napi horoszkóp 2020. június 25.: Végre ismét egyenesbe fordul minden
Az Ikrek jelében járó Vénusz bolygó csütörtökön direktbe fordul és elindul előre. A napi horoszkóp szerint ugyan továbbra is öt bolygó végez retrográd, hátráló mozgást, de mégis úgy érezheted, valami végre egyenesbe fordul, és könnyebbséget hoz az életedben...

Kos

Csütörtöktől picit fellélegezhetsz. Mostantól ugyanis mindenkivel könnyebben értesz szót, és újra magabiztosabb is leszel. A Vénusz támogatja a rokoni és baráti kapcsolatokat. Érdemes mostantól minél több időt közösen töltened velük. Végre itt a nyár, élvezd a jó időt, a szabadságot. Megérdemled.

Bika

Egyre erősebben hiányzik a családod. Ha most esetleg még nem tudod őket meglátogatni személyesen, legalább hívd fel telefonon a szüleidet, a testvéreket. Nagy örömet okozol nekik, hogy hallhatják a hangodat, nem mellesleg nekik is rengeteg mesélni valójuk lesz.

Ikrek

Csütörtökön jóval optimistábbnak érzed magad, mint az elmúlt napokban. S végre érzed és látod a fényt az alagút végén. Egyre jobb kilátások várnak rád, s egyre több örömteli eseményre számíthatsz. A mai nap ideális randira is. Miért is ne adnál esélyt magadnak, és annak a másiknak is…?

Rák

Semmi kedved a pénzről beszélgetni csütörtökön. Pedig könnyen lehet, a párod egész nap rágja a füledet, hogy gondolkodjatok el a nyaraláson. Megmondhatod neki, hogy nincs ma kedved ilyesmivel foglalkozni, de a héten még szívesen visszatérsz a témára. Ne felejtsd el az ígéretedet később…

Oroszlán

Végre egy igazán kedvedre való nap. Csütörtökön szó szerint is kisüt a nap végre, melytől még jobban érzed magad. Alig vártad már a valódi nyarat, nem igaz? Keresd az örömet, a vidámságot, a boldog perceket. Nem mellesleg a munkáddal is villámgyorsan haladsz, ha ma még dolgozol.

Szűz

Munkádban kaphatsz kedvező híreket csütörtökön. Végre valami elindul, amiben eddig nem haladtál, vagy nem kaptál választ. Szépen lassan visszarendeződik az életed a válság előtt megszokott kerékvágásba. Azon érdemes elgondolkodnod, vajon azt a korábbit szeretted jobban, vagy a változások valójában sokat segítettek neked?

Mérleg

Uralkodó bolygód, a Vénusz csütörtökön direktbe fordul és elindul ismét előre. S ezzel vége a nosztalgiázásnak egy ideig, ismét előre, a jövődre koncentrálhatsz. Jól is teszed, hiszen egyre jobb lehetőségek villannak fel előtted akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha épp a nyaralásodat tervezgeted.

Skorpió

Csütörtöktől már előre tekinthetsz. A Vénusz neked is segített a múlt lezárásában, de mostantól a jelened és a jövőd sokkal fontosabb lesz. Figyelj a párodra, nagy szüksége van most rád. Ha bármit át kell még gondolnod, szánj időt rá, aztán engedd el végleg a múltat. Ideje visszatérned a jelenbe.

Nyilas

Azt látod, hogy mindenki a nyaralással, a nyári tervekkel van elfoglalva. Te nemhogy a jövő hetet nem látod, de igazából még a holnapi napodat is alig. Lesz még jóval alkalmasabb idő a tervezgetésre ezen a héten. Csütörtökön csak a pároddal törődj, vele töltsd az időd nagyobb részét.

Bak

Egyre jobban érzed magadat, s egyre inkább érzed, hogy visszatér beléd az élet. Az elmúlt napok nehézségeit letudhatod, s egyre optimistábban és lelkesebb tekinthetsz előre. Már nem is érzed magad olyan nehéznek, igaz? S ha egyre több az energiád, egyre többet is kéne mozognod. Ma is megteheted…

Vízöntő

Ha elszámoltál magadban, magaddal az elmúlt napokban, akkor mostantól tekints előre. Ha még akad némi rendezni valód, csütörtökön is megteheted, de aztán a jövőd alakítgatására fordítsd az energiákat. Nyaraltál már az idén? Ha dolgoztál a válság alatt is, ideje a szabadságodat legalább nagyvonalakban kitalálni.

Halak

Bármit is terveztél magadnak, ideje most már megtenni a megvalósítás felé vezető első lépést. Ne halogass tovább, hanem tegyél a céljaidért. Te is tudod, maguktól csak nagyon ritkán történnek meg az áhított változások. A te hathatós közbenjárásodra is szükség van. Adj energiát és lendületet a céljaidnak!


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-