PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.07.08
Napi horoszkóp 2020. július 8.: Próbatétel elé állít az élet szerdán
A szerda már nem tűnik annyira pozitív napnak, mint az előző, ellenben nagyon sok tanulsággal szolgálhat. A napi horoszkóp szerint próbatételre számíthatsz, de ha megfelelsz a teszten, komoly lépést tehetsz a siker felé...

Kos

A családban állít próbatétel elé az élet szerdán. Az egyik családtag meg akarja mondani neked, hogy mit és hogyan kéne másképp tenned. Legyél visszafogott, s ne vágj vissza élből. Ha kell, vegyél mély levegőt, s tedd el magadban az információt. Lehet, hogy nem esik jól elsőre, de legyél nagyvonalú, és ne sértődj meg.

Bika

Szerdán téged is tesztelnek a bolygók. S épp ezért jól tennéd, ha ma bölcsen hallgatnál. Nem lesz könnyű, mert úgy érzed, beszélned és beszélned kell. Csakhogy ilyenkor olyasmit is kimondhatsz, amit nagyon nem kéne. Próbálj felülemelkedni a közléskényszeren. A hallgatás most aranyat ér.

Ikrek

Szerdán a pénztárcádat rejtsd el jó mélyre. Olyan mélyre, hogy ne is találd meg. Könnyelműen költekezhetsz, vagy ami még rosszabb, ellophatják a pénzedet. A megfontoltság, a visszafogottság ma nagyon sokat ér. S ezt most valóban pénzben érzékelheted. Nagyon hálás leszel érte magadnak.

Rák

Ha dolgozol szerdán, nem vagy könnyű helyzetben. Könnyen konfliktusba keveredhetsz, mert úgy gondolod, neked van most igazad. A gond ott kezdődik, hogy ugyanez a másik fél meggyőződése is, ráadásul ő rangban feletted áll. Ha fontos a munkád, ne ma akard az igazadat bizonyítani.

Oroszlán

Szerencsésnek érezheted magad, mert téged kivételesen “békén hagynak” a bolygók szerdán. S ennek tudatában is töltsd a napot. Kerülj minden kínos szituációt, feszültséget, nézeteltérést. Az a legjobb, ha magadban teszed a dolgodat, vagy lazítasz, ha épp a szabadságodat töltöd.

Szűz

A környezetedben meglehetősen paprikás lehet a hangulat szerdán. Tudd, neked nem kell részt venned ebben. Maradj távol mindenfajta vitától, konfliktustól a saját érdekedben. Csak magadra figyelj, a munkádra, vagy mindarra, amivel épp foglalatoskodsz. Ez a szabadságra is érvényes!

Mérleg

Téged is kihívások elé állít az élet szerdán, ahogyan a párodat is. Nagy lelki nyugalomra lesz szükséged, ha viták nélkül akarod túlélni a napot. De pontosan ez a legtöbb, amit tehetsz. Nem mellesleg te különösen jó vagy benne, hogy kikerüld a konfliktusokat. Ma hasznát veszed ennek a tulajdonságodnak.

Skorpió

Okosan tennéd, ha szerdán csak kérdeznél. De ez neked nagyon könnyen megy, hiszen kíváncsi alkat vagy, aki mindenről és mindenkiről tudni szeretne. Arra figyelj persze, hogy a többiek ne vegyék zaklatásnak a kérdezősködésedet. Mindenképpen érezned kell, hogy hol a határ…

Nyilas

Szerdán a közlekedésben legyél megfontolt. Figyelj nagyon, adj elsőbbséget mindenkinek, ahol kell. A türelmedet teszi próbára az élet, s ezen most könnyen elbukhatsz, mert nagyon sok provokáló helyzetbe kerülhetsz. Bizonyítsd magadnak, hogy képes vagy nyugodtan és óvatosan vezetni, közlekedni az utakon…

Bak

Családi összezördülésekre kell számítanod szerdán. Nagyon rugalmasnak és engedékenynek kéne lenned, hogy elkerülhess minden vitát, veszekedést. Valójában ez a feszült hangulat, ahogy jön, úgy távozik is, épp ezért sem kéne fölöslegesen csatáznod a többiekkel. Hidd el, nem éri meg.

Vízöntő

Szuper napod lesz szerdán is, ha kibírod, hogy senkinek sem teszel gúnyos megjegyzéseket. Lehet, hogy viccesnek érzed, de a többiek most sokkal érzékenyebben reagálnak a poénokra, mint máskor. Szóval csak óvatosan az ugratásokkal. A humorod most nem mindenkinek jön be.

Halak

Téged “megkímélnek” a bolygók a feszültségtől, a nehézségektől szerdán. S mivel nagyon szerencsésnek érezheted most magad, kezeld ilyen formán ezt a napot. Csak azt tedd, ami jól esik a lelkednek. Készíts valami igazán szépet, de a séta, a friss levegő is nagyon jót tesz most a lelkednek.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-