PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.07.31
Napi horoszkóp 2020. július 31.: A péntek megnyugvást hoz
Az előző napok feszültségei után pénteken szusszanhatsz egyet. S ezt most szó szerint is értheted. A napi horoszkóp szerint érdemes minél több olyan dolgot csinálnod, ami ellazítja a testedet, az idegeket..

Kos

Ingatlanügyekkel kapcsolatos nehézségeket, feszültséget jeleznek a bolygók. Ha elutazol pénteken, mindenképpen nagyon alaposan nézd át az egész lakást, nehogy bekapcsolva maradjon valami, de az ablakokat, ajtókat is zárd jól be. A megelőzés mindig sokkal olcsóbb, mint utólag kezelni a bajt. Legyél különösen körültekintő.

Bika

Pénteken érdemes minél több energiát gyűjtened. Ha dolgozol, lehetőség szerint semmilyen munkát ne hagyj félbe, és semmilyen munkát ne vigyél haza. A hétvége a nyugalomé, a pihenésé legyen. Neked is jár a kikapcsolódás. Ha elutazol, óvatosan és türelmesen közlekedj. Mindegy, mikor érsz célba, az a fontos, hogy épségben megérkezz.

Ikrek

Pénteken valójában nagyon könnyen találhatsz okot a megsértődésre. Pedig igazából magadnak tennél vele szívességet, ha semmin sem húznád fel az orrodat. Inkább gondolj rá, hogy mindjárt itt a hétvége, s lazíthatsz, kikapcsolhatsz, pihenhetsz. Mindegy, mit mond a másik, az úgysem kizárólag rólad szól…

Rák

Nagyon jók a megérzéseid. Annak ellenére, hogy a péntek viszonylag nyugodt és békés napnak ígérkezik, te máris érzed, hogy valami készülődik a levegőben. Ez a hét nem a te heted, s nem lesz ez másként a hétvégével sem. Készülj fel előre mindenre. Persze ez nem azt jelenti, hogy generálnod kéne a feszültséget.

Oroszlán

Pénteken jó a hangulatod, és nemcsak a közelgő hétvége miatt. Ha dolgozol, nagyon hatékony leszel egész nap, sőt még előre is dolgozhatsz. Persze, az is remek ötlet, ha a születésnapod körüli teendőket szervezed. Ha ezen a hétvégén ünnepled, egészen biztos lehetsz, hogy minden tökéletesen a helyére kerül.

Szűz

Pénteken hatékonyság jellemez. Sok az energiád, gyorsabban haladsz mindennel, mint tervezted, s ez a tempó a minőség rovására sem megy. Elégedetten dőlhetsz hátra, és a munka után meg is érdemled a pihenést. Jár a jutalom. Találj ki magadnak valami apróságot. Például a kedvenc fagyid remek ötlet. Megérdemled!

Mérleg

Vagy nem haladtál a héten olyan tempóban, mint szerettél volna, vagy túl sok feladatot vállaltál magadra. Nem véletlenül nő benned a feszültség, hogy nem végzel időben. A pánik nem segít, próbálj megnyugodni, ha kell, vegyél minél több mély lélegzetet. Bárhol is tartasz a feladatokban, ne vigyél haza semmit a hétvégére…

Skorpió

Igazság szerint nem bánod, hogy a július véget ért. Persze, a tudat nem dob fel, hogy már csak egy hónap van az idei nyárból, de az, hogy a fizetésed egyre közelebb van, örömmel tölt el. A péntek ideális, hogy nyári mérleget készíts, s megnézd, vajon hol folyik el a pénzed. Ha jól gazdálkodtál, és van elég pénzed, hatalmas piros pont jár neked.

Nyilas

Annyira pörögtél az elmúlt napokban, hogy pénteken már a hétvégét várod. Szerencsére nagyon sok energiád van még, amit rajtad múlik persze, hogy mire használod. Nagyon gyorsan és hatékonyan végezhetsz mindennel, ha koncentrálsz. Könnyen lehet, már délben végzel, és félnappal meghosszabbíthatod a hétvégét.

Bak

Meglehetősen kimerült lehetsz pénteken. Ami ugyan a munkához nem a legjobb, de most vitatkozni sem lesz kedved senkivel sem. A hétvégével hamarosan megjön a várva várt lazítás. De már ma tegyél magadnak fogadalmat, hogy szombaton és vasárnap csak pihensz és pihensz és pihensz.

Vízöntő

Megterhelő hét van mögötted, nem véletlenül érzed magadat nehézkesebbnek, lassabbnak. De legalább valamivel koncentráltabb is vagy, s a gondolkodást igénylő feladatokban meglepően jól teljesíthetsz. Ha nagyon lefárad a fejed, a testedet mindenképp mozgasd meg. Ez a legjobb kiegészítő tevékenység.

Halak

Kevés, ha csak ábrándozol arról, amit el szeretnél érni. Pénteken nagyon sokat tehetsz magadért, a sikerért. Bármilyen változást szeretnél, kezdj el picit mozogni. Képviseld az álláspontodat, tegyél javaslatot. Meglepően nyitottan fogadja a kéréseidet a környezeted. Lehet ez munka, párkapcsolat, bármi…


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-