PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.07.03.
Napi horoszkóp 2020. július 3.: A péntek, amikor kéken ragyog az ég is
A napi horoszkóp szerint nagyszerű lesz a péntek akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha már a szabadságodat töltöd. Mostantól ugyanis egyre kiszámíthatóbb és tervezhetőbb minden...

Kos

Pénteken nagyon energikusnak érzed magad. Ma minden könnyedén összejön, bármit tervezel. Ideális a nap kirándulásra, utazásra, de arra is, ha a világ dolgait beszélnéd meg a barátokkal. Ha dolgoztál a héten, és megengedheted magadnak, hosszabbítsd meg a hétvégét. Vedd ki a pénteket, és indulj útnak.

Bika

Nem érdemes pénteken kapkodni. Amivel eddig nem végeztél, az talán várhat hétfőig. Próbáld meg elfogadni, hogy képtelenség egyetlen napba sűríteni mindent. Arra pedig ne is gondolj, hogy hazaviszed a feladatokat, és a hétvégét munkával töltöd. Neked is jár a pihenés….

Ikrek

Ne hagyd, hogy bárki is sürgessen téged pénteken. Nagyon szép lehet a mai napod, ha úgy töltöd, ahogy neked a legjobb. Legyél mindenkivel kedves és mosolygós, s akkor nem találnak fogást rajtad a többiek. Tartsd meg a pozitív kisugárzásodat, ez most a legfontosabb.

Rák

Pénteken csupa magabiztos és határozott emberrel futsz össze. Fontos, hogy ne veszítsd el az önbizalmadat, mondjanak neked bármit. Sőt, inkább meríts erőt, energiát a határozottságukból. Állj a sarkadra bátran, és legyél te is minél magabiztosabb. Van rá okod…

Oroszlán

Nem volt valami könnyű ez a heted. De legalább péntekre pozitív lehetőségeket jeleznek a bolygók. Sokkal magabiztosabb, energikusabb leszel, mint az elmúlt napokban bármikor. Próbáld ezt a vidám és könnyed hangulatot a hétvégén is megtartani magadban. Szükség lesz rá…

Szűz

A péntek valójában olyan lesz, amilyennek te alakítod. Ha idegeskedsz, feszült és frusztráló lesz, ellenben, ha pozitívan tekintesz magadra, a lehetőségeidre, és úgy általában mindenre, megszáll a nyugalom, a béke érzése. Mégis minek idegeskednél? Te is tudod, a stressz sosem visz előre.

Mérleg

Pénteken a barátok, a testvérek nagyon fontosak lesznek. Ha lehetséges, tölts velük ma minél több időt. Nagyon sok megbeszélni valótok lesz. Ha a nyári szabadságodat töltöd, mindenképpen menj ki a természetbe, sétálj, kirándulj, biciklizz, de legalább a kedvenc éttermedben ebédelj, vacsorázz a pároddal.

Skorpió

Nem tudod miért, de rossz előérzeted van a pénzzel kapcsolatosan. Talán elfelejtettél valamilyen fizetési határidőt, vagy valamit sokkal drágábban vettél, mint gondoltad. Bármiből is fakad ez a rossz érzés, mindenképpen érdemes figyelned rá. Pénteken a legokosabb döntés, hogy nem vásárolsz semmit.

Nyilas

A péntek hangulata a csütörtöki eseményektől függ. Ha minden a lehető legjobban alakult, ma sem lehet okod panaszra. Ellenben, ha konfliktusba kerültél bárkivel is a környezetedben, a péntek kifejezetten nyomasztó lehet. Te nagyon könnyen megbocsátasz, most is ez a legfontosabb a saját érdekedben.

Bak

Pénteken tele vagy tervekkel, ami önmagában nagyon jó. Arra figyelj ugyanakkor, hogy mielőtt bármilyen új dolgot találsz magadnak, gondold végig, vajon lezártál-e minden korábban elkezdett “projektet”. Érdemes lenne picit visszagondolnod az elmúlt hónapok eseményeire. Milyen tapasztalatokat szűrtél le?

Vízöntő

Pénteken nagy szükséged lesz, hogy támogató barátokkal vedd magad körbe. Ha dolgozol, legalább munka után üljetek be a kedvenc helyetekre beszélgetni. Nagyon okos javaslatokkal látnak el téged, miközben rájössz, hogy nem olyan borús a helyzeted, mint hitted.

Halak

Munkahelyeden egész nap sürget valaki. Ne engedd, hogy kibillentsen a jó hangulatodból, de azért arra is figyelj, hogy ne támadóan lépj fel vele szemben. A te finom és elegáns stílusodban add a tudtára, hogy minden pontosan úgy teszel, mint máskor. És egyébként is előrébb tartasz mindennel…


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-