PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.08.04
Napi horoszkóp 2020. augusztus 4.: Sokat fájhat ma a fejed
A hétfői telihold feszítő hatása ugyan lassacskán múlik, de még kedden is érezhető a feszültség. A napi horoszkóp szerint ne lepődj meg, ha sokat fáj a fejed ma...

Kos

Könnyen összekaphatsz kedden is a környezetedben valakivel. Nem lesz könnyű a türelmedet megőrizni, pedig most tényleg ez az egyetlen módja a konfliktusok kikerülésének. Ha kell, inkább fuss egy nagy kört, de ne bosszankodj fölöslegesen. Hamarosan úgy is rájössz, hogy tényleg semmi értelme sincsen.

Bika

A legfontosabb döntéseket ne ma hozd meg. Bármiben is kellene döntened, mindenképpen várj vele néhány napot. Kedden azon se lepődj meg, ha egész nap fáj a fejed. Próbálj lazítani, amennyit csak lehet. Igyál sok vizet, s kerüld tudatosan a feszült helyzeteket.

Ikrek

Figyelj rá nagyon, hogy mit és hogyan mondasz kedden. Nem leszel igazán jó hangulatban, s ilyenkor könnyen kicsúszhatnak a meggondolatlan megjegyzések a szádon. Ha megbántod a többieket, holnap nem győzöl elnézést és bocsánatot kérni. Mindig jobb a bajt megelőzni, mint utólag kezelni, nem igaz?

Rák

Nem lesz könnyű csöndben maradnod. Egész nap úgy érzed, hogy ki kell mondanod az érzéseidet, mindazt, ami felgyülemlett benned. Az nagyon okos döntés, hogy nem fojtod magadba a szót és az érzéseket, de azzal semmit sem érsz el, ha a többiekre zúdítod a hónapok óta felgyülemlett sérelmeket. Erre nagyon figyelj!

Oroszlán

Még kedden is nagyon fontos a türelmed, a nagyvonalúságod. Főleg, ha fontos neked a másik. Könnyen végződhet szakítással a kapcsolat, ha élből mondasz ki dolgokat. Valójában most csak rajtad áll vagy bukik a béke. Ez a feszült helyzet hamarabb véget ér, mint sejted. Tényleg nem éri meg…

Szűz

Lépten-nyomon olyan emberekbe botlasz, akik elviselhetetlennek tűnnek, s égnek áll tőlük a hajad. Nem érdemes összeszólalkoznod velük, sőt, engedd el a füled mellett, mintha meg sem hallottad volna, amit mondtak. Hamarosan érezhető fordulat történik az életedben, onnan minden simábbnak, könnyebbnek tűnik…

Mérleg

Kialvatlan leszel az előző napi telihold miatt, s ez jócskán rányomja a bélyegét a napodra. Nyűgös lehetsz, nem találod a helyed, valahogy semmi sem elég jó ma neked. Pedig most épp a kedvességedre lenne a legnagyobb szükség. Minél kedvetlenebb vagy, valaki annál inkább rád “szállhat”.

Skorpió

Tegnap sem voltál nyugodt, és még ma is érzed a feszültséget. A radarjaid ezerrel jeleznek, szinte szó szerint is érzed magadon a többiek rezdüléseit. Igyál minél többet, s próbáld megnyugtatni az elmédet, a lelkedet. Ne vedd át fölöslegesen a többiek negatív rezgéseit. Bőven elég a saját gondod mára.

Nyilas

A keddi nap kulcsa, hogy távol tudod-e magad tartani a többiektől. Bármilyen kíváncsi vagy, most mégis az a legokosabb döntés, ha semmiről és senkiről sem akarsz tudni. Egyetlen napig próbálj csendfogadalmat tartani. A legjobb, ha egyedül, távol a világ zajától töltöd az időt…

Bak

Irritáló emberekkel bármikor találkozhatsz. Nem lehet szimpatikus mindenki, és nem is kell, hogy az legyen. A legfontosabb, hogy ne húzd fel magad rajta. Ez a mostani feszült hangulat szerencsére gyorsan elmúlik, ezért sem érdemes senkivel sem hajba kapnod. Gondolj csak bele, mennyire gyűlölsz bocsánatot kérni…

Vízöntő

Ha túlélted a hétfőt, kedden icipicit könnyebb dolgod lesz. Igaz, még most is úgy érezheted, hogy mindenkinek veled van baja, de azért ez nem fedi a teljes valóságot. Ne csinálj a bolhából elefántot, inkább gondolkodj el rajta, vajon nem adtál-e okot a másiknak, hogy ellened forduljon?

Halak

Ahogyan tegnap, te ma is nagyon szerencsésnek érezheted magad, hiszen kimaradsz a feszültségekből, a vitás helyzetekből. Persze, tartsd is távol magad. Nem lesz nehéz dolgod, mert gyűlölöd a vitákat, a gorombaságot, s most főleg ilyen jellegű vitáknak lennél szem- és fültanúja. Nem kell meghallgatnod és végignézned!


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-