PUZZLE
Bulvár hírek
#X-Faktor
#tehetségkutató
#verseny
,,Nagyon bíztam benned" - Gáspár Laci ezt mondta Tasi Dominikának
A komorói lány megjárta az X-Faktort! Megyénk egyik kedvence, Tasi Dominika a mentorházig jutott, de nem került be az élő show-ba. ,,Nagyon ügyes vagy és nagyon tehetséges!" - így búcsúzott Gáspár Laci Dominikától.

Tasi Dominika ismert számokat formált kiválóan saját személyiségéhez, olyan dalokat énekelve a kiválasztás során, mint az Eső (Margaret Island) vagy az Olyan, mint te (Szekeres Adrien). Ezzel elnyerte a közönség és a zsűri bizalmát is. A tehetségkutató show-műsorban a lányok mentora, Gáspár Laci saját maga ajánlotta fel székét a számára, ezzel is biztosítva arról, hogy helye van az X-Faktor mentorházában.

Tasi Dominika a legjobb női versenyzők között jutott be a mentorházba, ahol a One című számot énekelte a U2-tól - ismét saját, egyéni stílusában. ,,Kétségek között érzem magam, kicsit félek is, de próbálom ezeket a negatív gondolatokat elhessegetni és remélem, hogy mégis sikerülni fog". A tehetséges, mindössze 20 éves lány nagyon izgult, mielőtt Gáspár Lacival, X-Faktor-beli mentorával találkozott volna, akitől legújabb produkciójának értékelését várta, s egyben azt a bűvös mondatot is: Jössz velem az élő show-ba!

,,Az első pillanattól kezdve melletted voltam és nagyon bíztam benned, nagyon nagy kedvencem vagy. A táborban is miattad rúgtam fel a szabályokat és hat székre hetet ültettem le". A lányok mentora ezzel utalt arra, hogy a komorói lány kedvéért bizony hat helyett hét versenyzőt juttatott a mentorházba, ami a verseny történetében - ahogyan Dominika életében is - kivételes. Korábban ITT írtunk erről.

A lányok csapatának versenyzői: Arany Timi, Tamáska Gabriella és Urbanovics Vivien. Ők azok, akik tovább küzdhetnek a 2018-as X-Faktor legtehetségesebb előadója címért.

Képek: rtl.hu