SPORT
Labdarúgás
Nagy a csata, egyelőre gól nélküli a Honvéd-Várda
Nagyon bíztam abban a meccs előtt, hogy a focistafeleségek végre rendesen teszik a dolgukat, s a kipihent fiúk összeszedik minden tudásukat, hogy dicsőséget hozzanak Kisvárdának.

A feleségem nagyot nevetett, amikor megnézte Révész Attila igazgató nyilatkozatát, és közölte, ha majd annyit keresek, mint egy profi élvonalbeli focista, ő minden reggel tudni fogja, miként lehet ellazítani egy valamirevaló sportembert.

Mindenesetre tényleg aktívan kezdtek a Várda játékosai, mozogtak, mint a Danone joghurtba esett légy. Egy szögletre futotta az elején, aztán az óvatosság csapkodóvá, lassúvá tette a játékot.

Az első jobb jelenet a kisvárdai Bumba közepesen erős lövése volt a 25. percben. A Honvéd kapusa előbb verődve hárított, majd a kipattanót lábbal elpöckölte s ráfeküdt.

Újabb kisvárdai szöglet, újabb kapura tartó fejes, ez történt két perc múlva.

Aztán a Honvéd bemutatott egy új szögletvariációt. Öten egymás mellé álltak, szorosan, mint gyufaszálak a skatulyában. Aztán szétszóródtak, s egyikük fejesét épp hogy blokkolni tudna a Várda egyik védője.

Ezután volt egy veszélytelen Honvéd-lövés, majd a kisvárdai Bumba tett rá egy balról beívelt szabadrúgást, de az erőtlen lövés középre ment, a kapus könnyen fogta.

A Honvéd egy lesgólig jutott, de a fejelő támadó is előbb állt, plusz még egy játékos, vita sem lehetett.

A félidőben 0-0.

- FrissMédia -