PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#asztrológia
Most valóra válik az álmod - Horoszkóp 01. 11.
Meglehet, látszólag most nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd. Mégse add fel a reményt, őrizd meg a szívedben. Ma gondolj szeretettel arra a képre, amit el akarsz érni. Lásd magad előtt, hogy már a célodnál vagy, hogy elértél mindent, amit szeretnél. Magad is meglepődsz, milyen gyorsan valóra válik az álmod.

Kos

Most kellene szerződést kötnöd, de legalábbis írásba foglalni az ügylet legfőbb pontjait. Most kellene gondoskodnod, hogy írásban is legyen nyoma a megbeszélteknek, mert ez az írás később még jól fog jönni. Ne félj leírni a megállapodásokat. Magadnak segítesz vele.


Bika

Kicsit zavar, hogy úgy érzed, mostanában mindenki ért mindenhez. Ma olyan szakembereket keress, akik a saját szakterületük specialistái, és csak ahhoz értenek. Ne menj olyan szakértőhöz, aki mindent tud, mert róla könnyen kiderülhet, hogy valójában nem ért semmihez.


Ikrek

Olyan régóta vársz valamire, hogy talán már el is felejtetted, miért vársz rá. Könnyen lehet, ha mindez most megtörténik, nem tudsz mit kezdeni az eredményekkel. Lehet, a várakozás helyett most újra kellene tervezned, amit el akarsz érni.


Rák

Ideje megszabadulnod néhány lomtól. Olyan lomoktól, amelyeket régóta csak kerülgetsz, és régóta nem kezdtél semmit sem. A lomtalanítással most friss energiákat szabadítasz fel, és új dolgokat engedsz az életedbe. Tedd meg.


Oroszlán

El kell ismerned, te vagy az optimizmus bajnoka. Most olyankor is optimista tudsz maradni, amikor mások rég feladták volna a derűlátásukat. Azzal, ha ma sem hallgatsz másokra, elérheted, hogy délutánra sikerül megvalósítanod, ami mások szerint teljesen elérhetetlen.


Szűz

Nem kell megértened a barátok döntéseit, és még csak nem is kell kritizálnod azokat. Azzal teszed a legjobbat, ha támogatod a barátokat, és még a legőrültebb ötletükről sem akarod lebeszélni őket. Mindenki a saját belső hangját követi, neked is ezt kellene tenned.


Mérleg

A péntek a szövetségkötés napja. Most a legváratlanabb helyeken, a legváratlanabb időpillanatokban találhatsz szövetségeseket. A szövetségeseket úgy ismerheted fel pénteken, hogy a legszokatlanabb helyeken, a legszokatlanabb körülmények között kerülnek eléd.


Skorpió

Attól tartasz, valaki befolyásolni akar téged. Attól tartasz, mások manipulációja beárnyékolja a döntéseidet, ezért nem úgy döntesz, ahogy szeretnél. Nyugalom, senki sem változtathatja meg az alapértékeidet, és azt sem, ami igazán fontos a számodra.


Nyilas

Már majdnem elfeledkeztél arról, milyen sok lépést kell megtenned a kitűzött célodig. Ne felejtsd el, ez a cél csak akkor érhető el, ha lépésről lépésre haladsz. Ha mindennap teszel egy lépést, egy hónap vagy egy év múlva igen messzire jutsz majd el.


Bak

Eddig halogattál egy telefonhívást, egy e-mail megírását, nem kellene most már tovább halogatnod. Pénteken pótold az összes beszélgetést, amelyekre nem került sor a héten, és igyekezz megbeszélni másokkal, amit egész héten szerettél volna megkérdezni. Ma jó eséllyel tisztázhatsz is egy zavaros helyzetet.


Vízöntő

Nagyon pontosan érzed, mit kell tenned, de nem vagy benne biztos, hogy megteszed-e. Ma érdemes követned azt a sürgető belső érzetet, amely azt mondja, még péntek délután cselekedned kell. Amit nem csinálsz meg ma, biztosan a jövő hétre marad.


Halak

Biztos vagy benne, ma mindent meg tudsz oldani, ha mosolyogsz az emberekre. Persze nem mindenki reagál jól a mosolyodra. Van, aki nem érti, mitől van ilyen jó kedved, és miért kéred a segítségét, ha ennyire vidám vagy. Ők azok, akiket nem megnyugtat, hanem felzaklat mások boldogsága, és ők azok, akikkel nem érdemes ma együttműködnöd.


Forrás: nlcafe.hu

-Friss Média-