PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Most kell kiállnod az igazadért- Horoszkóp 10.16.
Itt az ideje elhatárolódnod a hazugságtól, és ideje letenni a voksodat az igazság mellett. Ne felejtsd el, az igazság mindig egy és ugyanaz, bár sokféle nézőpontból nézhetjük, és sokféle szóval magyarázhatjuk. Nincs azonban olyan magyarázat, amely az igazságból hazugságot csinálna. A hazugság ugyanis mindig élesen elválik az igazságtól.

Kos

Talán azért keresel még mindig, mert nem veszed észre, hogy már rég megtaláltad azt, amit keresel. Talán itt az ideje észrevenned, hogy rég megvan mindened, amit olyan nagyon keresel. Felesleges tovább keresned, most már azzal kellene foglalkoznod, amit megtaláltál.


Bika

A legszívesebben kiugranál a bőrödből kedden. A legszívesebben egész nap boldogan szaladgálnál, tapsikolnál örömödben. Most egy napra tavaszi jókedved van, olyan jókedved, amely teljesen indokolatlannak tűnhet, de amelyből érdemes elraktároznod a téli sötét és hideg hónapokra.


Ikrek

Olyan barátra találhatsz, aki akkor is melletted áll, amikor már te magad sem vagy képes kiállni magadért. Olyan barátra találhatsz, aki akkor is támogat, amikor mindenki más elhagyott. Fontosak az ilyen barátok, és az is fontos, hogy tudd, a barátságaid mennyi erőt és inspirációt adnak neked.


Rák

Néha az az érzésed, valaki manipulálni akar. Néha az az érzésed, valaki a csavaros szavaival, az ügyes mondataival akar irányítani. Hagyod, hogy irányítsanak? Hagyod, hogy mások befolyásoljanak, esetleg képes vagy önálló döntést hozni? Képes vagy a saját kezedbe venni az ügyeket?


Oroszlán

Meglepően könnyen viseled azt a nyomást, amely kedden rád nehezedik. Miközben úgy érzed, a világ sorsa múlik rajtad, azt is érezheted, hogy könnyedén elbírod ezt a sorsot. Lehet, hogy igazad van. Sok teher van most rajtad, és könnyedén elviseled ezeket a terheket. Sőt! Most csodákat teszel a terhelés hatására.


Szűz

Tartsd észben a célodat. Ez azért is fontos, mert ma valaki megpróbál lebeszélni róla. Azzal, hogy hagyod magad, senkinek sem segítesz. Azzal, hogy hagyod magadat lebeszélni a célodról, senkinek sem lesz jobb. A célodat hosszú kutatás és sok gondolkodás után jelölted ki. Ragaszkodnod kellene hozzá.


Mérleg

Az nem elég, ha nem mondod ki, amit gondolsz. Az nem elég, ha csak utalgatsz arra, amit szeretnél. Fontos, hogy értsd, az utalgatásokat senki sem tudja értelmezni. Hogy őszinték legyünk, a legtöbben nem is figyelnek fel rá. Sőt! Néhányan egyenesen az ellenkezőjét értik az utalgatásaid alatt, mint amit te szeretnél.


Skorpió

Észre kell venned, valaki eltávolodott tőled, vagy egyenesen szembefordult veled. Ha homokba dugod a fejed, és nem vagy hajlandó észrevenni a változást, sajnos nem oldasz meg semmit. Fontos, hogy szeretettel és elfogadással kezeld ezt a helyzetet, akkor is, ha ez azt jelenti, kis időre el kell búcsúznotok.


Nyilas

Vissza szeretnél menni az időben egy olyan pillanatba, amikor boldog voltál. Vissza szeretnél menni az időben egy olyan emlékhez, amikor még minden rendben volt. Nem unod még ezt? Nem unod még, hogy állandóan a múltba menekülsz ahelyett, hogy végre megérkeznél a jelenbe? A jelenbe, az egyetlen helyre, ami jobb lehet, mint a múlt.


Bak

Ugye van saját véleményed? Ugye nem akarod, hogy mások azt elnyomják? Ez mégsem nem jelenti, hogy másokkal durván kellene viselkedned, vagy fel kellene emelned a hangodat. Valójában csak azt kellene tenned, hogy szeretettel és szelíden képviseled az álláspontodat. Valójában csak azt kellene tenned, hogy békés maradsz.


Vízöntő

Könnyed szívvel nevetsz másokkal együtt kedden. Ma fontos, hogy megtaláld a közös vicceket, a közös humort azokkal, akikkel ma együtt kell dolgoznod. Nem vagy képes együttműködni olyanokkal, akiknek nincs humoruk, vagy véresen komolyan veszik még a szórakozást is.


Halak

Magányosnak érzed magad, ami most egy természetes folyamat része. Most azért vagy egyedül, hogy megalkothasd, amit olyan régóta szeretnél megálmodni. Igen, tudatosan írtam azt, hogy megálmodni. Most kell megálmodnod, milyen lesz az életed a következő másfél évben. Álmodj magadnak boldogságot.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu